• Autor
    Odp.
  • pastelowa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 30
    • Bywalec

No są przyklejone, ale to też kwestia zainteresowania takiego nastolatka czymż fajnym, po czym sięgnie po kolejne rzeczy już sam:) tak mi się wydaje:) bo przecież nic tak nie rozwija wyobrazni jak dobrze napisana wciagajaca powiesc, albo na poczatować własnie komiks 🙂 podrzucić gdzież na biurko egzemplarz albo jeszcze lepiej czytać na jego oczach zażmiewając się z co lepszych fragmentów, wierzcie, z pewnoscia taki nastolatek bedzie chciał, zeby mu od razu dać do przeczytania 🙂 Mnie niezmiennie bawi seria „Tytus Romek i Atomek”, chociaż te najnowsze numery juz nie aż tak bardzo. Dobrze, ze te stare serie sa wznawiane tez:)

Kawoszka
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

No są przyklejone, ale to też kwestia zainteresowania takiego nastolatka czymż fajnym, po czym sięgnie po kolejne rzeczy już sam:) tak mi się wydaje:) bo przecież nic tak nie rozwija wyobrazni jak dobrze napisana wciagajaca powiesc, albo na poczatować własnie komiks 🙂 podrzucić gdzież na biurko egzemplarz albo jeszcze lepiej czytać na jego oczach zażmiewając się z co lepszych fragmentów, wierzcie, z pewnoscia taki nastolatek bedzie chciał, zeby mu od razu dać do przeczytania 🙂 Mnie niezmiennie bawi seria „Tytus Romek i Atomek”, chociaż te najnowsze numery juz nie aż tak bardzo. Dobrze, ze te stare serie sa wznawiane tez:)

Dokładnie. 🙂 I już potem nawet nie trzeba nic podrzucać, a same chcą czytać. W zeszłym tygodniu mieliżmy szał na komiks o Kucykach Pony „Przyjaźń to magia”. Fajnie to wydali.

Kawoszka
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

Czekamy w tym miesiącu na nową czężć Pięciu Królestw B. Mulla, 🙂 „Błędny rycerz” – styl bajkowy, fantastyczny i wyjątkowo magiczny, pewnie dlatego nam się spodobał. 🙂 Mam nadzieje, że ta czężć też będzie taka dobra.

pastelowa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 30
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Czekamy w tym miesiącu na nową czężć Pięciu Królestw B. Mulla, 🙂 „Błędny rycerz” – styl bajkowy, fantastyczny i wyjątkowo magiczny, pewnie dlatego nam się spodobał. 🙂 Mam nadzieje, że ta czężć też będzie taka dobra.

Coż mi się kojarzy, muszę się bliżej przyjrzeć 🙂 u nas za to ostatnio Giganty na tapecie. Dokupiliżmy kilka starszych tomów, bo w tesco byly za jakież grosze no i najnowszy „Powrót Kwakuli” już też mamy, ale jeszcze nie wszyscy przeczytali 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Książki, któe zachęcą nastolatka do czytania"

Przewiń na górę