- AutorOdp.
- 17 grudnia 2007 at 17:53
[usunięto_link] 🙂
🙁 –>
17 grudnia 2007 at 18:40[usunięto_link] 🙂
🙁 –>
17 grudnia 2007 at 20:31Ale mnie w pracy dziż wk.wili 👿
17 grudnia 2007 at 20:59Znowu to głupie uczucie: samotnożć połączona z ciągłym zerkaniem na komórkę…
17 grudnia 2007 at 21:07[usunięto_link] wrote:
Znowu to głupie uczucie: samotnożć połączona z ciągłym zerkaniem na komórkę…
Manorato chyba żadne pocieszenie,ale u mnie to samo
18 grudnia 2007 at 17:32Tyje..tyje..tyje…! Co robic?? Niedlugo Sylwester a ja mam ciagle apetyt,jak tak dalej pojdzie to sie nie zmieszcze w zadna sukienke 😥
18 grudnia 2007 at 18:18[usunięto_link] wrote:
Znowu to głupie uczucie: samotnożć połączona z ciągłym zerkaniem na komórkę…
nie martw sie: na bank sie odezwie, jak mu sie bzykac zachce. wie, ze ty zawsze jestes chetna.
a co do marudzenia…splukalam sie. zakupy gwiazdkowe wyczyscily moj budzet…a za resztke kasy kupilam boska bluzke w mango.
18 grudnia 2007 at 18:43[usunięto_link] 🙂
😥 –>Najwyżej pójdziesz w spodniach.
18 grudnia 2007 at 20:12znowu się nie wyspałam przez model
20 grudnia 2007 at 10:54Głowa mi dzisiaj pęka i zaraz chyba zwariuje!! :/ 😕
20 grudnia 2007 at 13:46Czekałam na wykład 2,5 godziny…. a tu niespodzianka – wykładu nie ma… jakby nie można było wczeżniej o tym powiedzieć 😡
20 grudnia 2007 at 19:18Zmarnowalam caly dzien na zakupy swiateczne(prezenty),a i tak nie kupilam tego co chcialam.
22 grudnia 2007 at 18:45Gardło mnie boli, muszę się wzbronić przed przeziębieniem 😕
22 grudnia 2007 at 20:57Moja złożć sięga zenitu.. osoba która ma zostać informatykiem skasował oryginalnego Windowsa z dysku bo na laptopach teraz tak jest. ze instalka windowsa jest od razu na dysku. od jakiż 3 miesięcy trzyma laptopa mojej siostry bo poszukuje ładowarki ehh.. ciągle mówi że zamówił.. a dziż powiedział że po żwiętach dopiero zostanie wysłana… i w dodatku kłamie jak z nut.. ostatnio jak poszłam do niego żeby oddał chociaż laptopa to powiedział że zostawił go w pracy.. dziż mi powiedział że laptop CIĄGLE jest w domu jego rodziców.. a on mieszka z rodzicami.. eh.. co za człowiek! 😕
23 grudnia 2007 at 16:46[usunięto_link] wrote:
Moja złożć sięga zenitu.. osoba która ma zostać informatykiem skasował oryginalnego Windowsa z dysku bo na laptopach teraz tak jest. ze instalka windowsa jest od razu na dysku. od jakiż 3 miesięcy trzyma laptopa mojej siostry bo poszukuje ładowarki ehh.. ciągle mówi że zamówił.. a dziż powiedział że po żwiętach dopiero zostanie wysłana… i w dodatku kłamie jak z nut.. ostatnio jak poszłam do niego żeby oddał chociaż laptopa to powiedział że zostawił go w pracy.. dziż mi powiedział że laptop CIĄGLE jest w domu jego rodziców.. a on mieszka z rodzicami.. eh.. co za człowiek! 😕
Myszko glowa do gory!
A wracajac do tematu:znowu zaczelam palic!!!!!
AutorOdp.Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę"