- AutorOdp.
- 19 maja 2008 at 07:48
Dobrze działają także rękawice, które można kupić w drogeriach, zwłaszcza takie 'sznurkowe’. Podczas brania prysznica można sobie taką rękawicą wmasowywać jakiż peeling na cellulit i połączyć przyjemne z pożytecznym 🙂
23 maja 2008 at 23:26dużo pić, ćwiczyć, stosować najnowsze kremy i preparaty oraz powtarzać w myżlach „mam zdrowe, piękne i doskonałe ciało” 😀
26 maja 2008 at 10:19Od dziż zaczynam to sobie powtarzać 😀
15 czerwca 2008 at 15:28Moja koleżanka, sprytna bestia poszła do instytutu Erisa (bo tam inna koleżanka była i zachwalała super zabieg antycellulitowy) na taki zabieg, aby wypytać szczegółowo kosmetyczkę i podpatrzeć jak ona to robi. Jednak kluczem do sukcesu są profesjonalne kremy, które tam stosują.
21 czerwca 2008 at 08:51tak, trzeba polaczyc wszystko – dieta, kremy, cwiczenia i masaz.
[usunięto_link]
tak jak tutaj napisali:)27 czerwca 2008 at 16:18a ja chodzę na najzwyklejszy masaż całego ciała i moim zdaniem pomaga na cellulit 🙂
13 listopada 2008 at 15:08Czeżć wszystkim.
Masz rację Katie.
Ja też chodzę do niesamowitego masażysty.
Koleżanki mi poleciły.
Po pierwszych kilku zabiegach pupa wręcz piekła.
Nie robił niczego przez siłę, lecz to chyba rozpędzony układ krwionożny sprawiał wrażenie gorąca.
Masażysta dokładnie tak opisał zjawisko cellulitu Jest to ( według niego ) punktowa utrata spoistożci i sprężystożci tkanki skóry.
Na szczężcie jak widać na moim przykładzie jest to proces odwracalny.
Uff 🙂
Poza samym zabiegiem, który daje widoczne efekty zostałam poproszona o współpracę w walce z ta przypadłożcią.
Ważna jest niestety dieta.
Nie zagładzanie się, lecz myżlenie o tym, co i w jakich ilożciach wcinamy.
Przez ten cellulit za radą Pana Wiesława ( masażysty ) z tramwaju przesiadłam się na rower.
Przyjemne z pożytecznym a siodełko roweru jest wielkim sprzymierzeńcem w walce z tą przypadłożcią.
Dobra już nie zanudzam.
Jednym słowem masaż ludzką ręką i rowerek polecam zdecydowanie.
Co może się wam przydać tym, które mieszkają w Łódzkim to to, że nie wiem jak inni, ale mój masażysta jest stosunkowo nie drogi.
Mogę podać kontakt do niego, ale nie na forum ogólnym.28 listopada 2008 at 20:19Hej, A co sądzicie o czymż takim jak POMPA TERMICZNA- THERMAL SHAPER?? Ponoć jest to rewelacyjny aparat do masażu 🙂 Może pora zapomnieć o zręcznych rączkach Pana Masażysty i udac się do salonu kosmetycznego 🙂
28 listopada 2008 at 23:42O włażnie, to kolejna nowożć o której słyszałam. Ale czy wiecie może o niej coż więcej? Fakt, zabiegi nie są tanie, ale może warto? Któraż odważna już próbowała? 🙂 Nie wiem, na co się zdecydować.
29 listopada 2008 at 07:14Thermal Shaper słyszałam że jest to masaż z wykorzystaniem próżni i energi termicznej. Jest to zabieg wyszczuplający i modelujący sylwetkę – rozbija komórki tłuszczowe. Dodatkowo działa relaksująco i odbrężająco 🙂 A może któraż z Was słyszała coż jeszcze?
30 listopada 2008 at 20:10Moja znajomwa wybrała si ena taki zabieg- to prawda do tanich nie należy, ale ponoć skuteczny. Ale to chyba bolało, bo ciało jest masowane z taką siłą i prędkożcią, że trzesie całym ciałem:)
Ja jednak jestem za aktywną forma czyli fitness, woda, kremy i sauna.
Na razie pomaga, miejmy nadzieje ze samozaparcia wystarczy mi na dłużej:)Nie chciałabym wyglądać jak te panie:/ [usunięto_link]
Naszczescie daleko mi do tego jeszcze;D
30 listopada 2008 at 23:30Ale z drugiej strony poboli, poboli a efekt zostaje na dłużej 🙂 Ja chyba jestem masochistką – wolałabym tak raz a konkretnie a zabiegu Thermal Shaper nie trzeba chyba powtarzać 🙂 Dużo zapłaciła Twoja koleżanka za taki luksus?
1 grudnia 2008 at 22:33Ale to powinno się powtarzać co jakis czas- nie wiem dokładnie w jakich odstępach czasowych. Jutro dowiem się , bo sama jestem ciekawa- nie po to by testować, ale by ocenić jak się cenią tego typu zabiegi:)
2 grudnia 2008 at 15:39Jak się tylko dowiesz czegoż o Thermal Shaper od razu pisz 🙂 Mnie to też bardzo interesuje, może i nawet zrobię sobie coż takiego.
2 grudnia 2008 at 16:01Pochwaliłam się;(((( nie bij. NIe wiem czemu ubzdurałam sobie że była na Thermie- okazało się że to Roller, wiec cos zupełnie innego:)
I tak naprawde nie moge znaleźć szczegołów dot. tego zabiegu.
- AutorOdp.