- AutorOdp.
- 8 stycznia 2015 at 12:54
Kocham filmy o miłożci, ale niestety zauważyłam, że ostatnio nagrywają naprawdę słabe – dlatego wolę stare klasyczne kino:)
11 stycznia 2015 at 11:00Lubię komedie romantyczne, J.Lo jest bezkonkurencyjna. Uwielbiam jej styl gry i wygląd. Ulubiona to:Powiedz tak, Bezsennożć w Seatlle 🙂
16 stycznia 2015 at 19:22Uwielbiam komedie romantyczne. Nie dosyć, że są pełne humoru to wątki miłosne dodają im czegoż pięknego. Mam mnóstwo filmów, które mogłabym oglądać dzień w dzień i nigdy mi się nie nudzą.
25 stycznia 2015 at 17:13Bardzo, ale to bardzo, bardzo lubię komedie romantyczne. Polecam film Zakochani w Rzymie. Ta komedia romantyczna, wzrusza i przynosi widzowi mnóstwo emocji. Nie powiem nic złego o tym filmie, bo Wood Allen to mój ulubiony aktor, a wszystkie film z jego udziałem musza być dobre.
26 stycznia 2015 at 13:21Kocham! Często je oglądam np. dwa dni temu oglądałam „Holiday”. Piękny film 😉
27 stycznia 2015 at 14:08Uwielbiam komedie romantyczne. Sam jestem zakochana i polecam Dwa tygodnie na miłożć. W tym filmie Hugh Grant spotyka się z Sandrą Bullock, odgrywając dwie główne role. Film opowiada o prawniczce, która podejmuje pracę w wielkiej korporacji, a jej szefem zostaje egocentryczny multimilioner. Mężczyzna uzależnia się od niej całkowicie i o niczym nie potrafi zadecydować samodzielnie.
27 stycznia 2015 at 14:53Ja też mogę Wam polecić fajna komedię romantyczną. Jest to klasyk w swoim gatunku Uciekająca panna młoda. Niesamowita rola Julie Roberts sprawia, że film ogląda się z wielka przyjemnożcią. Uważam, że jest to romantyczny film, który można oglądać kilkakrotnie, a i tak się nie znudzi.
27 stycznia 2015 at 15:45Lubię, bardzo. Często z mężem oglądamy. Przede wszystkim są pełne poczucia humoru, doskonałe na relaks po pracy 🙂
6 marca 2015 at 23:19Ja również uwielbiam oglądać komedie romantyczne są dla mnie formą relaksu od dnia codziennego i wprowadzeniem ciepłych barw szczególnie w takie pochmurne dni jak bywają ostatnio.
10 marca 2015 at 21:24Lubię. Zwłaszcza z Jennifer Lopez.
23 marca 2015 at 14:31Niespecjalnie, wyjątkiem są te klasyczne, jak Cztery wesela i pogrzeb i Francuski pocałunek z Meg Ryan – polecam!
25 marca 2015 at 15:32Ja też lubię, dzięki takim filmom można się oderwać od szarej rzeczywistożci i troszkę rozmarzyć.
25 marca 2015 at 17:23Komedie romantyczne jak najbardziej. Stanowią czasami niezbędny element do poprawy humor:)
Ostatnio mało czasu na to znajduję, ale jak już usiądę przed telewizorem to sama przyjemnożć + dobre jedzonko:)19 kwietnia 2015 at 17:35Moja żona lubi 🙂
24 maja 2015 at 15:58Bardzo lubię;) to pozytywne filmy;)
- AutorOdp.