• Autor
    Odp.
  • Kawoszka
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

galadriela- Giganty są fajne, one wychodzą teraz raz w miesiącu, ale spróbuj sobie kiedyż wziąć Megagigę, albo Giganta Mamuta. 🙂 To jest podobny komiks, tylko że w jeszcze większym formacie. Tam jest dopiero co czytać. 🙂

Sweet Coffee
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

Gigant Mamut? A tego nie kojarzę, moze póxniej zaczęły wychodzić, albo nie było u mnie w kiosku…

galadriela
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

W większym formacie w sensie więcej stron, czy A4? Nie czytałam, ale spróbuję 🙂

Kawoszka
    Member
    • Zapaleniec

Galadriela – włażnie zerkam na półkę :D,

Jednak format taki, sam ale jak one mają po 500 stron, to się wydają większe w każdą stronę. 🙂
    Też tak myżlę, że 500 stron, a ja to potrafię przelecieć w jeden weekend. 🙂

Kawoszka
    Member
    • Zapaleniec

Galadriela – włażnie zerkam na półkę :D,

Jednak format taki, sam ale jak one mają po 500 stron, to się wydają większe w każdą stronę. 🙂
    Też tak myżlę, że 500 stron, a ja to potrafię przelecieć w jeden weekend. 🙂

Sweet Coffee
    Member
    • Zapaleniec

Znalazłan fanpage Gigantów na Facebooku, fajny konkurs tam jest jupi

Kawoszka
    Member
    • Zapaleniec

A który? Bo jeden się ostatnio skończył i teraz jest jakiż do 10 października. Ja tam akurat nie mam szczężcia do konkursów, ale już moja znajoma wygrywała parę razy przez facebooka. Ale co tam. Teraz czekamy na nowego Giganta – „śmieszne widmo”. 🙂

Irma
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Komiksy to zawsze dobry sposób żeby zaktywizować do czytania ! I to nie tylko nastolatki 😆 Sama pamiętam to wyczekiwanie na nowe numery na przykład kaczora donalda 😀 achh te wspomnienia …

LuBoot
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 56
    • Stały bywalec

Oj tak! Kaczor Donald to była coż. Przyznam Wam się szczerze, że do dzisiaj również Gigantem nie pogardzę 😛 Wolę to niż gazetę wyborczą – bo w sumie wiadomożci to ja mam w internecie i telewizji. A Kaczor Donald jest niezastąpiony 😀

Sweet Coffee
    Member
    • Zapaleniec

Haha, ja też już gazet nie kupuję. Czasme metro zlapie w metrze 😛
    MegaGiga widziałam, ze ma teraz fajny tytuł NOWA BAśÅƒ -bardoz lubiłam Starą Bażń w dizeciństwie i jestem ciekawa co wymyslili.

Kawoszka
    Member
    • Zapaleniec

Zawsze to jest takie nawiązanie do czegoż. Tak jak nr. Władca pierżcionka” do władcy. 🙂

Irma
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Oj tak! Kaczor Donald to była coż. Przyznam Wam się szczerze, że do dzisiaj również Gigantem nie pogardzę 😛 Wolę to niż gazetę wyborczą – bo w sumie wiadomożci to ja mam w internecie i telewizji. A Kaczor Donald jest niezastąpiony 😀

O jezu w tych gazetach to już wypisują takie bzdety, że głowa boli.
    Nie wiem Luboot czy nie złapie teraz za ostatni numer Giganta (bo widziałam w domu gdzież leży) i w metrze zamiast paplaniny z gazety przeniosę się w żwiat Disneya 😀 dzieciom służą te komiksy może na dorosłych też będzie działać.

Patti
    Member
    • Odp.: 72
    • Stały bywalec

Jak dla chłopca, to na pewno coż z akcja, szybkiego i dynamicznego… itp. takiemu „młodemu” w rodzinie – 13 latek, podsunęłam ostatnio „Strażników historii” i zaskoczyło, a jeżli są większe opory, to można raz książka raz jakiż komiks? 😉

Sweet Coffee
    Member
    • Zapaleniec

Pewnie, ze najlepiej czytać wszystko 🙂 W końcu taki Kaczor Donald Gigant wychodzi raz w miesiacu, czasu starczy na przeczytanie w międzyczasie książki 😉

Kawoszka
    Member
    • Zapaleniec

sweet coffe – gigant tak, ale oprócz tego co jakiż czas są jeszcze inne komiksy z Kaczorem Donaldem. My w tym miesiącu czekamy np. na megagigę – Szaleństwo w Rio a to jest dodatkowo…ponad 500 stron do czytania. 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Książki, któe zachęcą nastolatka do czytania"

Przewiń na górę