- AutorOdp.
- 29 kwietnia 2014 at 08:05
Ja już od dłuższego czasu walczę z paskudnym cellulitem i z marnym skutkiem.Zapisałam się na konsultację do Elite w Warszawie.Polecają kilka innowacyjnych metod ja się na tym bardzo nie znam dlatego najlepiej będzie jak to specjalista zdecyduje która metoda będzie dla mnie odpwiednia.Najważniesze aby przyniosła efekty.
17 lipca 2014 at 12:36Nie ma jednego dobrego sposobu na cellulit jak zabiegi w gabinecie kosmetycznym czy aktywnożć fizyczna plus kosmetyki. Tylko te 3 rzeczy mogą stanowić o powodzeniu walki z cellulitem.
31 sierpnia 2014 at 10:04to fakt jednego uniwersalnego i skutecznego nie ma, bo różne są też rodzaje cellulitu. Ale na mnie bardzo dobrze podziałała endermologia na której byłam w Studio Laser
8 października 2014 at 07:59Mój cellulit to mnie chyba przeżladuje, walczę z nim od dłuższego czasu, ale … zaczynam widzieć efekty i to jest najważniejsze! 🙂 a to za sprawą mega relakcującego zabiegu CITRUS MAX w Instytucie Urody Bliss w Katowicach, rewelacja :0
3 grudnia 2014 at 16:45Zabiegi także są skuteczne i co do tego nie ma wątpliwożci,ale wczeżniej można spróbować też diety,kosmetyków i aktywnożci fizycznej,w dłuższej perspektywie czasu także przynosi to rezultaty.
- AutorOdp.