• Autor
    Odp.
  • Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Moj mlody nie dal mi pospac 😡 Wlaczyl rano muze na kompie i tv zebym tylko nie spala 😡 I do tego odslonil zaluzje…
    Niestey mamy wspolny pokoj…Heh

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Rozumiem Cie Czerwona doakonale.Tez mam wspólny pokój z bratem więc problem jest mi znany.Ale teraz brat się urlopuje więc tydzień sobie odpoczne od niego 😀

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

no cóż mieliżmy z mężem miło spędzić dzień na zakupach w supermarkecie ale niestety samochód postanowił rozkraczyć się w połowie drogi, co za tym idzie stanie godzinę na krajówce, phi co gorsze włażnie ze swoim najlepszym kumplem (moim wrogiem jest on i jego laska która przy moim mężu robi mażlane oczka i mało ubrań ma na sobie w miejscach gdzie ciuch być powinien) zabrać buma na lawetę. To życie jest niesprawiedliwe.
    A ja głupia nie potrafię zająć się sobą tylko organizmem rządzi zazdrożć złożć!

Kochanakatia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 25
    • Bywalec

a ja ponarzekam na urząd miasta i gminy to jest masakra 6 lipca złożyłam podanie o dowód i dowód miałam mieć do odbioru 6 sierpnia a tu każą mi czekać jeszcze mi miesiąc, ale ja chce się za pisać na prawo jazdy i co każdy dzień spóźnienia to do mnie strata bo chce jak najszybciej zdać a większożć już godzin wy jachałam a żeby się zapisać to dowód jest mi potrzebny teraz mam do końca sierpnia urlop ale od wrzeżnia znowu do pracy będę musiała do jezdzać autobusem to jest masakra w kit, nie wiem co sama zrobić jeżeli do poniedziałku dowodu nie będę miała to idę na skargę do Burmistrza

WarnGirl
    Member
    • Guru

Uhh… tak to jest z tymi postanowieniami 😕 Człowiek sobie cos postanowi to los płata mu figle.Do diabła z tym! 😕

WarnGirl
    Member
    • Guru

Dowiedziałam się,że jestem maniakiem shoppingowym i mam obsecję na punkcie ciuchów 😕 Słyszał ktos kiedyż taka głupote?! 👿
    Dziż nie ma słonka 😥

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Caly dzien boli mnie glowa i goroacooo znowu:/

Specter
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

Mnie też… i na dodatek jakiż przybity jestem ehhh…

tigerka
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Mnie też… i na dodatek jakiż przybity jestem ehhh…

Dokladnie!Nie wiem czy to ta pogoda czy co? 🙄 Ehhh wogole dol i smutno jakos… 🙁

Specter
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

Chyba nie tylko pogoda…idę się przytulić do podusi

tigerka
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Chyba nie tylko pogoda…idę się przytulić do podusi

🙁 Nie smuc sie.Glowa do gory i jakos to bedzie:) 😀 Pokonamy ten glupi ból głowy heh… 🙄

WarnGirl
    Member
    • Guru

Raaany…pogoda jest do d*** 😕 szaro,buro i pada… 😕

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Spedzam sama niedzielne popoludnie, bo moj Misiek odsypia wczorajsza balange.Heh 😕

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Od paru dni nie mogę się wyspać z powodu remontów… jeden za oknem naprzeciwko rozpoczynający się codziennie o 7-ej rano… drugi za żcianą… już mam dosyć odgłosu wierterak, wbijania gwoździ itd. brrr

WarnGirl
    Member
    • Guru

Łączę się w bólu.Pamiętam ten koszmar,kiedy codziennie o 6 rano kuli podłogę sąsiadom,mieszkającym nad nami… 😕

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę"

Przewiń na górę