- AutorOdp.
- 31 lipca 2009 at 20:06
[usunięto_link] wrote:
ja niestety mam pecha bardzo często bo jak szukam opinii o jakimż filmie to zwykle znajduję skrajne. tak samo jak pytam znajomych – jednemu się strasznie podoba a innemu w ogole…
czyli niestety trzeba sprawdzać na własnej skórze..
29 sierpnia 2009 at 15:17i albo się żałuje albo nie 😉
1 września 2009 at 22:07Uważam że to co teraz puszczają w kinach nie jest warte tych pieniędzy…wolę obejżeć w domu film (nie zdarza mi się wyłączać w połowie nawet jak jest nudny).
Z tego co ostatnio było w kinach to w sumie tylko jeden film wart jest polecenia 'Kac Vegas’ – można się pożmiać i zobaczyć co to faceci mogą wymyżlić jak się ich samych gdzież pużci 🙂
ale taki 'Bruno’ czy 'Nieruchomy poruszyciel’ beznadzieja pod względem tego jak to wszystko jest przedstawione, owszem filmy głębokie, pokazują pewnien problem i uczucia z tym związane ale po co to w kinach? Jest mnóstwo dobrych filmów a ekranu kinowego w Polsce niestety nie zobaczą.
Teraz wybieram się na 'Galerianki’ – polski film który w Stanach premierę miał już w czerwcu a u nas dopiero w połowie wrzeżnia…2 września 2009 at 06:05no Ja tez chce isc na Galerianki, moze byc niezle
no i nowy film Tarantino „Bękarty Wojny” czy jakos tak ;p
a jeszcze nowy film ktory promuje Tim Burton: „9”5 września 2009 at 17:31[usunięto_link] wrote:
no Ja tez chce isc na Galerianki, moze byc niezle
włażnie dzisiaj o tym czytałam w „Wysokich obcasach” i wydaje mi się, że może to być jedna z ciekawszych propozycji w nadchodzącym czasie. na pewno wybiorę się na to do kina.
5 września 2009 at 17:43to czy film będzie się komuż podobał czy nie jest jedynie kwestią gustu.
ale ja przyznam, że jeżli wybieram się na jakiż film, to jednak sugeruję się filmweb’em.7 września 2009 at 16:24a czy ktoż ma może wieżci o „Bez mojej zgody” z Cameron Diaz? bo jak byłam w kinie i widziałam trailer to strasznie mi się zachciało ten film obejrzeć, nawet poczułam że to film przemawiający jakoż głębiej do psychiki ale częstotliwożci seansów kinów zasiała we mnie zwątpienie…
8 września 2009 at 20:16Oglądałam Brzydką Prawdę i powiem że nawet fajny film, historia o miłożci ale przyznam że nie jest tak banalna jak pozostałe – coż po prostu innego 😉 szczególnie podobała mi się scena w restauracji gdy ona miała na sobie 'wibrujące majtki’ hehe niezły ubaw 😛
Ponadto polecam Narzeczony mimo woli z Sandra Bullock i Ryan Reynolds 🙂
10 września 2009 at 20:48[usunięto_link] wrote:
Ponadto polecam Narzeczony mimo woli z Sandra Bullock i Ryan Reynolds 🙂
tak tak tak ! widziałam, przyłączam się – żwietna komedia !
11 września 2009 at 12:32[usunięto_link] wrote:
a czy ktoż ma może wieżci o „Bez mojej zgody” z Cameron Diaz? bo jak byłam w kinie i widziałam trailer to strasznie mi się zachciało ten film obejrzeć, nawet poczułam że to film przemawiający jakoż głębiej do psychiki ale częstotliwożci seansów kinów zasiała we mnie zwątpienie…
Dziewczyny ,czy ja moge zapytac ,gdzie Wy ogladacie te fajne filmy ?
Czy tylko sa w n ?11 września 2009 at 18:51no te to akurat były nowożci kinowe, ale jak masz n to na VODzie są w sumie niedługo po zejżciu z ekranów.
11 września 2009 at 20:26Miłożć na wybiegu nie polecam, chyba że ktoż lubi takie bezsensowne miłostki nie mające nic do przekazania…
Ostatnio oglądałam Pokojowy i nawet niezły film, na swój sposób żmieszny.
Podobno 17 wrzeżnia wszystkie bilety w IMAX są tańsze i cena wynosi 9 zł – chyba się wybiorę na 3D 🙂
13 września 2009 at 15:39[usunięto_link] wrote:
no te to akurat były nowożci kinowe, ale jak masz n to na VODzie są w sumie niedługo po zejżciu z ekranów.
No mam , ale jakos zawsze zapominam wchodzic i sprawdzac nowowsci ,bo teraz dobre filmy leca na nfilmie.
14 września 2009 at 17:45[usunięto_link] wrote:
Miłożć na wybiegu nie polecam, chyba że ktoż lubi takie bezsensowne miłostki nie mające nic do przekazania..
jak większożć polskich komedii…
14 września 2009 at 19:44[usunięto_link] wrote:
no Ja tez chce isc na Galerianki, moze byc niezle
no i nowy film Tarantino „Bękarty Wojny” czy jakos tak ;p
a jeszcze nowy film ktory promuje Tim Burton: „9”bekarty wojny sa zajebiste.
dawno zaden film mnie tak nie ubawil-myslalam, ze spadne z fotela.
- AutorOdp.