• Autor
    Odp.
  • mikro
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 28
    • Bywalec

albo nie ma siły albo widoki nie są najlepsze. ://

Ania22
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

albo nie ma siły albo widoki nie są najlepsze. ://

O matko. Albo widoki nie są najlepsze? Przeraziło mnie to stwierdzenie. Mikro, na prawdę facet może tak myżleć? :/ Kurde, chyba rozgryzłam swojego lubego. lipa…..

Super Slim
    Member
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Ja też czasem odmawiam. Jak coż mi leży na wątrobie to zwyczajnie nie mam nastroju na seks. Szczególnie jak mnie coż w… zdenerwowało w pracy. Ale nie tylko. Czasem nie mam ochoty i już. Co to ja maszyna jestem ? Kobieta nie robi z tego problemu. Widzę, że zadowolona nie jest ale odwrotnie też to się zdarza. Ona też nie zawsze ma nastrój. Równouprawnienie mamy 😉

silos
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

koleżanko wyżlij go do lekarza!
    A moze ma juz problemy z wackie pogadaj z nim bo jak nie to może powinnas powaznie pomyslec czy nie ma kogos na boku moze nie koniecznie jest pracoholikiem i tyle pracuje.
    A może nie znasz prawdziwego zawodu swojego meżczyzny ?

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

😆

izorek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Hej!
    Z reguły każdy facet ucieszyłby się chyba na propozycję seksu. Jednakże nie wszyscy. Przeważnie to ja inicjuję, fakt, że zazwyczaj mi nie odmawia, ale zdarza się i to nie rzadko, że mówi nie. Czy zmęczenie może to tłumaczyć? Zawsze tak sie przynajmniej tłumaczy, ale zadziwiajace jest to, że po wolnym dniu jest jeszcze bardziej zmęczony niż po przepracowanym? Pracoholik? Nigdy jeszcze nie zaczął sam, no może ze dwa razy 😳 Jak można to zmienić i czy w ogóle można?

Z moim byłym miałam dokładnie to samo. Tyle, że nie był to pracoholik, a jak się okazało cholerny onanista. Masturbował się zawsze kiedy mnie nie było, a jak co do czego dochodziło, to „Zmęczenie po ciężkim dniu” wszystko tłumaczyło. Aż go przyłapałam. Najpierw raz, nic mu nie mówiąc, później drugi i trzeci. Po trzecim razie, schowana poczekałam aż skończy. Udałam, że wracam ze sklepu , jak zawsze, i że o niczym nie wiem. I zgwałciłam go trzy razy 😀 Biedak płakał ze zmęczenia…. 😀

carooo
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 148
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Hej!
    Z reguły każdy facet ucieszyłby się chyba na propozycję seksu. Jednakże nie wszyscy. Przeważnie to ja inicjuję, fakt, że zazwyczaj mi nie odmawia, ale zdarza się i to nie rzadko, że mówi nie. Czy zmęczenie może to tłumaczyć? Zawsze tak sie przynajmniej tłumaczy, ale zadziwiajace jest to, że po wolnym dniu jest jeszcze bardziej zmęczony niż po przepracowanym? Pracoholik? Nigdy jeszcze nie zaczął sam, no może ze dwa razy 😳 Jak można to zmienić i czy w ogóle można?

Z moim byłym miałam dokładnie to samo. Tyle, że nie był to pracoholik, a jak się okazało cholerny onanista. Masturbował się zawsze kiedy mnie nie było, a jak co do czego dochodziło, to „Zmęczenie po ciężkim dniu” wszystko tłumaczyło. Aż go przyłapałam. Najpierw raz, nic mu nie mówiąc, później drugi i trzeci. Po trzecim razie, schowana poczekałam aż skończy. Udałam, że wracam ze sklepu , jak zawsze, i że o niczym nie wiem. I zgwałciłam go trzy razy 😀 Biedak płakał ze zmęczenia…. 😀

wow, niezły sposób, ale dziwię się że Ci się dał aż 3 razy 😆

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

Czyli zdrowy mężczyzna.

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

jak na mój gust facet nigdy nie powinien odmawiać, nawet jak nie ma siły :((

zawsze stawia to go w lepszej sytuacji – czasem kobieta zlituje się i przytuli i… szepnie:
    żpij Kochanie żpij, a ja wyjdę na balkon, może napadnie mnie jakiż bandzior 😯

alphabetaa
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

kobitki, więcej wyrozumiałożci! jasne, że facet może nie mieć siły/ochoty na seks, przecież jest tylko człowiekiem 😉 lepiej kochać się rzadziej, a z większym zaangażowaniem, niż często ale z musu

hanna_f
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 48
    • Stały bywalec

Pierwszy raz facet odmówił mi dwa miesiące temu. Nie robiłam afery, ale od tamtego czasu nie uprawialiżmy seksu ani razu!! Wczeżniej robiliżmy to 2-3 razy w tygodniu. Kokietuje i proszę i nic! Zmęczony, brak ochoty¦Nie wiem co robić. Boję się, że może mieć problem z erekcją o którym się wstydzi ze mną porozmawia㦠Chciałabym go pocieszyć, ale nie wiem. Pomóżcie¦

mpech
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Nie ma się czym przejmować. Raz na jakiż czas każdy może czuć się przemęczony. Może Twój facet ma jakież problemy, o których nie wiesz. Pogadaj z nim!

Sweet Coffee
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Pierwszy raz facet odmówił mi dwa miesiące temu. Nie robiłam afery, ale od tamtego czasu nie uprawialiżmy seksu ani razu!! Wczeżniej robiliżmy to 2-3 razy w tygodniu. Kokietuje i proszę i nic! Zmęczony, brak ochoty¦Nie wiem co robić. Boję się, że może mieć problem z erekcją o którym się wstydzi ze mną porozmawia㦠Chciałabym go pocieszyć, ale nie wiem. Pomóżcie¦

normalne to to nie jest, wyjasnilo się?

monciao
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Facet odmawia tylko kiedy wczeżniej odmówiono jemu bo to mżciwe padalce 🙂

Mokka_Latte
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

@Super Slim wrote:

Ja też czasem odmawiam. Jak coż mi leży na wątrobie to zwyczajnie nie mam nastroju na seks. Szczególnie jak mnie coż w… zdenerwowało w pracy. Ale nie tylko. Czasem nie mam ochoty i już. Co to ja maszyna jestem ? Kobieta nie robi z tego problemu. Widzę, że zadowolona nie jest ale odwrotnie też to się zdarza. Ona też nie zawsze ma nastrój. Równouprawnienie mamy 😉

no tak, ale to jednak facetowi nie wyapada

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " KIEDY FACET ODMAWIA…"

Przewiń na górę