• Autor
    Odp.
  • Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

A to ja w pierwszej godzinie Nowego Roku tuż po wypiciu całego szampana ( ja głupia! ) wylądowałam w łazience i usnęłam 😕
    No i skończył się romantyczny wieczór 😕

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

jestem zazdrosna! 😕 😕 a nie mam w ogóle powodów.. 😡 😡

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

ech %$^%&^

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Nowy 2008r. zaczął się jakoż tak… ogólnie dobrze, w pracy nawet bdb, ale mój tryb życia jest szybszy, cały czas w pożpiechu, brakuje mi dnia na wykonanie „obowiązków” domowych.

Ostatnio chciałam zaoszczędzić i poszłam do fryzjerki która dorabia po godzinach, efekt końcowy bardzo ładny, niestety odrosty są katastroficzne. Po 2 m-cach są takie jak wczeżniej po 5. Czyżby i moje włosy nabrały tępa?

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

Za oknem szaro i ponuro. śniegu tyle co kot napłakał, chodniki pokryte skrytobójczymi bryłkami lodu, mroźny wiatr smaga nachalnie, ziąb zupełnie okropny. Takiej „zimy” to ja nie lubię…

Sandy
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

znow sie tu zasiedzialam a rano trzeba wstac wrrr 😡

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Mam dreszcze od wczoraj,leb mi peka,lekki katar mam nadzieje,ze mnie nie rozklada :/ Mroz na maksa!!! Brrrrrrr nie cierpie zimy 😐

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

jestem strasznie chora…a mam jeszcze dzis zajecia a potem prace do wieczora. masakra.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Mnie też cos bierze… nie chcę!!Jutro jadę na deskę i przeziębienie absolutnie nie wchodzi w grę!!! 😕

ausia
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

A ja jestem wkuta, bo nie mogę uporządkować szafę… 😡 😡

tigerka
    Member
    • Ekspert

To widze,ze nie ejstem jedyna 🙄 trzymajcie sie dziewczeta! Cieplutko nsie ubierac! Bo brrrrrrrrrrrr ;/ Ja chce wiosne… 😥 chociaz z drugiej strony nie bo egzaminy.. ehhh Zdrowka wszystkim zycze!

tigerka
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Hihi AGus!:D Skad to znam!:D Kilka dni temu robilam porzadek w szafie z ciuchami to wszystko mi na leb lecialo 😡 a;e juz mam czysto i poukladane i troche powywalane 😛

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

od poniedziałku do pracy.. weekend na uczelni.. boli mnie kręgosłup 🙁

ausia
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Hihi AGus!:D Skad to znam!:D Kilka dni temu robilam porzadek w szafie z ciuchami to wszystko mi na leb lecialo 😡 a;e juz mam czysto i poukladane i troche powywalane 😛

Żeby tylko mi na łeb spadały ciuchy, ale na mnie też spadają buty.. 😡 wżciec się można, wszystko teraz leży na tapczanie i nie chce mi sie układać, bo dobrze mi się tu z Wami klika, ale w końcu muszę to zrobić… 🙄 ❗

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

mój słodki pojechał do Wawy i wróci bardzo późno..buuu nie zobaczymy się dzisiaj 😕

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę"

Przewiń na górę