• Autor
    Odp.
  • abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Zimno mi sie zrobiło, więc zamykam kompa i idę do siebie. Będę spac 8) tylko, że mi się nie chce…

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Tęsknię:??

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

jutro będę miała gożci.. więc dziż mam pełno sprzątania.. 😡 w dodatku nie chce mi się iżć dziż z Tomkiem na 18stkę do jego kuzyna… aaa.. jak mi się nic nie chce!

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

jutro będę miała gożci.. więc dziż mam pełno sprzątania.. 😡 w dodatku nie chce mi się iżć dziż z Tomkiem na 18stkę do jego kuzyna… aaa.. jak mi się nic nie chce!

Tobie sie nie chce a ja bym poszla-gzdziekolwiek!!! Drugi tydzien siedze w domu-chora nie wiadomo na co. Dopiero we wtorek odbiore wyniki z badania krwi a do tego czasu musze siedziec w domu bo jak tylko zrobie wysilek to robi mi sie slabo. Nie zycze nikomu 😥

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

znowu złapałam doła i to jakiego 🙁 🙁 🙁

Myszka19
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] 🙂:x w dodatku nie chce mi się iżć dziż z Tomkiem na 18stkę do jego kuzyna… aaa.. jak mi się nic nie chce!

Tobie sie nie chce a ja bym poszla-gzdziekolwiek!!! Drugi tydzien siedze w domu-chora nie wiadomo na co. Dopiero we wtorek odbiore wyniki z badania krwi a do tego czasu musze siedziec w domu bo jak tylko zrobie wysilek to robi mi sie slabo. Nie zycze nikomu 😥

ojej.. zdrowia życzę..

tylko że co mi po takiej imprezie jak i tak znów ze mnie zrobią kierowcę.. wrr.. 😛 i ostatnio na każdej imprezie tak jest..

Niebo86
    Member
    • Zasłużony

z dzisiejszej imprezy nici 👿 👿
    kolana mnie bolą 🙁

beehive
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

a mnie łokietek 🙁 i stópki, bo mi przemarzły i miałam taaak strasznie nudne 5 godzin ekologii, że nie mogę dojżć do siebie jeszcze.
    a bu.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Mam zły dzień… czyli bez kija nie podchodz 😕
    Nie mogłam sie wyrobić rano(czyli u mnie ok południa),jeździłam dzis jak ostatnia oferma,byłam na zakupach i nie znalazłam nic coby mnie „porwało”,wracałam z Krakowa pociągiem,bo nie mogłam się do brata dodzwonić,gyż akurat w moim telefonie padła sieć…,po powrocie okazało się,ze „nasza” knajpa jets zamknięta i piątkowy wieczór spędzam przed kompem… uhhh generalnie to zajebiżcie jest 😕

Myszka19
    Member
    • Ekspert

impreza do godziny 12 była taka sobie.. po 12 to już katastrofa.. jakiż idiota rozpylił na sali gaz pieprzowy.. nie chciało nam się czekać aż wywietrzy się więc pojechaliżmy przed 1 do domu 😛

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Zle się czuję, mam jakież obawy, nie wiem co się ze mną dzieje, chyba położę się na godzinkę…

Niebo86
    Member
    • Zasłużony

jacieee spać mi się chce 😯 a za niedługo trzeba sie będzie szykować na imprezę 😈

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Mam jazdę o 20… 😕 nie chce mi sie jeździć 😕 nic mi sie w sumie nie chceeee… 😕

Tri3glav
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 15
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

znowu złapałam doła i to jakiego 🙁 🙁 🙁

Jak Ty to robisz 😉

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

impreza do godziny 12 była taka sobie.. po 12 to już katastrofa.. jakiż idiota rozpylił na sali gaz pieprzowy.. nie chciało nam się czekać aż wywietrzy się więc pojechaliżmy przed 1 do domu 😛

Przynajmniej cos sie dzialo 🙄

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę"

Przewiń na górę