- AutorOdp.
- 19 marca 2014 at 08:32
mam pytanie odnożnie samego mierzenia temperatury ale tylko tak testowo żeby sprawdzić czy mam gorączkę chodzi mi o to czy można mierzyć tym sensorem temperaturę pod pachą??
Bo chodzi o mojego chrzeżniaka który w buzi nie utrzyma sensora a pod pachę mogłabym mu wsadzić aby sprawdzić temperaturę i czy ma gorączkę8 kwietnia 2014 at 11:35hmm zabiłaż mnie tym pytaniem nie mam pojęcia najlepiej zrób u siebie jeden pomiar w buzi a potem pod pachą i zobacz czy temperatury są zbliżone
25 kwietnia 2014 at 09:34hehe nie było jednak potrzeby mierzyć 😛
wiem ja czasem zadaję fajne pytania )
Ja teraz mam czerwono ale na majówkę zapowiada się zieleń a jedziemy nad morze więc się przyda 🙂9 maja 2014 at 11:12A ja zastanawiam się czy po ciąży juz wrócić do pomiarów bo mała jednak w nocy dożć często się budzi na jedzenie. chyba się wstrzymam jeszcze pare miesięcy
28 maja 2014 at 13:19No tak chyba nie ma co zaczynać pomiarów jak nie możesz się wyspać najlepiej zacząć pomiary jak przestanie jeżć w nocy albo będzie np budzić się tylko raz.
A M po porodzie już dostałaż??5 czerwca 2014 at 11:23Jeszcze nie dostałam przy pierwszym dziecku dostałam późno prawie po roku więc ciekawe czy teraz też będzie tak samo.
Ale to kłopotliwe bo jakoż trzeba się zabezpieczać23 czerwca 2014 at 12:12No trzeba trzeba ale po porodzie dopóki nie dostanie się M ciężko coż poza gumkami znależć
16 września 2014 at 07:30tak ostatnio jak ładowałam Baby Comp to mąż się z nadzieją w głosie zapytał czy już możemy go używać 😛 hehe już ma dosyć gumek 🙂
6 października 2014 at 08:44No nic dziwnego nie znam faceta który lubi gumki dlatego tak się cieszą jak jest zielone żwiatełko i można bezpiecznie kochać się bez gumek
8 października 2014 at 13:11no fakt oni nie lubią, a ja czasami lubię z gumką, bo później nie muszę lecieć prosto do kibelka lub wanny tylko mogę jak na filmach leżeć i pachnieć 🙂
16 października 2014 at 11:54hehe leżeć i pachnieć dobre:P
Ja gumek nie lubię bo wkurza mnie sam fakt nakładania używam tylko w czerwone dni a jak jest zieleń to szaleję 🙂5 listopada 2014 at 14:07katasha ja w gumce też tylko w czerwone, jak już zażwieci zieleninka to odstawiamy gumeczki 🙂
18 listopada 2014 at 10:36No trochę głupio używać gumek w zielone to tak jakby się zabezpieczać pigułką i gumką no wiadomo że ze stałym partnerem nie trzeba ale z jakimż przypadkowym 😛 hehe wtedy gumki obowiązkowo bo nie wiadomo gdzie się to wczeżniej szlajało 😛
5 stycznia 2015 at 11:23Szczężliwego nowego roku dużo 😀 zieleni wam życzę
19 stycznia 2015 at 14:54dobrego !!!!
- AutorOdp.