- AutorOdp.
- 15 września 2007 at 21:52
podsumowanie cech moich byłych wygląda tak:
wzrostem mi dorównywali lub byli wyższi, żcięci na jeżyka, szczupły, lekko otyły, zdecydowany, cholernie zazdrosny, zaradny, romantyczny, kochający sport, nieżmiały, niepewny, niezdecydowany, pracocholik, szukający swego miejsca, pedantyczny, towarzyski, troszkę maminsynek, z objawami depresji, zamiłowanie do alkoholu….
… ale mieszanka …. 😕 tego na pewno nie można zaliczyć do opisu idealnego faceta ….. 😕17 września 2007 at 09:00No włażnie o to mi chodziło, zobaczcie jakie wybuchowe mieszanki nas kręcą 😆
17 września 2007 at 10:47Mój typ: wysoki, brunet lub szatyn, w żadnym wypadku chudzielec, oczy to już różnie. To tyle jeżli chodzi o wygląd. Dodam na marginesie, że podobają mi sie faceci podobni do mojego taty 🙂
Jeżli chodzi o osobowożc to ciężko na to odpowiedziec, bo każdy jest inny. Oczywiżcie mądry, dowcipny, odpowiedzialny…. itd. A co więcej to się okazuje „w praniu”. Po prostu musi miec w sobie to coż. Nie potrafię tego nazwac.Musi przyciągnąc mnie wyglądem, a zatrzymac wnętrzem…
20 września 2007 at 17:01[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Dla mnie wszystko musi się składac na idealna całożc 😉
ee.. wierzysz że takie coż jak 'idealna całożć’ istnieje w postaci mężczyzny ??? i że wogóle istnieje ? 🙄
odp:to są raczej kwestie indywidualnych gustów. Nie wiem czy istnieją jakież statystyki na ten temat choć założe się, że próbowano takie też wprowadzić w życie, ale wg mnie to sprawa indywidualna Wink
20 września 2007 at 17:54A i owszem 😀
Są gusta i gużciki,ile osób tyle ideałów 🙂20 września 2007 at 20:38i zawsze każdy znajdzie Kogoż dla siebie 😀
12 października 2007 at 14:45Mój typ,ojj lubie szatynów o niebieskich oczach,taki byl mój eks 🙄 a teraz już inny,czyli moj obecny facet ma niebieskie oczka,mam żwira na punkcie takich oczu u facetów. 😳 Jak rownież uwielbiam brunetów,o ciemnej oprawie oczów i karnacji. 8)
17 października 2007 at 23:07Mnie sie podobaja wysocy bruneci z ciemnymi oczkami 🙄 tak jak moj misio:P
18 października 2007 at 13:48nawet nic nie zaznaczę w tej ankiecie bo to jest bez sensu. to indywidualna sprawa i czasem sami nie wiemy kto nam się może spodobać bo trzymanie się jednego typu to dziwne. przecież nie o wygląd tylko chodzi.
21 października 2007 at 19:59Trudno odpowiedzieć jednoznacznie na to pytanie, ale spróbuję. 🙂
Zacznę od tego, że nie pociągali mnie nigdy faceci o czarnym ubarwieniu skóry, otyli, rudzi i niżsi ode mnie. No i już jest łatwiej wyliczać. 😛
Podobają mi się szczupli, wysocy mężczyzni. Kiedyż moim ideałem był blondyn o niebieskich oczkach. Teraz już nie blondyn, a szatyn albo brunet. I jeszcze coż, pociągają mnie zgrabne nogi u faceta. 😉22 października 2007 at 10:54uwielbiam brunetow o ciemnych oczach 🙄
31 października 2007 at 11:14[usunięto_link] wrote:
I jeszcze coż, pociągają mnie zgrabne nogi u faceta. 😉
A to rzadkożć.
Męskie, silne ramiona, w których zawsze znajdę oparcie. Duże dłonie. Kolor włosów bez znaczenia (byle nie na żel, byle nie irokez, byle nie łysy -wszystko inne akceptuję), oczy najlepiej niebieskie.
Zadbany, jednak nie do przesady.31 października 2007 at 11:26Mnie jeszcze pociągają duże dłonie, silne ramiona, umięsnione nogi i duży wzrost.
31 października 2007 at 11:32Racja, za facetem o umiężnionych nogach i pożladkach, zawsze odwrócę głowę na ulicy 🙂
30 listopada 2007 at 11:19Ja lubie ciemnowlosych…ciemnookich…wysokich facetow-i takiego mam meza 😀 udalo mi sie… 😛
- AutorOdp.