• Autor
    Odp.
  • abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Przytyłam 2 kilo…
    Brakuje mi bliskiej osoby.

Ehhh jakoż to wszystko ostatnio do kitu sie uklada. Ide na rower zaraz

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

mam poprawki i mysle ze nic na nie nie umie a do anuki to tak ciężko mi przysiążć…mam przez to stresa…

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

dostałam okres ;/

buffy
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 23
    • Bywalec

biednemu zawsze kij w oczy… ;/, ale już się pozbierałam i w sobotę zaszaleje na imprezie ;P

colorada
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 38
    • Bywalec

wróciłam od dentysty… boooli :}}

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Cholera jasna! Moja P****ółka ma powazne kłopoty i nie wiem jak mam mu pomóc… a mi ten mandat ciąży,w ciągu 7 dni na pewno nie zapłace… 😕

devilia
    Member
    • Odp.: 32
    • Bywalec

włażnie pooglądałam sobie zdjęcia butów na [usunięto_link] i złapałam doła, że sobie nie kupię wszystkich… nawet do Arkadii mi sie jechać nie chcę żeby przymierzyć kilka par…

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Zgubiłam swoją kosmetyczkę ❓ Jak to możliwe? zapadła się pod ziemię. Więc znowu wydatki związane z kompletowaniem niezbędnej zawartożci.

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Jutro znowu do szkoły 😡 Na dodatek w tym roku czekają mnie dwie studniówki a ja takich imprez NIE CIERPIE 😡

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

😆 😆 😆 😆
    Mówisz o studniówce jak o egzaminie. Dzieciaku, studniówka nie jest obowiązkowa! Tym bardziej nie ma przymusu dla osób towarzyszących.

Nie pieprz głupot.

Czersi
    Member
    • Zasłużony

Dzieciaku 🙄 Taka stara jestes?To wspołczuję tylko.

Wyobraz sobie,ze wiem,ze nie jest obowiazkowa,ale nie wyobrazam sobie,zeby moj chłopak poszedł z kims innym.Chociaz on by wtedy w ogóle nie poszedł ale byloby mi głupio,ze przeze mnie nie bedzie mial studniówki,wszakze ma sie jedna tylko w zyciu.Do siebie tez musze isc bo by mi znajomi nie wybaczyli gdyby mnie tam zabrakło.

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

😥 😥 to wzruszające.

ja jestem stara? po pierwsze zależy jak dla kogo (mam 19 lat), po drugie, nawet jak będę miała 90, to nie ma mi czego współczuć, bo każdy się starzeje i ja starożci się nie boję. :]

Czersi
    Member
    • Zasłużony
    Józia wrote:
    😥 😥 to wzruszające.

Moze chusteczkę?

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Bosko,jedyny niezażmiecony temat został własnie zbezczeszczony… 🙄

Wszystko chyli się ku upadkowi… nie wiem czego chcę,a jego postawa mi nie ułatwia… 👿

Katie
    Member
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

a ja sama nie wiem czemu, ale znowu dziż nic konkretnego nie zrobiłam.. kolejny dzień na straty, coraz czężciej tak mam.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę"

Przewiń na górę