• Autor
    Odp.
  • tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Nie dosc,ze walcze ze zdrowiem z refluksem i apetytem ,to siedze w chacie i na wakacje nie usmiecha sie zeby pojechac.:( 😥 🙁 WOgoloe smutno,sama w domu ehh 🙁

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Włażnie wróciłam z pracy. Byłam dzisiaj 12 godzin a jutro 11. Nic mi się nie chce. Nio… chce mi się …URLOPU. 😆

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Przekroiłam sobie palec… 😥 A w dodatku pada deszcz i wogóle pogoda jest do d***… 😕 Czy żwiat nie mógłby być różowy,wesoły i słoneczny(czyli taki jak ten z filmu o małych kucykach)??? Ehhh… melancholia… 😕

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

jest ponuro i deszczowo mam ochotę porozmawiac z kolezanka ale nawet nie chce mi sie wychodzic z domu. Nie wiem takie beznadziejne to zycie roboty nie ma no ale moze wyjade na jesien z kraju i nie wiem czy to powód do szczescia czy do płaczu

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Ogolnie to ja chce byc gdzies w cieplym miejscu z misiakiem na plazyyyyy!! A siedze w domku i leje deszcz i wieje super 🙁 :(((((((((( ;((((( Jeszcze jedna osoba z innego forum sie mnie czepia tutaj 😡

Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

ja chce miec wiecej kasy…moj materializm jest powalajacy…

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Mój Misiek sie czepia o cos co powiedzialam 3 dni temu i to jeszcze po pijaku…. 😕
    Przypomnial sobie w pore…
    Niby ze go obrazilam czy cos, ale to bylo niechcacy…Heh

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Powróciłam z testów. Niestety 800 pytań które opanowałam w 3 dni na nic mi się nie przydały. Były pytania z informatyki. Oblałam na 100 % przez co jestem troszkę załamana. Czar prysł. Praca poszła w niepamięć. Niestety dalej trzeba sprzątać, podcierać dupę dziecku, gotować… nie tak to miało być, kurcze nie tak… myżlałam że jakoż z luzem podejdę ale jednak jestem bardzo zawiedziona 😥

RudaMaruda
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

A ja dostałam anginy, a w sobotę mam jechac na dwutygodniowy urlop.
    Jestem wżciekła sama na siebie, bo jakbym się sensowniej ubierała, to mogłabym tego uniknąc, ale nie. Po co?
    Buuuu…

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Każdy dzień jest ułożony mniej więcej tak samo. O danej porze wykonuję konkretne zadania domowe. Za tydzień mój kochany mąż idzie na urlop na miesiąc. To będzie bardzo długi miesiąc… Dzień w dzień będzie siedział przed kompem, nigdzie nie wyjedziemy na wakacje bo nie mamy kasy (kupiliżmy wypoczynek, trzeba władować kasę w naprawę samochodu) więc siedzenie w domu nas wykończy 🙁

WarnGirl
    Member
    • Guru

Jestem takim typowym przykładem oszołoma… 😯 😕 cóż… trzymajmy sie wersji,że normanożć jest już niemodna 😉

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Wczoraj zmarł mój dziadek… 🙁
    Jeszcze w sobote byli z babcia u nas na urodzinach mojego brata…
    W niedziele źle sie poczuł…w poniedziałek w ciężkim stanie zabrało go pogotowie….a w żrodę leżał juz pod respiratorem…
    Ehh…jakie to życie jest kruche..
    Trudno mi wyobraźić sobie, że juz go więcej nie zobaczę.. 😥

W życiu wszystko ma swój zmierzch..tylko noc kończy się żwitem

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

@iga81 wrote:

Wczoraj zmarł mój dziadek… 🙁
    Jeszcze w sobote byli z babcia u nas na urodzinach mojego brata…
    W niedziele źle sie poczuł…w poniedziałek w ciężkim stanie zabrało go pogotowie….a w żrodę leżał juz pod respiratorem…
    Ehh…jakie to życie jest kruche..
    Trudno mi wyobraźić sobie, że juz go więcej nie zobaczę.. 😥

W życiu wszystko ma swój zmierzch..tylko noc kończy się żwitem

Współczuje. Będzie dobrze. Najważniejsze ze są miłe wspomnienia i pamiętasz go jako bardzo dobrego człowieka. 🙁

WarnGirl
    Member
    • Guru

Iguż współczuję serdecznie… ale pozostały Ci zapewne bardzo miłe wspomnienia.Nie smutaj się tak bardzo,Twój dziadek na pewno nie chciałby żebyż chodziła smutna.

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Ehh…. kochane jesteżcie..
    Dzieki ogromniaste..

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę"

Przewiń na górę