- AutorOdp.
- 10 września 2013 at 07:12
hehe to dobrze że Cię nie pogoniła i fajnie że dbasz o jej zdrowie bo tabletki są naprawdę bardzo szkodliwe.
Ale to jest tak jak z paleniem fajek dopóki ktoż sam nie zechce rzucić to nikt go do tego nie przekona.10 września 2013 at 09:40zresztą tak jest ze wszystkimi ważnymi decyzjami, trzeba to przemyżleć ze 100 razy, a czasami i to za mało. w każdym razie trzymamy kciuki
12 września 2013 at 06:40hehe ja czasem podejmowałam ważne decyzje dożć szybko i dobrze na tym wychodziłam.
Uważam że zakup Lady Compa był jedną z moich najlepszych decyzji ponieważ jakby nie było sprawa antykoncepcji jest dożć istotna w związku no chyba że ktoż się nastawia na gromadkę dzieci 😛17 września 2013 at 08:41No ale jednak wydanie takiej ilożci pieniędzy przynajmniej w moim przypadku było jednak bardzo dobrze i wnikliwie przeanalizowane ale równiez uważam że były to najmądrzej wydane pieniądze
18 września 2013 at 13:47to fakt to spora suma i do decyzji trzeba było dojrzeć :/
20 września 2013 at 07:53Nie no wiecie ja też o zakupie Lady Compa musiałam trochę pomyżleć ale przeanalizowałam wszystkie za i przeciw i w zasadzie wiedziałam od razu że warto
29 września 2013 at 18:19Wiecie zapomniałam się pochwalić, że Baby Comp miał rację i będę miała dziewczynkę 🙂
30 września 2013 at 08:50o to super!!! fajnie, że się sprawdza 😀
30 września 2013 at 11:08ja myżlę, że decyzja o zakupie ladycomp to nawet zmiana stylu życia nieco 🙂
katasha gratulacje!
2 października 2013 at 13:17Katasha to super że się sprawdziło u Ciebie to planowanie.
U mnie zakup Lady Compa to była naprawdę zmiana stylu życia na zdrowszy i bardziej chyba żwiadomy.
2 października 2013 at 17:30a nie czujesz się jak królik na obserwacji??
4 października 2013 at 07:16hmm ale jakie króliki na obserwacji to chyba bardziej biorąc antykoncepcje hormonalna można się czuć jak króliki w laboratorium testujące chemie.
Bo nigdy nie wiadomo czym to się może skończyć7 października 2013 at 08:52hehehhe też mam takie odczucie że królikiem laboratoryjnym to byłam łykając pigułki
9 października 2013 at 06:18tu to ja nie mam nawet wątpliwożci że biorąc tabletki każda kobieta jest takim królikiem czy wiecie że już od bardzo dawna nie było żadnych badań dotyczących tabletek wszyscy producenci bazują na starych badaniach z przed lat nawet wprowadzając nowe preparaty
9 października 2013 at 08:07no niestety taka jest rzeczywistożć koncernów farmaceutycznych
z resztą te ich badanie są opłacone przez nich więc i wynik jest z góry wiadomy - AutorOdp.