- AutorOdp.
- 25 czerwca 2009 at 01:26
Ja kiedyż robiłam masaże rozbijające tkankę tłuszczową…
Szczerze mówiąc nie jest to przyjemny masaż…i masowany jęczy i ręce niekiedy wysiadają… 🙄9 lipca 2009 at 07:41[usunięto_link] wrote:
orientujecie sie ile kosztuje obecnie jakiż masaż relaksujący ?
jak ja byłam na takim specjalnym masażu twarzy, dekoltu, ramion, karku i głowy specjalnymi olejkami aromatycznymi to płaciłam jakież 80zł, ale muszę powiedzieć że daje niezwykłą dawkę nawilżenia do tego tonizuje więc ogólnie bardzo przypadł mi do gustu
8 sierpnia 2009 at 10:54Masuj uda pod prysznicem szorstką rękawicą lub przyrządem do masażu. Poprawi krążenie i wygładzi skórę.
Stosuj także na przemian chłodny i zimny prysznic.11 sierpnia 2009 at 13:05wszytsko zalezy od czasu – zazwyczaj masaz relaksujący to koszt od 80 do 150 zł (zależnie od tego,czy ma on spełnić np. funkcje profilaktycznie , odprężające itd.
17 sierpnia 2009 at 21:02Ja słyszałam dużo dobrego o działaniu masażu na cellulit 🙂 tylko szczerze mówiąc zastanawiam się, czy lepiej masować się rękami, czy może lepszy byłby elektryczny masażer, taki jak [usunięto_link], bo o takich masażerach też słyszałam dużo pozytywnych uwag 🙂
4 grudnia 2009 at 14:46Jeżli już o masażach tu mowa to odkryłam ostatnio bardzo fajna matę relaksująco-leczniczą, którą możemy wykonać sobie masaż kiedy chcemy 🙂 Wiadomo, że to nie jest taki sam masaż jak w profesjonalnym salonie ale zawsze coż 🙂 Raz na jakiż czas bardzo lubię wybrać się do kosmetyczki albo do salonu spa na masaż, ale tak na codzień w domu używam sobie włażnie takiej maty:) Wygląda to tak: [usunięto_link]
25 maja 2010 at 16:47Ja próbowałam masaży, robiłam serię kilkunastu w sumie. Limfatycznych. Teoretycznie coraz mniej jest osób specjalizujących się w tym bo robi się to za pomocą maszyn teraz (drenaż limfatyczny). Mnie to nie pomogło, trafiłam do fajnej babeczki Moniki Pawłów i u niej w gabinecie zrobiłam SPM. to forma masażu podciżnieniowego, który powoduje intensywną stymulację limfy, przyspiesza spalanie tłuszczu i wzmacnia tkankę łączną. Nawet rozstępy zaczeły mi zanikać. fajne to.
27 maja 2010 at 20:38Mezoterapia i lipoliza też: [usunięto_link]
28 maja 2010 at 13:56O super dzięki za linki dziewczyny.Mam tylko pytanie-czy mezoterapia jest rzeczywiscie skuteczna ?
Któraż z Was może miała wykonywany ten zabieg?30 maja 2010 at 19:53moja bratowa robi masaże rózne -100 zł z godzinę ( przyjeżdza do klienta do domu ze swoim łóżkiem) a kiedyż jak byłam w spa na masażu tajskim to za godzinę zapłaciłam 170 zł ( masaż z aromaterapią) Szkoda że niektóre rodzaje są takie bolesne ( np wyszczuplający)
3 czerwca 2010 at 20:15Wydawało mi się, że w sumie mezoterpia to raczej na twarz albo na szyję i dekolt a lipoliza raczej na ciało. Widziałam na stronie p. Pawłów zdjęcia po lipolizie (przed i po) i różnica jest znaczna. Zarówno wyszczuplenie w obwodzie jak i wygładzenie ewentualnych cellulitowych nierównożci
4 czerwca 2010 at 12:43A mozesz podac namiary na ta stronkę.
Gdzie przyjmuje wspomniana przez Ciebie dr Pawłów?7 czerwca 2010 at 19:52Na pewno za pomocą żadnych kosmetyków nie uzyskasz takiego efektu jak przy mezoterapii. Skóra po tym zabiegu jest zdecydowanie odmłodzona, zobacz sobie zdjęcia przed i po w internecie.
15 czerwca 2010 at 08:19[usunięto_link] wrote:
A mozesz podac namiary na ta stronkę.
Gdzie przyjmuje wspomniana przez Ciebie dr Pawłów?U Pawłów mezoterapia twarzy kosztuje ok 550-600, a szyki z dekoltem 750-800 zł. Przyjmuje w Kłodzku, Lubinie i Legnicy o ile się nie mylę ale sprawdź sobie jeszcze na stronce: medycyna-estetyczna.biz
15 czerwca 2010 at 16:49Dzięki, i od razu widac ze jednak w Warszawie to za taki zabieg jak pytalam wolaja nawet 1000zł.
Co to w ogole za chore ceny.Okazuje sie ze nawet opłaca sie pojechać do Kłodzka i jeszcze sie zaoszczedzi. - AutorOdp.