- AutorOdp.
- 1 października 2009 at 09:02
Ejjj trochę niefajnie tak obrabiać tyły swoim facetom chyba….
Ja powiem tylko – mój TŻ nie robi nic, czego ja bym nie zrobiła xD
1 października 2009 at 16:16Czy laski nie lecą na żwieże skarpetki? 😆 Może na same skarpetki to nie ale na czystego,zadbanego faceta napewno. I nie wyobrażam sobie jak można chodzić drugi dzień w tych samych skarpetkach i po 5 dniach dopiero poczuć potrzebę wzięcia prysznica 😯
Daj o siebie dalej zasadniczy-to się naprawdę chwali i liczy (ale mi się zrymowało 8) )
1 października 2009 at 16:32Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
[usunięto_link] wrote:
Czy laski nie lecą na żwieże skarpetki? 😆 Może na same skarpetki to nie ale na czystego,zadbanego faceta napewno. I nie wyobrażam sobie jak można chodzić drugi dzień w tych samych skarpetkach i po 5 dniach dopiero poczuć potrzebę wzięcia prysznica 😯
Daj o siebie dalej zasadniczy-to się naprawdę chwali i liczy (ale mi się zrymowało 8) )
Dzięki za ciepłe słowa 🙂 Dla mnie dbanie o siebie to naprawdę ważna rzecz, bez tego ciężko by mi było się czuć komfortowo 8)
13 października 2009 at 21:25Nie wyobrażam sobie pięć dni się nie myć!! Muszę się myć codziennie wieczorem bo inaczej nie zasnę, choćbym z imprezy wróciła o 4 rano to muszę iżć pod prysznic.
W ogóle, fuujjj jak można tyle czasu się nie myć?!13 października 2009 at 22:54Anonymous
- Maniak
Ja może po imprezie prysznica ciepłego nie muszę wziąć, ale przed wyjżciem z domu to muszę się umyć i zmienić bieliznę, umyć zęby itp. Może i u mnie to już obsesja i nerwica natręctw, ale taki już jestem i mi z tym dobrze 8)
14 października 2009 at 08:24[usunięto_link] wrote:
Nie wyobrażam sobie pięć dni się nie myć!! Muszę się myć codziennie wieczorem bo inaczej nie zasnę, choćbym z imprezy wróciła o 4 rano to muszę iżć pod prysznic.
W ogóle, fuujjj jak można tyle czasu się nie myć?!Mozna :D. Od tego sie nie umiera, i wbrew pozorom wcale sie nei smierdzi:P.
14 października 2009 at 14:09Anonymous
- Maniak
Nie umiera się owszem, ale dla mnie takie coż to po prostu niekomfortowa i krępująca rzecz. Ja np. nawet po załatwieniu się zawsze myję tyłek wodą z mydłem i inaczej sobie tego nie wyobrażam
- AutorOdp.