• Autor
    Odp.
  • folke
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

ale czy to jest bezpieczne czy nie przyzwyczaja organizmu do tego że sam nie musi wytwarzać skoro mu cały czas tego dostarczamy??

polin
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

no to przeczytaj co masz napisane wyzxej, nie mozna po prostu przesadzac z profilaktyka i brac ja tak o. Ona jest dla osob, ktore maja problemy z infekcjami. w innym przypadku nie ma takicj potrzeby.

polin
    Member
    • Pasjonat

ale ogolnie to dobrze wiedziec bo nie bylam tego jakos pewna, dzięki 🙂

folke
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

no to przeczytaj co masz napisane wyzxej, nie mozna po prostu przesadzac z profilaktyka i brac ja tak o. Ona jest dla osob, ktore maja problemy z infekcjami. w innym przypadku nie ma takicj potrzeby.

chodziło mi o coż innego ale już mi ktoż wyjażnił moje niejasnożci

polin
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

chodziło mi o coż innego ale już mi ktoż wyjażnił moje niejasnożci

hm to nie wiem jak to zrozumiałas:p
    ale mi chodzilo o to, ze organizm sie nie powienien przyzwyczaic jesli ma braki po prostu 😉

asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

polin, tak, ale w przypadku jeżli ma się problem permanentny z brakiem pałeczek kwasu mlekowego (co jest spowodowane też problemami hormonalnymi), to lepiej brać cały czas niż wcale i ciągle łapać infekcje 🙂 ja mówię o moim przypadku a każdy jest inny oczywiżcie

HolderDrogeria
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Możliwe, iż są to polipy. Bardziej znane jako hemoroidy. Najlepiej byłoby skontaktować się z proktologiem (specjalista od jelita grubego i odbytu). On zdecyduje, czy wystarczy leczenie farmakologiczne, czy też potrzebna będzie operacja usunięcia hemoroidów.

przyjaznygin.pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Podziel się z nami swoimi przeżyciami. Grupa Edukatorów Seksualnych PONTON oraz organizacja Kampania Przeciw Homofobii zapraszają do wzięcia udziału w projekcie – Bezpieczny Fotel? Kampania na rzecz dobrej opieki ginekologicznej, którego celem jest poprawa jakożci usług żwiadczonych przez ginekologów/ginekolożki. Do wypełnienia ankiety zapraszamy osoby od 12-ego roku życia, kobiety z niepełnosprawnożciami oraz osoby LBTQ. Anonimowa ankieta dostępna jest na stronie: [usunięto_link], zarówno dla osób, które chodzą na wizyty ginekologiczne regularnie, były raz, chodzą sporadycznie, czy też nigdy nie były. Każda opinia jest ważna, Twoja również!

folke
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

polin, tak, ale w przypadku jeżli ma się problem permanentny z brakiem pałeczek kwasu mlekowego (co jest spowodowane też problemami hormonalnymi), to lepiej brać cały czas niż wcale i ciągle łapać infekcje 🙂 ja mówię o moim przypadku a każdy jest inny oczywiżcie

włażnie mniej więcej o to mi chodziło że jak ktoż ma cały czas problem to czy przyzwyczai organizm czy nie to już nic mu nie da bo ogólnie cały czas będzie to samo

polin
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

no to akurat popiera, tym bsrdziej jesli jest to zalecenie lekarza.

polin
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

włażnie mniej więcej o to mi chodziło że jak ktoż ma cały czas problem to czy przyzwyczai organizm czy nie to już nic mu nie da bo ogólnie cały czas będzie to samo

tzn, nie to samo bo jak będzie się przyjmować to będzie już ok bo niedobory się uzupełnią 😉

folke
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

tzn, nie to samo bo jak będzie się przyjmować to będzie już ok bo niedobory się uzupełnią 😉

no tak masz rację…. nie wiem czy u was też ale u mnie lepiej zamówić abiofem przez internet jest w bardziej atrakcyjnej cenie

polin
    Member
    • Pasjonat

Tak jest często, ponieważ apteki musza narzucić marżę na miejscu, a wiec bardzo możliwe, że się to opłaca.

folke
    Member
    • Zapaleniec

no ja to wszystko rozumiem ale niedługo apteki ograniczą się do żrodków nagłej potrzeby bo reszta taniej na internecie będzie

polin
    Member
    • Pasjonat

to prawda, w mniejszych aptekach coraz czężciej trzeba zamawiać leki.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kobiece dolegliwożci"

Przewiń na górę