- AutorOdp.
- 2 grudnia 2008 at 18:08
Szkoda 🙁 ja znalazłam trochę info o Thermal Shaper . To jest zabieg, który ma na celu wyszczuplenie, wymodelowanie sylwetki, lifting, stymuluje wydalanie toksyn z organizmu, ujędrnia. Tylko, że to są takie suche informacje a chciałabym pogadać z kimż kto zrobił sobie taki zabieg i może o nim coż więcej opowiedzieć.
2 grudnia 2008 at 20:28ostatnio widziałam na jakims tv market taka pompke antycelulitową
😀 😀 😀czego to ludzie nie wymyżlą zeby kasę wyciągnąć.
2 grudnia 2008 at 22:29Myżlę że Therma coż tam to taki sam wymysł jak co chwila wchodzące nowe substancje które niby są niezbędne do walki z celulitem.
To wszystko to raczej zabiegi marketingowe niż zabiegi kosmetyczne
3 grudnia 2008 at 18:52Uważam, że technologia idzie do przodu i takie zabiegi na pewno działają bardziej niż np. herbatki na celulit 🙂 dziwię się, że ludzie w ogóle to kupują i wierzą, że celluit zniknie po jakiejż herbatce…
4 grudnia 2008 at 10:52Moje drogie, wiem że po regularnych zabiegach to naprawde zanika- dodatkowo odpowiednia dieta i efekty są widoczne. I wiem co mówie. Nawet zwykły zabieg rollerem,który trwa godzine a nie jest bardzo drogi i przy użyciu odpowiednich kremów pomaga. Oczywiżcie jedna wizyta nie wystarczy, ale nie wierze ze herbatki i kremy bez aktywnożci ruchowej są w stanie zlikwidowac cellulit- to jest mit!
4 grudnia 2008 at 18:24Kurcze takim rollerem to aż godzinę trzeba??? Długo… Byłam w salonie kosmetycznym i pytałam o Żelazko Antycellulitowe, chciałam wiedzieć ile to kosztuje itd, ale moja kosmetyczka nie ma takiego sprzętu. Muszę szukać dalej.
11 grudnia 2008 at 12:05podobno u kosmetyczki zabiegi są drogie, ja słyszałam, ze koszt około 150 zł za wizytę, ale nie byłam to nie wiem. ja mam krem i masuje rękami, ale na razie efektów nie widzę 🙁
11 grudnia 2008 at 17:15Jedna z dziewczyn była u swojej kosmetyczki i Żelazko antycellulitowe a raczej zabieg tym urządzeniem nie jest wcale taki drogi. 1minuta/3,3zł. Efekty ponoć zauważyła od pierwszego razu. Może spróbuj.
Moja kosmetyczka nie ma tego w swojej ofercie… Podawałam już ten link ale zamieszczę go po raz kolejny może skorzysta z niego jakaż kosmetyczka…. [usunięto_link]11 grudnia 2008 at 19:10[usunięto_link] wrote:
Jedna z dziewczyn była u swojej kosmetyczki i Żelazko antycellulitowe a raczej zabieg tym urządzeniem nie jest wcale taki drogi. 1minuta/3,3zł. Efekty ponoć zauważyła od pierwszego razu. Może spróbuj.
Moja kosmetyczka nie ma tego w swojej ofercie… Podawałam już ten link ale zamieszczę go po raz kolejny może skorzysta z niego jakaż kosmetyczka…. [usunięto_link]Pierwszy raz słysze o tym:/ hmm, a co to za zabieg? Możesz opowiedzieć coż więcej o tym zabiegu? Ile czasu trwa- tzn taki seans? Jak długo się go stosuje- jakie odstepy czasowe?
12 grudnia 2008 at 15:03Żelazko Antycellulitowe to aparat do masażu próżniowego wykorzystujący unikalne połączenie 3 energii. Pompa VacuElectroColor pozwala przeprowadzić w jednym czasie masaż vacum – lipodermology, chromoterapię i elektrostymulację TENS. Jednoczesne oddziaływanie na tkanki 3 metod zabiegowych pozwala w krótszym czasie uzyskać optymalne efekty. 3 metody zastosowane jednoczeżnie oddziaływają na miężnie, skórę i układ limfatyczny zwiększając skutecznożć zabiegu. Niweluje cellulit, tkankę tłuszczową, modeluje sylwetkę i liftinguje. – takie informacje znalazłam w Internecie.
22 grudnia 2008 at 15:34A tym żelazkiem antycellulitowym to jak długo trwa jedna sesja? I ile trzeba takiech zabiegów żeby były jakież porządne efekty?
30 stycznia 2009 at 10:30@marysia120 wrote:
ja chodze na ROLLMASTERA i jestem zadowolona. 3 razy w tyg chodze stosuje diete i celulit mi znika.
Jaką dietę ?
23 kwietnia 2009 at 12:53Masaż pomaga w rozbiciu tkanki tłuszczowej oraz pobudzeniu mikrokrążenia. By jednak terapia była skuteczna należy uzupełnić ją o spożycie minimum 1, 5 litra wody dziennie. Pomaga to pobudzić krążenie, podkręcić metabolizm i wydalić rozbitą już tkankę tłuszczową z organizmu
6 maja 2009 at 11:18to na taki masaż polecam termoaktywne serum rozgrzewające przeciw cellulitowi, które również ujędrnia skórę, firmy Eveline ok 16zł do tego rękawica do masażu-bardzo dobra jest w Rossmannie ok 12zł
żwietne uczucie po tym serum a juz w ogóle jak ktoż Ci wykona taki masaż całego ciała to juz pełen relax 🙂11 czerwca 2009 at 21:46orientujecie sie ile kosztuje obecnie jakiż masaż relaksujący ?
- AutorOdp.