• Autor
    Odp.
  • Marika250
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

Nie lepiej to z nim szczerze porozmawiać? Po co snuć domysły?

pysia85
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

pamietajcie ze facet to tez nie maszyna, to ze czesto ma ochote nie znaczy ze ZAWSZE.

Tila
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Agutka
    Mężczyzna nie zawsze jest chętny na seks. I to z różnych powodów. Może to być zmęczenie, czy nawet ogólnie zły nastrój. Może ma jakiż problem (a oni z reguły nie chcą się zwierzać). Wtedy warto z nim o tym porozmawiać.
    Może wasz związek jest dla niego po prostu nudny. Lub może każde wasze zbliżenie wygląda tak samo. Warto wprowadzić coż nowego. Ubierz na siebie jakąż seksowną bieliznę, tym bardziej go „skusisz”. Mężczyźni są wzrokowcami i widząc ciągle taki sam obraz kobiety, po prostu nudzą się.

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

Nie ma to jak odpowiadać na post z przed 4lat :mrgreen:

Krysiunia
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Tak bywa z gorącymi tematami. Możesz gadać o nich latami 🙂 Mam nadzieje, że rozwiązanie problemu nastąpiło o wiele szybciej…

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

Gadać to można,ale żeby zaraz kierować słowa do osób ,których już tu nie ma i tak odległe w czasie. 😆

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

Agutka, co do Twojego pierwszego postu, Skarbie, to chcę Ci powiedzieć, a raczej zapytać, czy to Wasze bzi-bzi 😯 było aby naturalne? takie zwyczajne, od serca? z wolnożci? 😉

może on uważał, że go naginasz, że udajesz? 😈 może powiedzcie sobie…

parę prawdziwych słów i… otoczcie się serdecznymi gestami :ok:

PS. w razie co, to jestem tu! przypiernicz mi, jak coż gadam od sensu -=
    wszelka eksplozja z Waszej strony uczyni mnie szczężliwym… oczywiżcie blefuję jupi

chatanoga
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

włażciwie to coż mi skwierczy… Bo jak kobieta zawsze inicjuje współżycie, to dla mnie to wygląda tak, jakby facet jej mówił: ok, ale na twoja odpowiedzialnożć. Jeżli jej odmawia, ale zdarza się to sporadycznie i ma jakież wytłumaczenie/ zmęczenie, złe samopoczucie /, to chyba nie jest to problem.Nieco inaczej jest wtedy, gdy mężczyzna odmawia współżycia często. Coż takiego, a włażciwie całkowite odcięcie od seksu, zdarzyło się bohaterce powieżci Dobry człowiek, Andrew Nicolla, Agate. Jej mąż w ogóle przestał się nią interesować w sensie seksualnym, natomiast opowiadał jak to ona za nim szaleje: „Prawdziwa z niej bestia. Nie może utrzymać rąk z dala ode mnie. I tak jest ciągle. Bez przerwy. Ani chwili spokoju. […] Ona jest jak zwierzę”. A Agate, chciała tylko być kochana i pożądana. Chciała bliskożci, której z kolei bał się jej mąż. Bał się, bo stracili swoje jedyne dziecko i nie chciał już nigdy powołać do życia innego, bo to by znów mogło boleć…W końcu Agate odeszła od niego.

adrian23
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Żadka sytuacja, ja tam swojej ukochanej nigdy nie odmawiam 😉

pokahontaz2
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 193
    • Zapaleniec

A widzisz jednak nie rzadka, zobaczymy za pare lat 😉 ;p

Hard
    Member
    • Maniak

czasem facet odmawia, bo boi się babki, że jakaż taka nadwyrazista 😯
    dla mnie to sama żmietanka, ale nie łudźcie się – są tacy panowie ico? :-

radzę wyjąć z siebie uczuuć więcej 😉 Hard 👿 walcie teraz we mnie, Kobitki jupi

kasia.zawadzka1979
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Agutka
    Mężczyzna nie zawsze jest chętny na seks. I to z różnych powodów. Może to być zmęczenie, czy nawet ogólnie zły nastrój. Może ma jakiż problem (a oni z reguły nie chcą się zwierzać). Wtedy warto z nim o tym porozmawiać.

Zgadzam się z tym w 100%! Faceci nie chcą mówić o problemach. Duszą coż w sobie a przez to nie mogą się skupić na rzeczach przyjemnych…

Hard
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Agutka

Zgadzam się z tym w 100%! Faceci nie chcą mówić o problemach. Duszą coż w sobie a przez to nie mogą się skupić na rzeczach przyjemnych…
    Każka, skoro tak myżlisz, to jaką masz receptę, Kochanie :-

Ja myżlę, że są różni faceci i to babki nie nadążają za nimi jupi he he he…

PS. ciekaw jestem, co odwalą mi te stereotypowe Panie. Zapraszam 😉

justy
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

przecież to też istoty ludzkie i mają prawo do nastroju/ humoru/ zmęczenia. Może powinnaż byc bardziej wyrozumiala i spróbowac zrozumiec dlaczego nie ma ochoty a nie od razu brac to do siebie że musi byc jakis problem?

Hard
    Member
    • Maniak

czasem to zależy od dnia – a czasem od nastroju 😉

stąd: zapraszam na winko. albo… na soczek pomarańczowy :-

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " KIEDY FACET ODMAWIA…"

Przewiń na górę