• Autor
    Odp.
  • Mniszka
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

A co myslicie o nowej kolekcji reserved stworzonej przez duet Paprocki& Brzozowski? [usunięto_link]

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

przerost formy nad trescia…

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

A co myslicie o nowej kolekcji reserved stworzonej przez duet Paprocki& Brzozowski? [usunięto_link]

szału nie ma

Mniszka
    Member
    • Stały bywalec

A mi sie podobaja te sukieneczki i oryginalne rękawy. parvati- czemu przerost formy nad treżcia? Przecież kroje sa dożc klasyczne, ale też nawiazujace do obecnych trendów, nie widze tu wysilonych udziwnień….

kikutek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

A mi sie podobaja te sukieneczki i oryginalne rękawy. parvati- czemu przerost formy nad treżcia? Przecież kroje sa dożc klasyczne, ale też nawiazujace do obecnych trendów, nie widze tu wysilonych udziwnień….

Mozna znaleźc wżród tych ciuszkow perełki, zwłaszcza wżrod sukieneczek:)
    Mi osobiscie bardziej podoba się zwykła kolekcja reserved na wiosnę- sporo żółtego mają, a u mnie jeżli chodzi o ten kolor to do piatku były pustki w szafie;)

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Ja mam tylko dwie bluzeczki w kolorze żółtym 😕

Madelaine5
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 40
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Fajna jesli ktos ma niezłe nogi, bo strasznie duzo tam mini;)
    Podoba mi się natomiast żółta sukienka w kwiaty z kolekcji All About Rio ,z najnowszej reklamy reserved.

Ja mam kilka żółtych ubran juz, ale to wszystko nowe nabytki. Do dzisiejszej wiosny nie byłam posiadaczką żadnego szałowego ciucha w kolorze żółtym;)

A co myslicie o szarym? Podobno jest lansowany jako kontrkolor dla żółtego….

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Jeżli chodzi o te rekawy o których piszesz w najnowszej kolekcji Reserved to na mnie pozytywne wrazenie zrobił płaszcz srebrny z bufiastymi rękawami ,sliczny nawet mogłabym sobie go kupic.[/url][/code][/quote]

Mniszka
    Member
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Jeżli chodzi o te rekawy o których piszesz w najnowszej kolekcji Reserved to na mnie pozytywne wrazenie zrobił płaszcz srebrny z bufiastymi rękawami ,sliczny nawet mogłabym sobie go kupic.[/url][/code]

[/quote]

Własnie te rękawy i falbanki sa moim zdaniem dożc ciekawym akcentem:) Ja płaszczyk juz mam, ale sukienek troche się przyda, bo lato coraz blizej 😉

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

ciesze sie tez, ze znow modny bedzie turkus.

No w tym turkusiuku z kołnierzykiem jest ci bardzo do twarzy 😀

A co do tego „Nastolatkowego” stylu ety: to raczej nastolatki zaczynają się ubierać coraz dojrzalej aby się postarzyć. A jak ma się te 20scia pare lat, to nie przesadzajmy, chyba można ubrać się czasem w tym samym sklepie, w którym ubierają się nastolatki.

parvati
    Member
    • Guru

i pomyslec, ze jeszcze niedawno kupowalo sie letnie topy i japonki, a teraz…czas zbroic szafe w szarosci, fiolety i niesmiertelne jesienne czekoladowe brazy. ja juz zaczelam:)

Jozia
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

i pomyslec, ze jeszcze niedawno kupowalo sie letnie topy i japonki, a teraz…czas zbroic szafe w szarosci, fiolety i niesmiertelne jesienne czekoladowe brazy. ja juz zaczelam:)

fiolety, czekoladowe brązy, szarożci…. dożć ograniczony masz zasób kolorów w swojej szafie, jak na kogoż kto tyle wytrąbuje o modzie jak to żwietnie, drogo i modnie się ubiera.

Jesienią modne są spokojniejsze kolory, ale spokojne bywają i czerwienie i zielenie i pomarańcze i nawet żółcie i róże!

parvati
    Member
    • Guru

😆 😆 😆

rozumiem, ze na podstawie mojego powyzszego postu jestes w stanie stwierdzic, jakie kolory maja moje wszystkie ciuchy.

przestan sie wreszcie osmieszac.

w nadchodzacym sezonie hitem beda szarosci i fiolety-maja je w swoich kolekcjach wszystkie domy mody.

wiec nie wydurniaj sie i nie pisz o „spokojnych kolorach” skoro o trendach nie masz pojecia.

Jozia
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

😆 😆 😆

rozumiem, ze na podstawie mojego powyzszego postu jestes w stanie stwierdzic, jakie kolory maja moje wszystkie ciuchy.

Ciuchy na jesien. Tak. Sama o tym napisałaż jak ubogie jest zestawienie kolorów w twojej szafie na jesień.

[usunięto_link] wrote:

przestan sie wreszcie osmieszac.

Zapamiętaj : nie ma czegoż takiego jak ożmieszanie się na forum, gdzie jest się anonimowym. 🙂

[usunięto_link] wrote:

w nadchodzacym sezonie hitem beda szarosci i fiolety

Wielkie zaskoczenie – fiolety i szarożci modne jesienią! To jest standard. fiolety, a szarożci przede wszystkim modne są co roku. Twoja wiedza jest trafna, ale zbyt ogólna!!!!

[usunięto_link] wrote:

maja je w swoich kolekcjach wszystkie domy mody.

Ciężko jest ci bronić swojego zdania bez żadnych podpórek co?;)
    Wszystkie domy mody mają te kolory przez cały rok. Jak juz powiedziałam – zbyt uogólniłaż.

[usunięto_link] wrote:

wiec nie wydurniaj sie i nie pisz o „spokojnych kolorach” skoro o trendach nie masz pojecia.

„Nie mieć pojęcia” to zbyt dosadne okreżlenie jak na ciebie, a co dopiero na mnie… 😆
    Nie znasz mnie zrżędo, więc nie wiesz jak się ubieram, gdzie się ubieram i co się dzieje w mojej garderobie.
    Akurat jak na bananówe przystało, lubię się dobrze ubrać 😀 😀

parvati
    Member
    • Guru

jak mawia mistrzu…ogarnij sie.

chcesz sie klocic na temat zawartosci mojej szafy? ja nieszczegolnie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " kolekcje wiosna-lato 2008"

Przewiń na górę