Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę

• Ten temat ma 1,243 odpowiedzi, 131 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez pstrokatka.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 931 do 945 (z 1,244 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Pogoda nie sprzyja spacerom… 🙁

rusalka
    Członek
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

nie mam pracy juz od 2 miesiecy a w firmie co tydzien mowia ze za tydzien juz praca bedzie,dodatkowo martwie sie o mojego kotka bo widze ze go boli uszko i nie je duzo ani nie pije nie wiem co mu jest ale normalnie sie bawi i goni jak szalony wiec mam nadzieje ze to nic groznego 🙁

Myszka19
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

nie chce mi się jechać na uczelnie.. na jedne ćwiczenia.. 😕 😕

tygrysek
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

chyba muszę się wziąć za robotę… jak ja nie znoszę poniedziałków… taka ładna pogoda a ja siedzę tyłem do okna… zaraz wyrzucę przezeń monitor… 👿

Zelka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

@tygrysek wrote:

chyba muszę się wziąć za robotę… jak ja nie znoszę poniedziałków… taka ładna pogoda a ja siedzę tyłem do okna… zaraz wyrzucę przezeń monitor… 👿

ja siedze przodem ale co z tego jak zaraz musze się na zajecia zbierac;/
    wogole jakos źle się czuje a to napewno przez poniedziałek;( by to szlak;/;/;/ ale nic znóff stawmy czoła życiu-walczmy^^ ;p

Zelka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

@afro_disiac wrote:

no to ja sobie ponarzekam z checia na siebie i na swieta:D bo mi sie przytylo troche i mnie to wkurza jak diabli:P

własnie co do tycia…to chce rozpocząć jakąż dietę i może znacie jakież skuteczne metody zrzucenia paru kilogramów~~> bardzo zbędnych;/ ??

Myszka19
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

dokładnie.. taka żliczna pogoda a ja zaraz do pracy 🙁 jak ja nie chce 🙁

WarnGirl
    Członek
    • Guru

Przekroczyłam limit na koncie i nie mogę dzwonić… 👿 do tego ktoż sobie o mnie przypomniał i mi namiszał znowu… a na koniec miałam dziż aerobik i jutro na pewno nie wstanę z łóżka 😕

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Czasu brak, pracuję, robię projekty, uczę się, robię prawo jazdy. Nie mam czasu spać ani jeżć.

ausia
    Członek
    • Tematów: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

a ja ostatnio mam bardzo niskie ciżnienie… 2 razy straciłam przytomnożć i wylądowałam w szpitalu.. a wczoraj gdzież zgubiłam notes i nie mogę go znaleźć masakra na maksa.. a do tego dobija mnie pogoda.. ❗ 👿

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

nie poszlam na cwiczenia z wlasnej glupoty i jestem wsciekla na siebie, bo byly wazne, grrrrrrrr

WarnGirl
    Członek
    • Guru

… 😕

afro_disiac
    Członek
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

@WarnGirl wrote:

… 😕

WarnGirl a Tobie co???? Cos nie w sosie jestesmy kolezanko????? Piszta co Ci leży na watrobie!!!!!!!! 😉

Ja tez chcialam sobie pomarudzic. Jest w pol do pierwszej w nocy a ja musze sleczec nad praca magisterska ktorej mam juz serdecznie dosc, nie zostalo mi za wiele czasu zeby ja konczyc, a praca posuwa mi sie meeeega wolno i do tego wszystkiego wole pisac na forum niz jej poswiecac swoj nocny czas;) swoja droga to nocny czas powinno sie jakiemus chlopu poswiecac a nie magisterce czy forum. o i tyle chcialam rzec;)

isztar
    Członek
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

a ja nie mogę spać 🙁

Ines
    Członek
    • Tematów: 12
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Rozstałam się z chłopakiem po 5,5 roku :((

Wyświetlanie 15 wpisów - od 931 do 945 (z 1,244 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę