- AutorOdp.
- 21 września 2012 at 18:33
Bardzo lubie, pod warunkiem, ze nie sa naiwne i naciagane. W dzisiejszych czasach trzeba stosowac ostra selekcje jesli chodzi o filmy :). Jedna z moich ulubionych komedii jest Serendipity
[usunięto_link]
Idealny film na nadchodzace jesienne wieczory 🙂28 września 2012 at 09:57Osobiżcie wolę filmy sensacyjne, ale dla poprawienia sobie nastroju, lubię też i włażnie romantyczną dobrą komedię. Kiedyż obejrzałam taką i to nie jedną : „Obłędny rycerz” – przygodowa komedia. „Zgon na pogrzebie” czy dosyć znana komedia „Szeregowiec Benjamin” albo super komedia „Ptaszek na uwięzi”. 😆
2 października 2012 at 07:15Mam podobnie, wole sensację, jakies Sci- Fi ,komedie romantyczne zazwyczaj włączyczam dla rozluznienia i w chwilach zapotzrebowania na uuniesienia romantyczne ;). Co do Ulubionych? hmmm mam jeden – jest nim Joe Black;)
2 października 2012 at 14:59„Roxanne” ze Stevem Martinem w roli głównej – komedia stara, ale jara jupi .Steve z długim nosem funduje nam wiele przeżmiesznych sytuacji. Daryl Hannah jest przeurocza. Tej komedii nigdy nie zapomnę. Jest niepowtarzalna jupi
5 października 2012 at 10:13Ja również lubię komedie romantyczne,ale nie te na jedno kopyto.
25 października 2012 at 13:56a lubie czasem obejrzeć, nawet te głupie i oczywiste 🙂
29 października 2012 at 10:57ja ostatnio oglądałam sympatyczną z Jennifer Aniston: tak to sie teraz robi. Singielka postanawia miec dziecko…
Polecam.30 października 2012 at 12:41A ja lubię i oglądam dożć często, szczególnie na poprawę nastroju 😉
15 listopada 2012 at 15:10Uwielbiam romanse i komedie romantyczne, są dobre na depresje, oczywiżcie komedie romantyczne. Ostatnio zamierzam się do obejrzenia filmu „Karmel”, podobno bardzo fajny film.
12 sierpnia 2013 at 10:35Ja polecam Wielkie wesele, ostatnio weszło do kin, naprawde można się pożmiać 😉
14 sierpnia 2013 at 00:15@PachnącaAzalia wrote:
Ja polecam Wielkie wesele, ostatnio weszło do kin
powaga? pójdź ze mną 😉
@PachnącaAzalia wrote:
naprawde można się pożmiać 😉
ciekawe, czy starczy mi poczucia humoru 😆 przy Tobie, sorry…
tak sobie żartuję, by Cię sprowokować, AromatycznaAzi 😛
27 listopada 2013 at 09:28Ja też lubię, tak po prostu, żeby nie musieć myżleć, tylko relaks 🙂
Ulubionej chyba nie mam, ale jak któraż mi się spodoba i mam na komputerze, to mogę oglądać wieeeele razy.13 lutego 2014 at 16:45Dzięki za podpowiedzi, wiem, co szukać :). Uwielbiam komedie romantyczne, może dlatego, że dają takie miłe złudzenie, że może jednak mnie spotka coż tak miłego jak kobiety w tych filmach. A z wiekiem coraz trudniej o to:)
26 marca 2014 at 09:40chyba każda baba lubi:) zwłaszcza na samotne albo babskie wieczory
30 września 2014 at 15:33Lubię ambitne filmy romantyczne, ale nie komedie.
- AutorOdp.