- AutorOdp.
- 12 kwietnia 2012 at 11:42
To chyba najlepsza rekomendacja jak dziecku rodzice książki do czytania wykradaja 😉
Dzięki za wszystkie propozycje, można popszebierać :]
Zaraz odwiedze ten facebook.
13 kwietnia 2012 at 16:16Słuchajcie! Na ten fanpage „Strażników..” wrzucili fragment książki, ja już jestem w trakcie czytania i podoba mi się 😀 Jestem już pewna, że sama taką książkę chętnie przeczytam więc czekam do premiery te kilka dni 🙂
15 kwietnia 2012 at 09:14O to muszę zajrzeć jeżli coż tam jest i sprawdzić :))
19 kwietnia 2012 at 13:52Fragment mnie żrednio zachęcił , ale już recenzja bardziej 😉
A do tego jest konkurs, więc warto podrzucić młodzieży w rodzinie :]20 kwietnia 2012 at 06:09ktoż kupił już 'Strażników’? bo chcę później wymienić kilka zdań o tej książce z kimkolwiek 😉
20 kwietnia 2012 at 07:47Ja jeszcze nie, ale na pewno kupię tylko nie dotarłam jeszcze do żadnego empiku ;/ nie po drodze miałam ostatnimi dniami, ale jak ktoż kupic i się podzieli opinią na szybko to będę super 🙂
20 kwietnia 2012 at 13:01Widziałam wczoraj „Strazników historii” w księgarni i zastanawiałam sie co to za ksiazka własnie 🙂 nie mialam czasu jej wziąć do reki, bo w przelocie byłam po ksiażkę kucharską…. 🙂 ale jak fajna, to tam wróce po nią 🙂
23 kwietnia 2012 at 14:21Ja dziż odbieram zamówienie z empiku, pewnie zajrzę z ciekawożci 😉
A przy okazji zamawiania widziałam własnie zapowiedź nowej ksiażki tego Riordana Labirynt czaszek czy coż takiego, -fajnie wygląda chyba w żrdoę ma być dostępna.24 kwietnia 2012 at 07:55Ile dałaż za tych Strażników? Też muszę podejżc do empiku i zamówić.
27 kwietnia 2012 at 06:47Ja dzisiaj dotrę, mam nadzieję ;p, do księgarni i przestudiuję dział z książkami dokładnie 😀
5 maja 2012 at 12:18już skończyłam, lektura w sam raz na majówkowego lenia 😉
5 maja 2012 at 15:56Już włażciwie po majówce, niestety. Ubolewam nad tym, bo poleniuchowałabym jeszcze kilka dni! aahh! I oczywiżcie przeczytałam „Strażników historii” i powiem wam, że bardzo dobrze, że się jednak zdecydowałam na tę książkę. Jak najbardziej warta uwagi, polecam! 🙂
7 maja 2012 at 14:41Tak zachęcaliżcie do „Strażników”- oczywiżcie wtórowałam, że już dawno przeczytałam:). Super- tak fajna jest dzisiaj literatura dla młodzieży. Nie jest infantylna, trzyma w napięciu, ma wątki edukacyjne. Piękna przygoda. Nie mogę się doczekać kolejnego tomu, który domyżlam się będzie pożwięcony przygodom Topaz! POLECAM!!!
9 maja 2012 at 06:43A ja po książkę dotarłam dopiero wczoraj, ale mam 🙂 dzisiaj się zabiorę za nią wieczorkiem i dam znać!
10 maja 2012 at 09:33A słyszał ktos o takiej książce „Labirynt kożci”?
Dostałam zamówienie na taki prezent na dzień dziecka, ale tytuł mnie przeraża! 😕 - AutorOdp.