- AutorOdp.
- 29 maja 2015 at 13:16
Bo jak cie obcieraja to powinnas wybierac skórzane obowie i najpierw je rozchodzic/przyzwyczaic noge, najlepiej pare dni przed wyjsciem. Ja osobiscie uwielbiam szpilki, mam ze 30 par:-)
29 maja 2015 at 14:37Też mam sporo par tylko nie we wszystkich da się chodzić. Rzeczywiżcie, skórzane szpilki to gwarancja tego, że będą z czasem wygodne.
24 czerwca 2015 at 20:28Ja dopiero niedawno nauczyłam się chodzić na obcasach i szczerze powiedziawszy – trampki ponad wszystko! 😀
30 czerwca 2015 at 05:49Ja ostatnio chodze coraz czężciej 😀 uwielbiam obcasy!
7 lipca 2015 at 18:11Ja ostatnio coraz częsciej w koturnach chodze, ale też wysokich 😉
16 lipca 2015 at 11:54szpilki mogą być wygodne!
tylko trzeba sporo ich poprzymierzać i wybrać te wygodne, bo dużo zależy od samego buta
ja kiedyż nienawidziłam tych butów, ale w końcu zaczęłam szukać, przymierzać i mam kilka par, niektóre naprawdę bardzo wysokie….i wszystkie wygodne, we wszystkich mogę chodzić kilka godzin, tańczyć, podbiec kawałek… więc się da, ale trzeba szukać, przymierzać i kupować wygodne a nie te, które ładnie wyglądają… jak będziecie kupować tylko „na wygląd” to raczej kiepsko to widzę 🙂
8 grudnia 2016 at 13:02Wole plaskie, tak na codzien, bo wygodniejsze i w ogole, ale ktora z nas nie lubi poczuc sie kobieco i seksownie? 😀 U mnie to wyglada tak: do pracy czy na zakupy na plaskich, natomiast na randke, wyjscie z kolezanka na drinka to zawsze obcas, szpileczka.
17 lutego 2017 at 15:55Tak – też noszę. Kto powiedział, że buty na płaskim nie mogą wyglądać stylowo? Mam włażnie takie od Merg i wyglądam w nich genialnie. Pasują na poważniejsze wyjżcia. Oczywiżcie – każdemu może odpowiadać zupełnie inny styl, ale moim zdaniem jeżli baleriny pozytywnie rzucają się w oczy, to jestem na tak.
1 marca 2017 at 16:04Pewnie, że tak. Kocham szpileczki Merg. Są wysokie, robią dużą różnicę, ale to oczywiżcie kwestia taka, jaki styl komu odpowiada. Na wysokich szpilkach też trzeba umieć chodzić, ale jeżli ktoż potrafi to sensownie sobie dobrać, to wszystko na spokojnie ogarnie.
7 marca 2017 at 14:52Jasne, że lubię, bo czuję się w nich ultrakobieco. Na co dzień jednak zakładam wygodne buty na płaskim… Muszę się zmotywować i częściej chodzić w szpilkach.
14 maja 2017 at 10:49Hejo, czy ktoras z Was miala te wkladki bodajze schol do butow na wysokim obcasie? Jakas recenzja?
14 lipca 2017 at 10:45a no wlasnie bo na szpilkach i na wysokim obcasie to trzeba umiec chodzic 😉 Jak widze niektrore „pokraki” to mam chec je nagrac i wrzucic na yt 😀
17 sierpnia 2017 at 10:19Dziewczyny!! Gdzie kupie jakies ladne balerinki ktore beda pasowaly do blekitnej sukienki i dobrze beda sie prezentowaly na weselu? Ratunku!!
17 sierpnia 2017 at 16:11Ja jestem za wysoka na szpilki a do tego nie umiem chodzić na wysokich obcasach. Do sukienki wybieram baleriny, choć kupienie ładnych czasami graniczy z cudem.
Rafandynka nie pomogę, bo też ostatnio szukałam skórzanych balerin tylko czerwonych i koniecznie z paseczkiem i poległam 🙁 .
Wreszcie kupiłam bardzo ładne czerwone sandały.22 sierpnia 2017 at 21:52Uwielbiam szpilki i wysokie buty, niestety od porodu mało w nich chodze….
- AutorOdp.