• Autor
    Odp.
  • Patti
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 72
    • Stały bywalec

Rio już dawno zaczytane, tak jak i „Półwysep skarbów”, teraz czekam na kolejną czężć!

Julietta9878
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 8
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Rio już dawno zaczytane, tak jak i „Półwysep skarbów”, teraz czekam na kolejną czężć!

teraz jakoż wyszedł taka fajna – czerwona okładka „Fachowcy mózgowcy” z Donaldem i Diodakiem w roli głównej 😉

Kawoszka
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

Mam fanpejdż komiksów „komiksy gigant” z znajomych wiec widzę, że w tym miesiącu to się trochę dzieje.
    Jest już nowy tom, 21. listopada będzie też Megagiga kolejna pt. Efekt badyla i jeszcze jest promocja na komiksy. 🙂

paprocwielkosc
    Member
    • Odp.: 45
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ja podebrałam ostatnio bratu Giganta, ale miałam ubaw przy tym. Całe dzieciństwo mi się przypomniało przez to 🙂

Kaczor Donald to ulubienien mojego syna – czasem oszukuje ze spi i siedzi z latarką pod koldrą i czyta. musieliżmy zamówić prenumeratę na urodziny, bo tak stękał, że nie było wyjżcia;)

Patti
    Member
    • Odp.: 72
    • Stały bywalec

No i wreszcie powiedziałam STOP „lataniu” co miesiąc do kiosku po nowy komiks, a tak, bo ile można. Zaprenumerowałam wreszcie giganty, bo i taniej i do domu – pod nos. Nareszcie nie muszę pamiętać o tym (choć jedna rzecz z głowy)

Kawoszka
    Member
    • Zapaleniec

Patti – to rzeczywiżcie wychodzi taniej i jeszcze są te dodatkowe numery.

paprocwielkosc
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

to w prenumeracie dostaje się dodatkowe numery? to sa jakież unikalne czy można je dostać w kiosku?

Sweet Coffee
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

to w prenumeracie dostaje się dodatkowe numery? to sa jakież unikalne czy można je dostać w kiosku?

Chyba jakiż specjalny. A macie jakiż pomysł na książke dla 9latka? Chcemy kupić na komunią i do niej włożyć kasę, bo sama kasa , to moim zdnaiem za mało frajdy, a na jakież wypasione tablety nas nie stać 😛

Kawoszka
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Jak się zamówi roczną prenumeratę, to wtedy każdy tom wychodzi taniej i dostaje się 13 z rzędu komiks gratis. Ale np. jakiż czas temu była promocja i można było dostać taki rzeczywiżcie tom, którego nie można nabyć w kiosku – czyli „Historie nie z tej ziemi”.

paprocwielkosc
    Member
    • Bywalec

@Sweet Coffee wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Chyba jakiż specjalny. A macie jakiż pomysł na książke dla 9latka? Chcemy kupić na komunią i do niej włożyć kasę, bo sama kasa , to moim zdnaiem za mało frajdy, a na jakież wypasione tablety nas nie stać 😛

dzieki! 🙂 a jeżli chodzi o 9latka to może jakąż książkę dorzucić? Ostanio wyszła fajna biografia Ronaldo dla dzieci, tytuł o ile sie nie mylę „Ronaldo. chłopiec, który wiedział czego chce”. to zresztą druga w serii książka po biografii Messiego, więc jak jest fanem piłki nożnej to od razu w zestawie można dać:)

Kawoszka
    Member
    • Zapaleniec

paprocwielkosc- wiem, mamy obie w domu. 🙂 Tak w ogóle, to książka Messim, czyli ta pierwsza z serii została książką roku dla dzieci, może ta o Ronaldo też będzie – jak dla mnie sa porównywalne poziomem i żwietne. Masa ilustracji, ciekawostki z krajów piłkarzy i dużo wiadomożci, takich, które ciężko znaleźć nawet w necie.

malena83
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Harry potter?

pastelowa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Nie wiedziałam, że tu tylu fanów Gigantów jest 🙂 ja jestem na bieżąco, bo prenumeruje i sledze fb, raz nawet udało mi się wygrać w konkursie na fana tygodnia 😉 No a komiksy na zachętę do czytania sprawdzają się moim zdaniem rewelacyjnie, a dobry komiks jest jak dobra książka. Nie widzę różnicy:) Jesli nastolatek chętnie czytuje komiksy to, wierzcie mi, prędzej czy później sięgnie po ksiażki na pewno.

stefa55
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Warto zająć dzieci czymż, co oderwie je od komputera

WerMa
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Warto zająć dzieci czymż, co oderwie je od komputera

Tak, tym bardziej że w dzisiejszych czasach dzieci są niemalże przyklejone do ekranów komputera i tabletów….

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Książki, któe zachęcą nastolatka do czytania"

Przewiń na górę