- AutorOdp.
- 26 października 2013 at 08:08
W kontaktach z facetami najlepiej sprawdza się makijaż no make-up, który jedynie wyrównuje koloryt cery i minimalnie podkreżla oczy i usta. Im się wydaje, że to matka natura a my wiemy swoje 😆
25 listopada 2013 at 12:02Prawda jest taka że są męzczyzni którzy oglądają się za kobietami zadbanymi a inni za skromnymi 🙂
24 września 2014 at 23:19bardzo cenię wykwintny, poetyczny i bardzo erotyczny makijaż…
jeżli idzie od kobiety autentycznej, prawdziwej, niebanalnej, miłej, kochanej 😀cóż, moja Magda też się maluje 😉
5 października 2014 at 17:30[usunięto_link] wrote:
Prawda jest taka że są męzczyzni którzy oglądają się za kobietami zadbanymi a inni za skromnymi 🙂
Skromna znaczy niezadbana?
24 października 2014 at 11:35ja sie często spotykam z tym, że faceci nie tolerują mocnego makijażu o kobiet – na zasadzie „mocnej tapety” bo potem widza ją bez makijażu i jest lekkie zdziwko
25 października 2014 at 03:29[usunięto_link] wrote:
ja sie często spotykam z tym, że faceci nie tolerują mocnego makijażu o kobiet – na zasadzie „mocnej tapety”
wiesz masz dużo racji, co nie oznacza, że do końca…
tak to działa w odniesieniu do medialnych laleczek, jednak nie do tych bliższych.[usunięto_link] wrote:
bo potem widza ją bez makijażu i jest lekkie zdziwko
otóż to, Baby, moją kobietę też tak postrzegam… „z” i „bez” – ponieważ ją kocham:
obie wersje są cudowne! 😯 Ana, co Ty na to? :-11 listopada 2014 at 16:22[usunięto_link] wrote:
W kontaktach z facetami najlepiej sprawdza się makijaż no make-up, który jedynie wyrównuje koloryt cery i minimalnie podkreżla oczy i usta. Im się wydaje, że to matka natura a my wiemy swoje 😆
haha cos w tym jest 🙂 mój facet ostatnio był baaardzo zdziwiony jak mu powiedziałam ze mam umalowane to czy tamto 🙂
a tak w ogole to maluje się jak chce i kiedy chce a on to akceptuje 🙂
19 grudnia 2014 at 10:16moj poprzedni byl bardzo spostrzegawczy i potrafil powiedziec: podmaluj się bardziej. Ale mu się podobał dziwkarski image, krótkie spódniczki i ogólnie najlepiej biuts na wierzchu, nie umieliżmy się dogadać
27 grudnia 2014 at 17:01Mój facet uwielbia gdy mam delikatną tapetę i podkreżlone oczy. Chociaż bez makijażu również mu się podobam 😀
22 stycznia 2015 at 00:41[usunięto_link] wrote:
Mój facet uwielbia gdy mam delikatną tapetę i podkreżlone oczy.
wcale się nie dziwię 😉
[usunięto_link] wrote:
Chociaż bez makijażu również mu się podobam 😀
tym bardziej się nie dziwię 😀
mam w pobliżu fajną laseczkę i też robi różne jakież makijaże 😆
jest super! 😯
3 lutego 2015 at 16:15Są mężczyźni, którzy „nie akceptują” makijażu w ogóle, tacy, którzy rozumieją, iż „odrobinka nie zaszkodzi”, nie brakuje też takich, dla których mocny makijaż to „mocna strona”. Upewnijmy się jakie zdanie ma Nasz partner (aby nie było niepotrzebnych nieporozumień).
3 lutego 2015 at 18:40Ale chyba najgorsze jest to, że wiele kobiet jest przekonanych, że nawet do sklepu po bułki muszą wyjżć w pełnym makeupie! Ja rozumiem, że chcemy się podobać naszym mężczyznom, ale przesadzać też nie powinnyżmy.
20 lutego 2015 at 18:43Nie ma nic gorszego, niż za gruby makijaż. Mówię to jako męszczyzna.
1 marca 2015 at 03:34[usunięto_link] wrote:
Nie ma nic gorszego, niż za gruby makijaż. Mówię to jako męszczyzna.
chyba jako: mężczyzna? 🙄 alexos? nie kompromituj facetów 😀
ale masz rację, co do zbyt 'grubego makijażu’. bywa odrażający.
[usunięto_link] wrote:
Ale chyba najgorsze jest to, że wiele kobiet jest przekonanych, że nawet do sklepu po bułki muszą wyjżć w pełnym makeupie!
masz rację > chyba najgorsze
[usunięto_link] wrote:
Ja rozumiem, że chcemy się podobać naszym mężczyznom, ale przesadzać też nie powinnyżmy.
masz rację, Lemiż… przesadzać – nou, ale… pewne zadziwienie – yes!
dużo kobiet to potrafi, chwała Bogu :ok:16 marca 2015 at 00:25Zdecydowanie wole kobiety bez makijażu lub z bardzo delikatnym.
- AutorOdp.