Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę

• Ten temat ma 1,243 odpowiedzi, 131 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez pstrokatka.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 991 do 1,005 (z 1,244 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Hegemonia
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

Wolny weekend, a ja w domu przed kompem, niby z kieliszkiem wina i na relaksie, a jednak klepię w klawiszki projekt…

dziwadelko
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 125
    • Zapaleniec

Spieprzyłam egzamin ;/ Wrrr!!!!!! 👿

Manora
    Członek
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Dolina od wczoraj się ciągnie, zresztą to nie nowożć, w każdy weekend mnie dopada. W moim związku znowu burza…

Niuszka86
    Członek
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

Nie wyspałam się, bo Pan Kot zajął należne mu miejsce na nogach swojej pani a naiwna pani, chociaż jej było niewygodnie- nie zmieniła pozycji przez całą noc żeby PanaKota nie obudzić… 😆

MIECZ-NICK
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

Uczuciowo do d*** 😥
    w robocie drżę czy się uda, do końca roku się okaże czy pomysł wypalił, ale mam dygotki żołądka czy dam sobie radę z tym wszystkim, ogólnie jakaż rozdrażniona jestem, choć próbuje schować to pod maską beztroski i użmiechu.
    A jak pogoda bedzie taka wrrrrr. na kolejny długi weekend (choć moj nie taki dlugi bo piatek pracuje) to sie wkurzę 👿

Zelka
    Członek
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

jestem zmęczona bo byłam na szpitalu od 7:30 i miałam wyjątkowo męczących pacjentów…;/ pocieszam się tym że spotkam się wkońcu z moim skarbem bo tydz już go nie widzę powinnam sie do egzaminów uczyć a tego nie robie…wogole mam wrażenie że jakiegoż doła złapałam…ale wybiję się…idę w piankę, posiedzę w wannie i relax…

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

padam na warz- 12 godzin umyslowej pracy:/

Assha
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

kryzys.
    w związku.

są powody do marudzenia. a moze one są przyczyną??

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Boże,chroń mnie przed fałszem,dewocją i wżcibstwem pseudoprzyjaciółek 🙄
    Nikogo nie powinno obchodzić to,co ja robię.Moja sprawa czy jestem poważna czy też nie!Mam prawo żyć wg własnych zasad i nikomu,a już na pewno stadzie zgorzkniałych dewot,nie powinno to zawadzać!Zwłaszcza,ze nierobię nic,co dotyczyłoby tych plotkar!! 👿

Assha
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

@WarnGirl wrote:

Nikogo nie powinno obchodzić to,co ja robię.Moja sprawa czy jestem poważna czy też nie!Mam prawo żyć wg własnych zasad i nikomu,a już na pewno stadzie zgorzkniałych dewot,nie powinno to zawadzać!Zwłaszcza,ze nierobię nic,co dotyczyłoby tych plotkar!! 👿

??? A to takie marudzenie, czy tyczy się czegos? Wybacz, ale nie bardzo rozumiem..

A u mnie już lepiej- na reszcie.. jak wspaniale, że ludzie mają języki-do gadania 😉 ale nie będe zapeszać.

iga
    Członek
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

@WarnGirl wrote:

Trafiłaż w sedno Warn..
    Heh… dodam jeszcze – ..i meżami/partnerami przyjaciółek. Niech wlepiają gały w swoje pożycie z wlasnymi zonami/partnerkami. Co ich obchodzi to, z jakiej narodowożci facetem wiąże sie przyjaciółka ich żony.. Buuu.. 🙄

justynkalpl
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Na kazdym kroku spotykamy ludzi zyczliwych 😆 ktozy udaja ze interesuja sie problemami a tak naprawde szukaja sensacji, i potem plotkuja za plecami

Zelka
    Członek
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

jadąc z moim misiem do kina, spędzić romantyczny wieczór…spędziliżmy go na policji i w szpitalu… 😡 życie ciągle mnie zaskakuje….:(

Myszka19
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

kac… 😀

tygrysek
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

znowu sobie przypomniałam, czemu tak rzadko odwiedzam „teżciów”…

Wyświetlanie 15 wpisów - od 991 do 1,005 (z 1,244 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę