• Autor
    Odp.
  • Paulina24
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 103
    • Zapaleniec

A co do ładowania ciekawa jestem ile wam najdłużej wytrzymał Lady Comp jak już pojawił się komunikat że trzeba naładować.
    JA kiedyż prawie przez tydzień zapominałam go naładować.

Amelia80
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

mi w sumie to żrednio własne 40 dni wytrzymuje czyli ponad miesiąc

Paulina24
    Member
    • Zapaleniec

Amelia chodziło mi o to ile wytrzymuje LC jak już się pojawi komunikat że trzeba ładować.
    Bo mi pomiędzy jednym a drugim ładowaniem też wytrzymuje ponad miesiąc

Amelia80
    Member
    • Stały bywalec

zazwyczaj ładuję od razu jak pojawi się komunikat ale raz przetrzymałam go tydzień i cały czas działał 🙂

katasha7
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

Wiecie jak to najlepiej sprawdzać jak się pojawi komunikat ba09 to oznaka że trzeba naładować ale on stopniowo się zmienia w ba08, ba07 utp aż do ba01 i wtedy jest ostateczny czas aby go podłączyć.
    Ja aż tak nie ryzykuję najlepiej od razu ładować ale na wyjeździe tyg zapomniełam ładowarki i z sercem na ramieniu używałam do ba03 🙂

Amelia80
    Member
    • Stały bywalec

no to super bo znaczy tyle że nawet jak się nie weźmie na jakiż wyjazd ładowarki to nie oznacza katastrofy i braku wyjazdów

Paulina24
    Member
    • Zapaleniec

katasha a u mnie nie ma takiej opcji ja jak ładuję to nie widzę żadnych znaczków

katasha7
    Member
    • Zapaleniec

ha bo pewnie kupowałaż dożć dawno jak jeszcze nie było tej opcji.
    Ja jak kupowałam tez tego nie miałam ale później wysłałam do dystrybutora bo chciałam wydruk zrobić i on mi zaktualizował soft i od tamtej pory to mam 🙂

krasnoludka
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

to sprytnie z tymi komunikatami ba09 daje to możliwożć na przetrzymanie urządzenia w wyjątkowych sytuacjach, np wyjazdu 🙂

Amelia80
    Member
    • Stały bywalec

no szczężciem komunikat nie oznacza że bateria padaka jest od razu ale mamy czas na ogarnięcie sprawy heeh

Paulina24
    Member
    • Zapaleniec

Dziewczyny 17 sierpnia jadę na wesele i zastanawiam się czy brać Lady Compa.
    Z moich wyliczeń wynika że będę już po owu. Wesele jest wyjazdowe a że jest długi weekend pewnie 3 dni mnie nie będzie.
    Co radzicie?

Amelia80
    Member
    • Stały bywalec

mierzenie po weselu odpada a jak będziesz juz po owu to chyba spokojnie można nie brać

mala mysza
    Member
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

też myżlę żebyż raczej nie brała bo to i za mało snu i za dużo alkoholu 😉 więc lepiej nie mierzyć

katasha7
    Member
    • Zapaleniec

Paulina też uważam że powinnaż zostawić a jak będzie i tak po owu to już całkiem pominięcie tych pomiarów nie wpłynie na działanie Lady Compa.

krasnoludka
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

no nieźle nie wiedziałam ze tak można sobie odpużcić pomiar i nic się nie stanie, wiedziałam o jednym opuszczeniu ale że aż trzy 😯 To urządzonko coraz bardziej mnie zadziwia:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " lady-comp"

Przewiń na górę