- AutorOdp.
- 16 października 2009 at 19:24
Problem polega na tym, że w oczach ortodoksyjnych Muzułmanów to nie jest zło. Kobieto błagam o jedno – zachowaj obiektywizm. Mogę Ci nawet uwierzyć, że Twój facet to wzór wspaniałożci. Ale nie mów mi, że to co się dzieje to promil całożci.
Nie zaprzeczaj FAKTOM, z którymi walczą organizacje broniące praw człowieka – z ONZ na czele. Może Ty po prostu nie masz bladego pojęcia o cywilizacji, polityce, fundamentalizmie itp? Może swoje zdanie o islamie opierasz tylko na tym, że Twój kochany misiaczek nie ma zapędów pana i władcy?
16 października 2009 at 19:28…
16 października 2009 at 19:37Temat czytam regularnie, wraz z pojawianiem się nowych postów. I pomyżlałam – nie będę się udzielać, jej życie, jej prawo.
Jednak nie będę nigdy milczeć, kiedy ktoż wciska mi kit o współczesnym żwiecie.
Nie potępiam Cię i nie próbuję wmówić, że postępujesz błędnie. Ale powtarzam – nie zaprzeczaj faktom. Zamiast się cieszyć, że Tobie trafił się okaz przyzwoity, wmawiasz nam, że kraje islamskie to raj na ziemi. Bzdura.PS. Jeżli już musisz decydować o tym, kto ma prawo z Tobą dyskutować, wiedz że ja nie mam zwyczaju prowadzić dialogu z osobami zażlepionymi, odrzucającymi otaczającą je rzeczywistożć. Podjęłam rozmowę z Tobą, ponieważ inaczej Cię początkowo oceniłam. Póki co – pas. Głową muru (meczetu) nie przebiję.
16 października 2009 at 19:56…
16 października 2009 at 20:01…
16 października 2009 at 21:09A co-typowi obywatele państw arabskich zawsze pytają jak się mają cudze dzieci?!
Bo nie rozumiem ostatniej pretensjii. Mnie też nikt na forum nie zapytał jak ma się moja BabciaSiostraTataBrat i nie widzę w tym problemu wielkiego 😆
16 października 2009 at 21:33…
17 października 2009 at 09:26ja tam za typowego obywatela rp sie nie uwazam, a jednak przyznaje, ze mam gdzies twojego dzieciaka 😆
17 października 2009 at 09:42…
17 października 2009 at 12:32jednak: jestes polka moja droga, nie arabka.
w zwiazku z tym…troche chyba jednak glupio jest wycierac sobie gebe wlasnym narodem.
sama jestem dumna z tego, ze jestem polka.. piszesz…”bo zupa byla za slona”. osobiscie nie znam nikogo, kto by powielal opisany przez siebie schemat we wlasnej rodzinie.
za to znam rodzine, w ktorej matka zostala muzulmanka, bo miala meza iranczyka. jej corka cale liceum chodzila do szkoly ze szmata na glowie.
kilka tygodni temu spotkalam ja na ulicy-bez szmaty, rozesmiana i uwaga…w krotkiej sukience. z ulga zrzucila szmate-jej maz to francuz-osoba z kraju bardzo laickiego.
warto dodac, ze jej muzulmanski stary oczywiscie z miejsca sie jej wyparl.
moj katolicki stary jakos nie wyparl sie mnie dlatego, ze przestalam jakies 20 lat temu wierzyc w jego boga…17 października 2009 at 13:21…
17 października 2009 at 13:33[usunięto_link] wrote:
Moniska ja juz tu wiecej nie bede zagladac. Nie dam sie gowniarom sprowokowac. Trzymaj sie cieplutko zycze Ci powodzenia.
I Tobie rowniez Choko.
Trzymajcie sie dziewczyny 😉 😀
Papagowniarom?
na jakej podstawie twierdzisz, ze majac inne zdanie od ciebie, ktos jest gowniara?
zauwaz, ze ja np nie jade nikomu personalnie. wy..owszem.
17 października 2009 at 14:06…
17 października 2009 at 14:35[usunięto_link] wrote:
Na podstawie Twoich marnych wypowiedzi. Nie jechalam nikomu dopoki ktos mnie nie sprowokowal. Nawet na proste pytanie CO TU ROBISZ nie potrafisz odpowiedziec. Wez sobie lepiej kliknij w forum pod tytulem „Jak naprawic zlamany tips” i tam sie udzielaj.
Zegnam szanownych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
masakra…
17 października 2009 at 14:50ahhahaahhaah
- AutorOdp.