- AutorOdp.
- 22 lutego 2012 at 13:02
Ale się dyskusja zrobiła, ktoż tu się buntuje ;p koncerny pilnują żeby pozatabletkowe tematy nie zchodziły na drugi plan xD
hehe taaaa sklep z kompami to przecież nasza wyobraźnia 🙂wracając do rzeczywistożci i tematu- dziewczyny ja wiem, że z Pearly się płci nie zaplanuje, ogólnie to mi się takie abstrakcyjne wydaje nawet jeżeli mowa o ten najlepszy komp 😛
Jak w 26 dniu owulacji może nie być ???? ej chyba nie zazdraszczam, mam krótkie 25 dniowe i da się z tyym żyć, długie i nieregularne kojarzą mi się z takim zyciem w niepewnożci hehe
to Tobie pewnie dużo czerwonych pokazuje ? jak to jest przy długich ??22 lutego 2012 at 13:05katasha7 hehe ja to czasem mam 26 dniowe cykle hehehe a u Ciebie jeszcze nie ma owu
u mnie LC czuwa i przedłuzył mi czerwoną fazę ale i widzę owu tez była później
Kolorowa spadaj stąd sama nowa jesteż i głupoty piszesz. Nie wiem czy czasem jakim przedstawicielem konkurencji nie jesteż albo tabletkową fanatyczką…..
22 lutego 2012 at 13:15No ja tak samo, nawet krócej niż 25, zdarzył się taki 20 dniowy 😯
Wkurza mnie taki bo mam krótką fazę lutealną ( 11 dn) i wtedy mało zielonych 😛24 lutego 2012 at 10:37ha wreszcie mam zielone 🙂
Czyli owulka była.
No ja mam niestety długie cykle takie po ok 40 dni 🙂Ale mam dużo zielonych w I fazie za to 🙂
27 lutego 2012 at 07:28A przed porodem tez miałaż takie długie cykle?????
A masz regularne???
Ciekawi mnie jak twój Baby Comp sobie w takiej sytuacji radzi28 lutego 2012 at 13:18Woooow 40 dni heh i zielone daje po okresie? a nie jest regułą że i tak da czerwone ?
Widocznie masz mały zakres owulacji-zazdraszczam29 lutego 2012 at 10:44No daje dużo zielonych po okresie.
Ale teraz musi znowu chyba się tego nauczyć bo po ciąży jakoż tak się zabezpiecza dodatkowo.Przed ciążą max miałam 12 dni zielonych w 1 fazie 🙂
Ale też dlatego mniej niż bym chciała bo mam trochę nieregularne cykle
29 lutego 2012 at 11:03Ale to bardzo dużo jak na pierwszą fazę.. Widocznie u Ciebie owulka występuję z małym zakresem. Ja w pierwszej fazie mam zielone tylko podczas okresu, czasem już w ostatni dzień daje żółć- ale to przez moje cykle. święto jest jak da jedno zielone po @ 😛
29 lutego 2012 at 21:28katasha7 12 w I fazie super ale cykle musisz miec na prawdę długażne:)
Ja mam tak z 8 zieleni z przodu.
1 marca 2012 at 11:03Pindol to ty masz znowu bardzo krótkie cykle dlatego tak mało zielonych w 1 fazie.
Ja mam ok 8-9 zielonych w pierwszej fazie 🙂
Więc tez nie nażekam5 marca 2012 at 12:26Wiecie szok od 2 dni mierzę temperaturę ok 4 w nocy bo wtedy moje maleństwo się kręci i trzeba wstać i je przykryć itp.
Dobrze że komputerki maja ten limit czasu na dokonanie pomiaru bo inaczej bym przepadła 😛
5 marca 2012 at 13:41No bez kitu ale mi się może raz albo dwa w przeciągu prawie dwóch lat zdarzyło żebym mierzyła o 4, limit mi sie przydaje włażnie jak jakimż trafem musze wstać wczeżniej niż zwykle albo zażpie pomiar- wtedy korzystam z limitu 😉
6 marca 2012 at 10:11heheh fakt limit czasu w Lady Comp to jego wielka zaleta chociaż ja aktualnie korzystam zazwyczaj w weekendy jak chcę dłużej pospać.
Mam pytanie czym czyżcicie sensory w urządzeniach ????
6 marca 2012 at 11:29Ja przemywam wodą z mydłem tak 2 razy w tygodniu, ale mega delikatnie bo w instrukcji też piszą żeby przypadkiem komuż się odkażać nie zachciało 😛
silniejsze detergenty odpadają.Ja w weekendy mierze normalnie jak w tyg, czyli o 6, odklepie pomiar i dalej ide spać 🙂
9 marca 2012 at 10:13Ja przemywam też wodą z mydłem tak raz w tygodniu 😛
czasem jak się pożlini to czężciej 😛
A ciekawe co by się stało jakby go odkazić np spirytusem .
- AutorOdp.