- AutorOdp.
- 14 maja 2012 at 12:06
No włażnie, wiele osób nie wie i myżlą że są niepłodni ;p a to tylko owulacja czasem nawala
18 maja 2012 at 13:17No w sumie macie racje.
Ale ja się martwiłam bo włażnie moja koleżanka miała problem z owulacją starała się już długo o dziecko i po chyba roku jak lekarz zaczął jej monitorować cykl okazało się że ma cykle bezowulacyjne.
Wiem że szybko wtedy jej coż dał i w końcu zaszła w upragnioną ciążę.23 maja 2012 at 18:59No często tak bywa dlatego jednak żwiadomożć swojego organizmu, którą nabywa się używając komputera cyklu jest bezcenna.
Ja starając się o dziecko wiedziałam że podstawowe funkcje jak np występowanie owulacji czy odpowiednia długożć fazy lutealnej jest w normie
29 maja 2012 at 18:12hmm ja aż tak wyedukowana nie jestem ale co nieco tez się nauczyłam.
Jednak najważniejsze że wiem co oznaczają kolorki czerwone uwaga zielone wolnożć 🙂4 czerwca 2012 at 18:43zaciekawił mnie ten temat jestem akurat na etapie zbierania informacji o alternatywnych metodach antykoncepcji czy możecie powiedzieć mi o nich coż więcej ??
6 czerwca 2012 at 10:51a co chciałabyż wiedzieć ? też używam jak niektóre forumowiczki w tym temacie się wypowiadające. Wpisz w lecie lady-comp i milion rzeczy wyskoczy, inne fora tez
7 czerwca 2012 at 19:01Kotlecik lepiej będzie jak zadasz konkretne pytania bo tak ciężko coż powiedzieć.
Jak dla mnie najważniejsze jest to, że jest to pewna przebadana metoda antykoncepcji, która swoją skutecznożć potwierdzoną ma wieloma wiarygodnymi badaniami.
No i jej skutecznożć jest taka jak tabletek a nie obciążamy organizmu
18 czerwca 2012 at 18:41katasha7 dziękuję.
Ale mam bardziej praktyczne pytania które mnie interesują a mianowicie ile np lampek zielonych jest w miesiącu???i czy zielone jest pewne ??
24 czerwca 2012 at 18:13kotlecik nie da się okreżlić ile ma się zazwyczaj zielonych lampek. Każda z nas ma inny cykl i różnie jest z tymi zielonymi.
Moim zdaniem łatwiej ustalić te czerwone lampki bo one są raczej podobne u większożci 🙂Ja najmniej miałam 8 czerwonych w cyklu a żrednio mam ok 9-10.
A więc zielonych całkiem dużo 🙂27 czerwca 2012 at 19:24dzieki drogie Panie! nie wiedziałąm co to takiego ale dzięki Wam juz wiem:D przyznam, że wczesniej o tym nie słyszałam 😉
29 czerwca 2012 at 09:10No bo to jest w dalszym ciągu za mało popularne ale teraz to i tak pikuż. Jak ja kupowałam w 2008 roku to wtedy w ogóle o tym było cicho a w tym czasie już czytałam kilka gazetek gdzie były artykuły o nowoczesnej antykoncepcji i tam jako wzór pisano o LAdy Comp.
A i widziałam kiedyż też program na TVN style o komputerkach 🙂29 czerwca 2012 at 09:43a ja chyba widziałam w czymż takim jak pytanie na żniadanie, ale to ze 2 lata temu było 😛
czasem jeszcze spotykam osoby które robią oczy jak 5 złoty jak im powiem co to i że to mam hehe1 lipca 2012 at 19:33[usunięto_link] wrote:
a ja chyba widziałam w czymż takim jak pytanie na żniadanie, ale to ze 2 lata temu było 😛
czasem jeszcze spotykam osoby które robią oczy jak 5 złoty jak im powiem co to i że to mam hehehehe sprawdziłam i w pytaniu na żniadanie było ale z 4-5 lat temu 😛
więc zobaczcie jednak kilka lat to już starają jakoż rozgłosić ale pewnie to nei tak jak w koncernach tabletkowych.
3 lipca 2012 at 10:58No tak, widocznie nie potrzebują takich reklam jak tabsy, powodzenie może i jest, bo jak ktoż mądry i o zdrowie sie martwi to tabsów nie bierze..
Nawet jak by mnie nie było stać na komputerek, nie brałabym tabletek..
5 lipca 2012 at 09:49No fakt ja bym też już tabsów więcej nie brała a jakby nie było mnie stać na Baby Compa to bym Pearly kupiła
- AutorOdp.