- AutorOdp.
- 3 stycznia 2008 at 15:00
A to ja w pierwszej godzinie Nowego Roku tuż po wypiciu całego szampana ( ja głupia! ) wylądowałam w łazience i usnęłam 😕
No i skończył się romantyczny wieczór 😕3 stycznia 2008 at 15:07jestem zazdrosna! 😕 😕 a nie mam w ogóle powodów.. 😡 😡
3 stycznia 2008 at 16:33ech %$^%&^
3 stycznia 2008 at 18:29Nowy 2008r. zaczął się jakoż tak… ogólnie dobrze, w pracy nawet bdb, ale mój tryb życia jest szybszy, cały czas w pożpiechu, brakuje mi dnia na wykonanie „obowiązków” domowych.
Ostatnio chciałam zaoszczędzić i poszłam do fryzjerki która dorabia po godzinach, efekt końcowy bardzo ładny, niestety odrosty są katastroficzne. Po 2 m-cach są takie jak wczeżniej po 5. Czyżby i moje włosy nabrały tępa?
3 stycznia 2008 at 18:41Za oknem szaro i ponuro. śniegu tyle co kot napłakał, chodniki pokryte skrytobójczymi bryłkami lodu, mroźny wiatr smaga nachalnie, ziąb zupełnie okropny. Takiej „zimy” to ja nie lubię…
3 stycznia 2008 at 23:28znow sie tu zasiedzialam a rano trzeba wstac wrrr 😡
4 stycznia 2008 at 10:55Mam dreszcze od wczoraj,leb mi peka,lekki katar mam nadzieje,ze mnie nie rozklada :/ Mroz na maksa!!! Brrrrrrr nie cierpie zimy 😐
4 stycznia 2008 at 10:56jestem strasznie chora…a mam jeszcze dzis zajecia a potem prace do wieczora. masakra.
4 stycznia 2008 at 11:03Mnie też cos bierze… nie chcę!!Jutro jadę na deskę i przeziębienie absolutnie nie wchodzi w grę!!! 😕
4 stycznia 2008 at 11:04A ja jestem wkuta, bo nie mogę uporządkować szafę… 😡 😡
4 stycznia 2008 at 11:05To widze,ze nie ejstem jedyna 🙄 trzymajcie sie dziewczeta! Cieplutko nsie ubierac! Bo brrrrrrrrrrrr ;/ Ja chce wiosne… 😥 chociaz z drugiej strony nie bo egzaminy.. ehhh Zdrowka wszystkim zycze!
4 stycznia 2008 at 11:07[usunięto_link] wrote:
A ja jestem wkuta, bo nie mogę uporządkować szafę… 😡 😡
Hihi AGus!:D Skad to znam!:D Kilka dni temu robilam porzadek w szafie z ciuchami to wszystko mi na leb lecialo 😡 a;e juz mam czysto i poukladane i troche powywalane 😛
4 stycznia 2008 at 13:00od poniedziałku do pracy.. weekend na uczelni.. boli mnie kręgosłup 🙁
4 stycznia 2008 at 13:08[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
A ja jestem wkuta, bo nie mogę uporządkować szafę… 😡 😡
Hihi AGus!:D Skad to znam!:D Kilka dni temu robilam porzadek w szafie z ciuchami to wszystko mi na leb lecialo 😡 a;e juz mam czysto i poukladane i troche powywalane 😛
Żeby tylko mi na łeb spadały ciuchy, ale na mnie też spadają buty.. 😡 wżciec się można, wszystko teraz leży na tapczanie i nie chce mi sie układać, bo dobrze mi się tu z Wami klika, ale w końcu muszę to zrobić… 🙄 ❗
4 stycznia 2008 at 14:48mój słodki pojechał do Wawy i wróci bardzo późno..buuu nie zobaczymy się dzisiaj 😕
- AutorOdp.