• Autor
    Odp.
  • katia
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 227
    • Zapaleniec

coż takeigo:

[usunięto_link]

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ja wlasnie tez muszę jakież baletki zakupić,bo moje ulubione się znosiły… tzn ja je znosiłam 🙂 czerwone mi się marzą 😀

KrolewnaSniegowa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Ja nie planuję zakupów. U mnie jest tak: budzę się i w mojej głowie pojawia się myżl „idę coż kupić” 🙂

Dziż stałam się posiadaczką marynarki retro w kolorze ecru na dwa duże guziki ze stójką. Fason krótkiego grzybka. Idealna do rurek, materiałowych spodenek i lakierowanych szpilek. Drugą rzeczą jest torebka lakierowana w kolorze ciemnego fioletu ze skórki krokodyla.

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Wiecie co, mi już ręce opadają. Zielonooka, naprawdę ostatnio zauważyłam, że Ty z zasady przyczepiasz się do wypowiedzi parvati.
    Daj już spokój. No i oczywiżcie nie Ty jedna, ale najwięcej wymian zdań jest pomiędzy Tobą a nią.
    To temat o modzie, a nie o paleniu trawy, zlitujcie się.

A co do tematu: widział ktoż ładne butki na wiosnę, lekkie i niesportowe, ale bardziej eleganckie i nie na obcasie? Gdzie? 🙂

beehive
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

O, ja jestem zauroczona. Upatrzyłam sobie kilka cudów w pull&bear i się wybieram na wielkie zakupy, jak tylko skończę sesję — tak, dla odprężenia.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

ja w piatek lub najpozniej w sobote ide sie odstresowac po brawurowej;) sesji zimowej…wiosennymi zakupami. zaszaleje.
    mysle, ze pierwszy cel yo bedzie mango:)

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

@Onione wrote:

Hmmm, a ja po prostu szykuję sie do upolowania najzwyklejszych w żwiecie… sztruksów. Kolorek może kakis bardziej fantazyjny by sie przydał.
    Co oczywiscie nie jest tak proste, jakby zdawać sie mogło w przypadku kiedy ma sie w pasie 70 a w bioderkach…po prostu trochę wiecej 😉
    Jak już bedą w biodrach dobre, w pasie mogłabym pomieżcic mała ciążę. Ooookropne…. 😕

hihihi.. o jak dobrze że ja sobie mogę uszyć 😛 na zimę sobie uszyłam 2 pary sztruksów 🙂

parvati
    Member
    • Guru

ja mam spora roznice miedzy talia i biodrami, ale nie mam w zwiazku z tym zadnego problemy ze znalezieniem odpowiedniego rozmiaru spodni. przeciwnie.
    nosze biodrowki-to, ile mam w talii w przypadku takich spodni nie ma znaczenia.

jesli chodzi o szycie spodni…sztruksy generalnie nie naleza do moich ulubionych spodni. wole dzinsy. a ze stosunkowo duzo spodni, przy wyborze kieruje sie detalami: zalezy mi, zeby miec takie spodnie, ktorych jeszcze nie mam. a nie oszukujmy sie: tloczen na kieszonkach np zadna krawcowa nie wykona.

eta
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

ja mam spora roznice miedzy talia i biodrami, ale nie mam w zwiazku z tym zadnego problemy ze znalezieniem odpowiedniego rozmiaru spodni. przeciwnie.

jesli chodzi o szycie spodni…sztruksy generalnie nie naleza do moich ulubionych spodni. wole dzinsy. a ze stosunkowo duzo spodni, przy wyborze kieruje sie detalami: zalezy mi, zeby miec takie spodnie, ktorych jeszcze nie mam. a nie oszukujmy sie: tloczen na kieszonkach np zadna krawcowa nie wykona.

co ty możesz wiedzieć o szyciu.. 🙂 a ja mam takie co nikt nie ma i żyje… i mam gdzież modę bo ja mam to czego nikt nie ma 😀 ha.. i tym sie różnimy 🙂

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

A u mnie ostatnio krucho z kasa..wiec zakupy sobie odpuszcze…nawet nie mysle co jest modne w tym sezonie..moze jak sie odkuje 🙄

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

co ty możesz wiedzieć o szyciu.. 🙂 a ja mam takie co nikt nie ma i żyje… i mam gdzież modę bo ja mam to czego nikt nie ma 😀 ha.. i tym sie różnimy 🙂

a skad wiesz, ile wiem o szyciu? uwazasz, ze technikum odziezowe daje ci na wiedze o szyciu monopol? nie badz smieszna.

aaa i jeszcze jedno: to, ze nikt czegos nie ma, nie wystarczy, zeby to bylo ladne.

eta
    Member
    • Maniak

heh.. a skąd wiesz czy miałam siebie na myżli?? wystarczy że mi sie podoba 😛
    poza tym nie będę z Toba gadać bo mi sie chce..
    i wracamy do tematu 🙂

parvati
    Member
    • Guru

no to ja juz dzisiaj poczynilam wiosenne iwestycje: czekoladowy sweterek w pudroworozowe paseczki, szary krotki, bolerkowaty…uroczy i turkusowa „bufiasta” bluzeczka, ktora idealnie do niego pasuje. i piekna, podkreslajaca figure olowkowa, dzinsowa spodnica:)))

kupilam tez dzis trzy torebki: dwie na allegro i jedna w mango: malutka, w stylu retro.

zaszalalam:)))
    ale to jeszcze nie koniec.
    zawsze na wiosne i lato kupuje najwiecej…modne robia sie wtedy sreasznie urocze rzeczy.

nastepne beda jakies jasne dzinsy i sweterek z motylim rekawkiem.

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Parvati, Ty masz talent do opisywania przedmiotów. Każdą rzecz byż wcisnęła człowiekowi, oczywiżcie owijając ją w dobrą otoczkę słowną. ;p

Ja dzisiaj byłam w mieżcie, chciałam kupić sobie wiosenny płaszczyk, ale takich jak chciałam nie było, więc wróciłam z pustymi rękoma.

parvati
    Member
    • Guru

nikomu niczego nie wciskam.
    to moje zakupy…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " kolekcje wiosna-lato 2008"

Przewiń na górę