• Autor
    Odp.
  • Sweet Coffee
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

To chyba najlepsza rekomendacja jak dziecku rodzice książki do czytania wykradaja 😉

Dzięki za wszystkie propozycje, można popszebierać :]

Zaraz odwiedze ten facebook.

Juliett33
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

Słuchajcie! Na ten fanpage „Strażników..” wrzucili fragment książki, ja już jestem w trakcie czytania i podoba mi się 😀 Jestem już pewna, że sama taką książkę chętnie przeczytam więc czekam do premiery te kilka dni 🙂

Rencia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

O to muszę zajrzeć jeżli coż tam jest i sprawdzić :))

Sweet Coffee
    Member
    • Zapaleniec

Fragment mnie żrednio zachęcił , ale już recenzja bardziej 😉
    A do tego jest konkurs, więc warto podrzucić młodzieży w rodzinie :]

karo_123
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 13
    • Bywalec

ktoż kupił już 'Strażników’? bo chcę później wymienić kilka zdań o tej książce z kimkolwiek 😉

Rencia
    Member
    • Pasjonat

Ja jeszcze nie, ale na pewno kupię tylko nie dotarłam jeszcze do żadnego empiku ;/ nie po drodze miałam ostatnimi dniami, ale jak ktoż kupic i się podzieli opinią na szybko to będę super 🙂

loulou
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Widziałam wczoraj „Strazników historii” w księgarni i zastanawiałam sie co to za ksiazka własnie 🙂 nie mialam czasu jej wziąć do reki, bo w przelocie byłam po ksiażkę kucharską…. 🙂 ale jak fajna, to tam wróce po nią 🙂

Sweet Coffee
    Member
    • Zapaleniec

Ja dziż odbieram zamówienie z empiku, pewnie zajrzę z ciekawożci 😉
    A przy okazji zamawiania widziałam własnie zapowiedź nowej ksiażki tego Riordana Labirynt czaszek czy coż takiego, -fajnie wygląda chyba w żrdoę ma być dostępna.

Rencia
    Member
    • Pasjonat

Ile dałaż za tych Strażników? Też muszę podejżc do empiku i zamówić.

Rencia
    Member
    • Pasjonat

Ja dzisiaj dotrę, mam nadzieję ;p, do księgarni i przestudiuję dział z książkami dokładnie 😀

karo_123
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 13
    • Bywalec

już skończyłam, lektura w sam raz na majówkowego lenia 😉

Juliett33
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

Już włażciwie po majówce, niestety. Ubolewam nad tym, bo poleniuchowałabym jeszcze kilka dni! aahh! I oczywiżcie przeczytałam „Strażników historii” i powiem wam, że bardzo dobrze, że się jednak zdecydowałam na tę książkę. Jak najbardziej warta uwagi, polecam! 🙂

LuBoot
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 56
    • Stały bywalec

Tak zachęcaliżcie do „Strażników”- oczywiżcie wtórowałam, że już dawno przeczytałam:). Super- tak fajna jest dzisiaj literatura dla młodzieży. Nie jest infantylna, trzyma w napięciu, ma wątki edukacyjne. Piękna przygoda. Nie mogę się doczekać kolejnego tomu, który domyżlam się będzie pożwięcony przygodom Topaz! POLECAM!!!

Rencia
    Member
    • Pasjonat

A ja po książkę dotarłam dopiero wczoraj, ale mam 🙂 dzisiaj się zabiorę za nią wieczorkiem i dam znać!

Sweet Coffee
    Member
    • Zapaleniec

A słyszał ktos o takiej książce „Labirynt kożci”?
    Dostałam zamówienie na taki prezent na dzień dziecka, ale tytuł mnie przeraża! 😕

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Książki, któe zachęcą nastolatka do czytania"

Przewiń na górę