- AutorOdp.
- 31 sierpnia 2014 at 17:51
W redukcji lokalnie nagromadzonej tkance tłuszczowej może pomóc karboksyterapia. Jest to zabieg, który polega na żródskórnej aplikacji medycznego dwutlenku węgla poprzez mikronakłucia. Ma on wpłynąć na ujędrnienie i poprawę sprężystożci skóry. Innym zabiegiem stosowanym w celu wyszczuplenia, wymodelowania sylwetki jest endermologia. Polega on na masażu tkanki przy pomocy specjalnej głowicy, który ma mechanicznie stymulować tkankę tłuszczową do metabolicznego ożywienia. Sylwetkę modeluje także Maximus Trilipo.
12 października 2014 at 21:45Też polecam zabieg kriolipolizy w Vici Hair w Krakowie 🙂 byłam kilka razy i naprawdę widać efekty!
10 marca 2017 at 16:03Fajne sa cwiczenia z tiffany, daja duzo energi, bo sa wrecz jak taniec 😉 a efekty szybko zauwazalne 😉
6 września 2018 at 11:27Wytrwałość to klucz do sukcesu. Trzeba się zawziąśc i trzymac diety, żeby schudnąć. Dlatego ja stosuje Biphasic Slim, kuracja docelowo trwa 6 tygodni. Stwierdzilam, że skoro wydałam juz pieniądze, to muszę sie trzymac i nie podjadac, bo to będzie bez sensu, dodatkowo zaczelam sie więcej roszać, spacery z psem, rower, basen. W połowie koracji nie musze podjadać bo nie czuje poczucia głodu, wydaje mi się, ze mam więcej siły i energii do codziennego funkcjonowania a kilogramy lecą w doł. Po raz pierwszy w życiu wymarzona sylwetka staje się realna…Jeśli macie jakiekolwiek pytania czy chcecie dowiedzieć się czegoś więcej to skontaktujcie sie z Gosią, to od niej zamawiałam i było wszystko w jak najlepszym porządku, kom 733 405 371. Polecam.
- AutorOdp.