• Autor
    Odp.
  • Pindol
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 63
    • Stały bywalec

Nie no katasha nie wymyżlaj hehehhe nie można go odkażać bo końcówka jest bardzo czuła i możesz ją uszkodzić

kolorowa
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

po prostu nie potrzebnie i błędnie opisujesz ten proces, a to, że masz jedno konto do obrony zarejestrowane wczeżniej to nic nie daje.

To może CO NAJWYŻEJ pomóc w zajżciu w ciąże, ale jest wiele tańszych urządzeń niż to i nie potrzeba wydawać tyle pieniędzy na to.

to nie jest i nie będzie forma antykoncepcji, a to, że uważasz, że broni czyichż racji czy dbam o farmaceutów…. żwiadczy tyko o tym, że sama w tym siedzisz.
    To urządzenie niestety się nie sprawdza moja znajoma miała coż podobnego za podobne pieniądze i nic jej nie dało… bo to jest zwykłe naciąganie ludzi, każda kobieta sama może sobie prowadzić takie badania bez potrzeby wtykania sobie tego ustrojstwa

Paulina24
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

heheh kolorowa rozwalił mnie tekst o twojej znajomej, która miała coż podobnego za podobne pieniądze 😆 😆 😆 😆

ciekawe co 😆 😆 😆

Chciałabym Cię użwiadomić, że nie ma na żwiecie czegoż podobnego za podobne pieniądze więc niestety ale twoje kłamstwa uwidaczniają się od razu.

Ja sensor do tej pory przemywałam tylko ciepłą wodą ale teraz zacznę też mydłem.

katasha7 spirytusem bym nie ryzykowała można coż uszkodzić

Amelia80
    Member
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

kolorowa przestań sie ożmieszac z tymi swoimi osądami i historyjkami o wymyżlonych znajmoych i ich dożwiadczeniach na prawdę żałosne…

u mnie sprawdza się ladycomp zawsze i wszędzie włażnie wyłapał opóźniona owulację i to bardzo dokładnie :-

odnożnie sensora to nie myjcie go spirytusem w instrukcji jest wyraźnie że można myć tylko ciepłą woda z odrobiną mydła a inne żrodki mogą uszkodzić końcówkę.

katasha7
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

hehe nie no ja spirytusem nie myłam nigdy tylko tak się zastanawiałam 😛

A myżlę, że kolorową najlepiej ignorować bo bez sensu strzępić sobie na nią język.

Mój Baby Comp przez tyle lat też mnie nie zawiódł i ufam mu w 100%

Pindol
    Member
    • Stały bywalec

Tja nie ma co komentować desperatki kolorowej, może facet ją zostawił i biedna się na nas wyżywa 😉
    A jak nie to niech zajmie się swoimi koleżankami i ich tabletkami :*

monika8
    Member
    • Odp.: 47
    • Bywalec

Moim zdaniem to zwykły termometr. Ja nie zaryzykowałabym.

Paulina24
    Member
    • Zapaleniec

oj monika zwykły termometr nie przeszedł by badań medycznych. Nie był by certyfikowanym urządzeniem medycznym a przede wszystkim nie ma skutecznożci takiej jak hormony.

Fakt są niektóre osoby używające zwykłego trmometru i stosujące NPR ale dla mnie to żadna metoda tzn. Ja po prostu się w tym gubię muszę mieć prostą skuteczna i obiektywna metodę.

Pindol
    Member
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

to drogi termometr kupiłam w takim razie 😛 Ale widocznie czarodziejski, zwykły termometr a wskazuje dni płodne i niepłodne, czary jakies co nie ? :-

Paulina24
    Member
    • Zapaleniec

Pindol ty to jesteż sarkastyczna 😛

Amelia80
    Member
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

oj widac ze za wiele na temat komputerków to nie wiesz…… gdyby to taki zwykły termometr był to tyle by nie kosztował i badań nie przeszedł i ja miałabym stadko dzieci a dokładnie to 6!a nie mam więc prosze się doedukować:)

katasha7
    Member
    • Zapaleniec

hmm a dlaczego miałabyż 6 dzieci ????

Ja używam mojego Baby Comp przeszło 3 lata i jego skutecznożci jestem pewna wypróbowałam już wszystkie możliwożci z nim związane i nigdy nie zawiódł.

Paulina24
    Member
    • Zapaleniec

hehe też się zastanowiłam nad tą 6 dzieci 😆

katasha7
    Member
    • Zapaleniec

A ja przypominam że w sobotę zmiana czasu więc w Lady Comp, Baby Comp, Pearly też trzeba poprzestawiać czas.
    Pamiętajcie tylko żeby nie robić tego między 23-1 w nocy bo się wtedy data tez zmieni

Paulina24
    Member
    • Zapaleniec

hehe ja zapomniałam przestawić ale w sumie i tak limit jest więc nic się nie stało przestawiłam w sumie dopiero teraz 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " lady-comp"

Przewiń na górę