- AutorOdp.
- 14 stycznia 2013 at 22:09
to jest na receptę?
17 stycznia 2013 at 07:39jak ampułki to faktycznie mogłyby być lepsze niż globulki, ja kiedyż z nich korzystałam i raczej nie koniecznie ;/
17 stycznia 2013 at 19:38[usunięto_link] wrote:
to jest na receptę?
nie.
17 stycznia 2013 at 19:39[usunięto_link] wrote:
jak ampułki to faktycznie mogłyby być lepsze niż globulki, ja kiedyż z nich korzystałam i raczej nie koniecznie ;/
no globulki to paskudna sprawa, a żel całkiem higieniczny 🙂
17 stycznia 2013 at 20:20co jak co ale na globulki nigdy nie trafiłam nie wiem za bardzo jak to wygląda ale nie spotkałam jeszcze osoby która wypowiadałaby się pozytywnie… postanowiłam że kupie ten lek i go przetestuje… ale dziż mi się nie udało może jutro
20 stycznia 2013 at 07:59Dobry żel w dużej mierze może problem rozwiązać, mi pomógł kiedyż i spokój, a globulek nie lubię, raczej nie polecam, u mnie się nie sprawdził specjalnie.
20 stycznia 2013 at 09:01[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
jak ampułki to faktycznie mogłyby być lepsze niż globulki, ja kiedyż z nich korzystałam i raczej nie koniecznie ;/
no globulki to paskudna sprawa, a żel całkiem higieniczny 🙂
to prawda, globulki to stary sposob, teraz sobie ulatwiamy zycie 😉
20 stycznia 2013 at 09:03[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
zmień lekarza lub naciskaj na leki dla partnera, to zawsze jest problem obu stron.
dokładnie tak, bakterie się roznoszą i zalegają w różnych intymnych miejscach. Partner choć może sam nie mieć objaw, może być nosicielem.
przede wszystkim takie podejscie lekarza jest mocno zastanawiajace, dlaczego nie mysli kompleksowo i swoim pacjencie.
24 stycznia 2013 at 20:43kupiłam… testuję… jak na razie wszystko działa :D:D
26 stycznia 2013 at 12:42żeby wyleczyć taką infekcje trochę czasu jest potrzebne.
26 stycznia 2013 at 19:27nie no spokojnie mi się nie żpieszy:) mam nadzieje że efekt będzie długotrwały
27 stycznia 2013 at 10:01[usunięto_link] wrote:
kupiłam… testuję… jak na razie wszystko działa :D:D
no i super, jedno jest pewne- nie zaszkodzi 😉
27 stycznia 2013 at 10:02[usunięto_link] wrote:
nie no spokojnie mi się nie żpieszy:) mam nadzieje że efekt będzie długotrwały
jakbys miala nawroty to wtedy warto pomyslec o jakis glebszy badaniach, zeby wyszukac przyczyne.
29 stycznia 2013 at 20:08tak w tedy dostane żrodki na receptę i od nowa zabawa;/ a że jeszcze zapytam (wiem że rychło w czas) ale czy nie lepsze by były irygacje ??
30 stycznia 2013 at 07:00Ja nie jestem przekonana do irygacji, bo to wypłukuje wszystko, łącznie z dobrymi bakteriami. No chyba, że zaraz po aplikujesz cos na kolonizacje pochwy w kwas mlekowy, najlepiej cos dopochwowego typu Lactovaginal czy Invag, wtedy irygacja ma sens.
- AutorOdp.