- AutorOdp.
- 22 kwietnia 2010 at 17:05
czytalam tez, ze mozna go stosowac co kilka dni zapobiegawczo. czasem warto zaplacic troche wiecej dla komfortu i skutecznosci:)
25 kwietnia 2010 at 16:51w sumie to nie wiem bo nie jestem lekarzem;p zapytaj sie pani w aptece, zeby nie bylo watpliwosci!!
26 kwietnia 2010 at 11:03to zalezy, co chcesz doustnie. możesz sobie brać równoczesnie np. lacibios femina i stosować ten żel, jeżli Ci pomaga. to dwie różne rzeczy. na pewno nie ma sensu stosować dwóch probiotyków ale żel z kwasem mlekowym plus probiotyk już spoko. choć osobiżcie stosuję tylko lacibios i nie widzę potrzeby jeszcze czegokolwiek dopochwowo.
27 kwietnia 2010 at 13:12hm, ale wtedy ten abiofem bardzo doraznie moze pomoc na takie objawy jak pieczenie, swedzenie.
28 kwietnia 2010 at 17:39i jak, probujesz tego polacznia?
kupilas ten abiofem? jak wyglada ten aplikator?[/quote]30 kwietnia 2010 at 18:37na pewno bedzie ok;)
chociaz takie dolegliwosci faktycznie nie sa zbyt mile.2 maja 2010 at 16:44Tak jak w Twoim przypadku należy stosować przez tydzień (1 x dn) a następnie przez 3 miesiące(profilaktycznie) co trzeci dzień.(dot.Abiofem)Równolegle przez 10 dni stosujesz Laci-Bios Femina.To powinno rozwiązać problem,jeżli jednak stan się będzie utrzymywał pozostaje wizyta u gina i wykonanie badań.
2 maja 2010 at 17:59dosc dlgo trwa ta profilaktyka, ale moze wlasnie dzieki temu pomoze na dlugo!
a jeszcze mam pytanie czy sa jakies przeciwskazania do wspolzycia w czasie profilaktycznego brania tego srodka?2 maja 2010 at 18:24Nie ma przeciwwskazań.
3 maja 2010 at 17:36no to super bo w czasie brania wielu innych srodkow byl zakaz;)
8 maja 2010 at 21:19@Burzamozgow wrote:
No i stosuje już kilka dni i jest lepiej 🙂 pieczenie prawie ustało, chociaż eszcze nie do końca, ale jestem dobrej mysli 🙂
Mam nadzieje, ze ta profilaktyka później spowoduje, ze juz nigdy nie zlapie szybko jakieżc wstretnej infekcji 🙂no to dobrze, w takim razie mamy juz znaleziony skuteczny zestaw;p
8 maja 2010 at 21:20@Burzamozgow wrote:
[usunięto_link] wrote:
a jeszcze mam pytanie czy sa jakies przeciwskazania do wspolzycia w czasie profilaktycznego brania tego srodka?
Tez się zastanawiałam nad tym! dobrze ze nie ma przeciwwskazań 🙂
Ale pwoeim Wam ze po stosunku jakby piecze mnie troche bardziej, to chyba normalne, tak mi się wydaje.. ale jednak przy czymż takim sie odechciewa :/mozesz tez zbadac swojego partnera, moze to on jest przyczyna problemow.
8 maja 2010 at 21:52przyczyn w ogole moze byc bardzo duzo, nawet nie przypuszczalam, ze np. talbetki anty.
9 maja 2010 at 17:00hm, w sumie nie wiem, a nie ma tego na ulotce? sama nie wiem.
10 maja 2010 at 20:46Niestety tabletki anty mogą powodować zaostrzenie takich objawów, mam takie problemy i mam zacząć brać tabletki. Moja ginekolog nic mi oczywiżcie na ten temat nie mówiła (choć wie o moich infekcjach), ale w necie znalazłam coż takiego [usunięto_link], o tym, że różne metody antykoncepcji mogą zwiększać częstotliwożć infekcji u kobiet (o antykoncepcji hormonalnej też niestety jest).
Powiem szczerze, że zastanawiam się co zrobić, chcę stosować tabletki, ale i bez nich mam nawracające infekcje 😕 o higienę oczywiżcie dbam, dobrze się odżywiam. - AutorOdp.