- AutorOdp.
- 3 lipca 2008 at 11:51
ok
a moja kobieta szanuje mnie za to, że jestem jej wierny, może dlatego że wie już jak smakuje zdrada osoby którą się kocha. też były puste słowa i uznawanie czegoż za normalne. teraz są czyny i szacunek.
29 lipca 2008 at 18:12Metafizyczne… konieczne… wyrafinowane… wielkokropki… znak zlozonej… psychiki… i potencjalu… intelektualnego…
4 września 2008 at 22:54Mi się wydaje, że ten brak chęci na sex to czasem po prostu swoisty okres w życiu człowieka. Czasem tak po prostu jest, że przestaje nas to czasowo interesować. Nalegania partnera/partnerki powodują, że jeszcze bardziej od tego uciekamy. Co zatem powiecie o ludziach aseksualnych, którzy przez całe życie nie mają takich potrzeb? Są normalnymi zdrowymi ludźmi tylko bez poczucia chęci na sex.
10 października 2008 at 23:34[usunięto_link] wrote:
po wolnym dniu jest jeszcze bardziej zmęczony niż po przepracowanym? Pracoholik? Nigdy jeszcze nie zaczął sam, no może ze dwa razy 😳 Jak można to zmienić i czy w ogóle można?
Koleż chyba odreagowuje stres w ten sposób. Albo po prostu lubi jak coż ogólnie się w ciągu dnia dzieje – kwestia temperamentu…
He he a może w pracy ma jakąż fajną niunię i dlatego wraca rozochocony? 😛 nie bierz tego poważnie oczywiżcie 🙂
2 listopada 2009 at 18:56a moim zdaniem brak ochoty na sex może być zwiastunem jakichż kłopotów zdrowotnych czy zaburzeń libido – czasem przyczyna tkwi w psychice, a czasem powód jest bardziej cielesny. tu jest [usunięto_link]na ten temat 🙂
19 marca 2010 at 10:26Ma-rzena ma rację, zgadzam się z tym, bo psychika mężczyzn jest bardzo złożona. Chęć sprostania potrzebom partnerki może być dużą traumą, kiedy coż jest nie tak z normalnym funkcjonowaniem libido, itd.
20 marca 2010 at 07:18Odmawia swojej kobiecie czasami bo tak jak piszecie jest zmęczony albo cos tam go boli …
Ale jak by w łózko leżała obok niego obca kobieta wtedy by nie odmówił i miał ochotę na seks i przyszła by siła taka jest prawda nie oszukujmy się kobietki
Tak jak napisał „mhmm” są różne związki zgadzam sie z Toba duzo jest takich osób które nie wiedza że nawet sa zdradzane co „oczy nie widzą to serce nie żal ” 😉28 kwietnia 2010 at 11:26[usunięto_link] wrote:
Odmawia swojej kobiecie czasami bo tak jak piszecie jest zmęczony albo cos tam go boli …
Ale jak by w łózko leżała obok niego obca kobieta wtedy by nie odmówił i miał ochotę na seks i przyszła by siła taka jest prawda nie oszukujmy się kobietki 😉Zgadzam sie z Toba. Faceci wlasnie tacy sa, jak juz maja swoja „zdobycz” to przestaja o niac dbac, a jakby natrafila sie okazja no to coz jakby mozna bylo z niej nie skorzystac??
28 kwietnia 2010 at 11:42[usunięto_link] wrote:
Zgadzam sie z Toba. Faceci wlasnie tacy sa, jak juz maja swoja „zdobycz” to przestaja o niac dbac, a jakby natrafila sie okazja no to coz jakby mozna bylo z niej nie skorzystac??
A skąd masz takie informacje?
28 kwietnia 2010 at 12:44hmmm…. raczej biore pod uwage ogół, jest tak w wiekszosci
28 kwietnia 2010 at 13:09[usunięto_link] wrote:
hmmm…. raczej biore pod uwage ogół, jest tak w wiekszosci
A to stwierdzenie skąd?Ja bym powiedział ,że kobiety przestają się starać gdy już są „zdobyte”
28 kwietnia 2010 at 15:55@Kowal wrote:
Ja bym powiedział ,że kobiety przestają się starać gdy już są „zdobyte”
No i masz rację 😀 podobnie jak pokahontaz2. Bardziej interesujące dla człowieka jest to co jeszcze niezdobyte, tajemnicze, a nawet nieosiągalne. Oczywiżcie jest to generalizowanie, bo wiadomo że się różnimy, ale jednak większożć społeczeństwa włażnie tak ma.
28 kwietnia 2010 at 17:38Ja się zgrywałem :twisted:.Ogólnie chodzi mi o to samo , obie strony dają sobie luzu ,ale nie lubię takiego generalizowanie odnożnie facetów i kobiet 🙂
Ale z drugiej takie ciągłe zabieganie było by chyba męczące hehe
Gorzej jak ktoż myżli ,że ma drugą osobę na własnożć i nic kompletnie nie robi.20 września 2010 at 18:41wiesz fajnie jak sie jest z osoba dlugo i ta osoba nie czuje ze juz ma ta osobe na wlasnosc, i trzeba sie ciagle starac, i trzeba cos robic aby nuda nie wkradla sie do zwiazk, ale zeby to robily obie strony
23 listopada 2010 at 02:16Jeżeli facet jest zmęczony to ok. są różne sposoby na regeneracje 🙂 ale jak ma problemy z tożsamożcią płci to już o wiele gorzej, oby ta druga opcja się nie trafiła…
- AutorOdp.