• Autor
    Odp.
  • mhmm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 682
    • Zasłużony

ok

a moja kobieta szanuje mnie za to, że jestem jej wierny, może dlatego że wie już jak smakuje zdrada osoby którą się kocha. też były puste słowa i uznawanie czegoż za normalne. teraz są czyny i szacunek.

fury
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Metafizyczne… konieczne… wyrafinowane… wielkokropki… znak zlozonej… psychiki… i potencjalu… intelektualnego…

najmarniejszy
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Mi się wydaje, że ten brak chęci na sex to czasem po prostu swoisty okres w życiu człowieka. Czasem tak po prostu jest, że przestaje nas to czasowo interesować. Nalegania partnera/partnerki powodują, że jeszcze bardziej od tego uciekamy. Co zatem powiecie o ludziach aseksualnych, którzy przez całe życie nie mają takich potrzeb? Są normalnymi zdrowymi ludźmi tylko bez poczucia chęci na sex.

Piroman
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

po wolnym dniu jest jeszcze bardziej zmęczony niż po przepracowanym? Pracoholik? Nigdy jeszcze nie zaczął sam, no może ze dwa razy 😳 Jak można to zmienić i czy w ogóle można?

Koleż chyba odreagowuje stres w ten sposób. Albo po prostu lubi jak coż ogólnie się w ciągu dnia dzieje – kwestia temperamentu…

He he a może w pracy ma jakąż fajną niunię i dlatego wraca rozochocony? 😛 nie bierz tego poważnie oczywiżcie 🙂

ma-rzena
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 41
    • Bywalec

a moim zdaniem brak ochoty na sex może być zwiastunem jakichż kłopotów zdrowotnych czy zaburzeń libido – czasem przyczyna tkwi w psychice, a czasem powód jest bardziej cielesny. tu jest [usunięto_link]na ten temat 🙂

Nielegalna_pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ma-rzena ma rację, zgadzam się z tym, bo psychika mężczyzn jest bardzo złożona. Chęć sprostania potrzebom partnerki może być dużą traumą, kiedy coż jest nie tak z normalnym funkcjonowaniem libido, itd.

anita36
    Member
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Odmawia swojej kobiecie czasami bo tak jak piszecie jest zmęczony albo cos tam go boli …
    Ale jak by w łózko leżała obok niego obca kobieta wtedy by nie odmówił i miał ochotę na seks i przyszła by siła taka jest prawda nie oszukujmy się kobietki
    Tak jak napisał „mhmm” są różne związki zgadzam sie z Toba duzo jest takich osób które nie wiedza że nawet sa zdradzane co „oczy nie widzą to serce nie żal ” 😉

pokahontaz2
    Member
    • Odp.: 193
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Odmawia swojej kobiecie czasami bo tak jak piszecie jest zmęczony albo cos tam go boli …
    Ale jak by w łózko leżała obok niego obca kobieta wtedy by nie odmówił i miał ochotę na seks i przyszła by siła taka jest prawda nie oszukujmy się kobietki 😉

Zgadzam sie z Toba. Faceci wlasnie tacy sa, jak juz maja swoja „zdobycz” to przestaja o niac dbac, a jakby natrafila sie okazja no to coz jakby mozna bylo z niej nie skorzystac??

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Zgadzam sie z Toba. Faceci wlasnie tacy sa, jak juz maja swoja „zdobycz” to przestaja o niac dbac, a jakby natrafila sie okazja no to coz jakby mozna bylo z niej nie skorzystac??

A skąd masz takie informacje?

pokahontaz2
    Member
    • Odp.: 193
    • Zapaleniec

hmmm…. raczej biore pod uwage ogół, jest tak w wiekszosci

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

hmmm…. raczej biore pod uwage ogół, jest tak w wiekszosci

A to stwierdzenie skąd?Ja bym powiedział ,że kobiety przestają się starać gdy już są „zdobyte”

Intro
    Member
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

@Kowal wrote:

Ja bym powiedział ,że kobiety przestają się starać gdy już są „zdobyte”

No i masz rację 😀 podobnie jak pokahontaz2. Bardziej interesujące dla człowieka jest to co jeszcze niezdobyte, tajemnicze, a nawet nieosiągalne. Oczywiżcie jest to generalizowanie, bo wiadomo że się różnimy, ale jednak większożć społeczeństwa włażnie tak ma.

Anonymous
    Member
    • Guru

Ja się zgrywałem :twisted:.Ogólnie chodzi mi o to samo , obie strony dają sobie luzu ,ale nie lubię takiego generalizowanie odnożnie facetów i kobiet 🙂
    Ale z drugiej takie ciągłe zabieganie było by chyba męczące hehe
    Gorzej jak ktoż myżli ,że ma drugą osobę na własnożć i nic kompletnie nie robi.

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

wiesz fajnie jak sie jest z osoba dlugo i ta osoba nie czuje ze juz ma ta osobe na wlasnosc, i trzeba sie ciagle starac, i trzeba cos robic aby nuda nie wkradla sie do zwiazk, ale zeby to robily obie strony

wernona
    Member
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Jeżeli facet jest zmęczony to ok. są różne sposoby na regeneracje 🙂 ale jak ma problemy z tożsamożcią płci to już o wiele gorzej, oby ta druga opcja się nie trafiła…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " KIEDY FACET ODMAWIA…"

Przewiń na górę