• Autor
    Odp.
  • baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

Moim zdaniem to też jest żałosne,mogło byc wymysłem jedynie faceta i wiecej nie bede tego komentowac bo szkoda mi palców zdzierac

arrows
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

a jak się czujecie – Drogie Panie – gdy do klubu kobiety wchodzą za darmo a panowie płacą?
    Bo dla mnie w tym momencie Wy jesteżcie lepikiem na muchy. Rzeczą, która ma przyciągnąć muchy (facetów) do knajp.
    A ja jako mężczyzna – nie zgadzam się z tym i nie chodzę do takich klubów. Nie raz za cenę kłótni z przyjaciółmi którzy mnie próbują nawracać 🙂

Divay
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

a jak się czujecie – Drogie Panie – gdy do klubu kobiety wchodzą za darmo a panowie płacą?

przydałby sie nowy temat 😉

poza tym tez irytujące kiedy laska pokazuje co ma w staniku i wchodzi za darmo bo z tym tez sie spotkałam…
    ale szkoda slow

arrows
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

to załóż – proszę Cię Divay – nowy temat. Ja tu jestem od niedawna. Czuję się jak gożć. Cieszę sie, że mogę przebywać i rozmawiać z tyloma mądrymi osobami. Ale nie czuję się tak pewnie, żeby zakładać co raz to nowe tematy.
    Pozdrawiam 🙂

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

hm… nie bywam w klubach gdzie faceci placą a laski nie… albo placimy wszyscy, albo nikt… a klubom z opłatą „połowiczną” pogratulować… i ich bywalcom również…

ale to tylko moja opinia… 🙄

samanta
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

Kazda reklama bazuje na jakis tam stereotypach i schematach. Ta jest przynajmniej smieszna.
    Mnie osobiscie bardziej wkurzaja reklamy, w ktorych facet niedojda nie potrafi sobie poradzic z jakimis domowymi czynnosciami, a jego kobieta z poblazliwym usmiechem na twarzy pokazuje mu jak sie to robi (i robi to za niego).
    To tego typu reklam balabym sie jesli chodzi o wychowanie nowego pokolenia.

dziwadelko
    Member
    • Odp.: 125
    • Zapaleniec

Reklama.. głupia. Jak 90% tego co teraz pokazują w terewizorze.. ;D Jakoż tam szczególnie uwagi nie przywiązałam, może dlatego, że ją raz widziałam.. Nie mam czasu oglądać tv.

diabolinka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

A jak podoba Wam się to?

[usunięto_link]

Tak samo mają faceci prawo sie oburzać, ale oni sie pierdołami nie zajmują 😀 😀 😀

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Jasne,że oni sie pierdołami nie zajmują 🙂
    A tu,wielkie halo,bo reklama pokazuje iż kobiety nie umieją wykonywać męskich czynnożci 😛 a jakby facet dał łopate kobiecie i kazał ryć ziemie to jaaakie oburzenie by było,że przeciez to „męskie” zajęcie i ona jest zbyt „delikatna” żeby to robić… 😛 Reklama jest zabawna.Mnie bawi,ja własnie tak wykonuję „męskie” zajęcia i nie wstydze się swojej nieporadnożci,o! 😉

diabolinka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

A tu,wielkie halo,bo reklama pokazuje iż kobiety nie umieją wykonywać męskich czynnożci 😛 a jakby facet dał łopate kobiecie i kazał ryć ziemie to jaaakie oburzenie by było,że przeciez to „męskie” zajęcie i ona jest zbyt „delikatna” żeby to robić… 😛 Reklama jest zabawna.Mnie bawi,ja własnie tak wykonuję „męskie” zajęcia i nie wstydze się swojej nieporadnożci,o! 😉

No włażnie, mnie też ta reklama ani ziębi ani parzy. Niech też coż maja swojego, chociaż to tylko sieć na komórkę ;-)))

Divay
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

No włażnie, mnie też ta reklama ani ziębi ani parzy. Niech też coż maja swojego, chociaż to tylko sieć na komórkę ;-)))

hahahahhaa !!
    chyba już nie !!
    od dzisiaj piękna reklama zostaje zakazana 😉
    w TV fragment kompromitujący kobiety jest „wycięty” a raczej zastąpiony
    a to wszystko za sprawa kobiety która dba o „nasze” prawa

chociaż widzę ze nie wszystkim na tym zależy

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

nie wszytskim zalezy bo nie wszyscy uwazaja ze ta reklama jest kompromitujaca dla kobiet
    sa kobiece zjjecia i meskie ja tak uwazam ja bym sie nie nadala do tluczenia drogi asfaltu
    mi ta reklama nie przeszkadza a nawet jest ok:D mozna sie posmiac

zadra
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

z tego co słyszałam do krajowej rady radiofonii i tleewizji wpłyneło zaledwie kilka skard. Pisze zaledwie ponieważ w porónaniu do prawie 40mln pokakow to jak kropla w morzu. Wiec wedlug mnie jesli juz maja zakazywac reklam to niech zadecyduje o tym wiekszosc spoleczenstwa a nie garstka osob.Przyznam ze tej nowej reklamy jeszcze nawet nie widzialam. Sa juz gdzie na youtubie czy na wrzucie?

dziwadelko
    Member
    • Odp.: 125
    • Zapaleniec

świetny ten artykuł onione 😀

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Nie widzialam tej reklamy 🙄

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " MobilKing -> reklama kompromitująca kobiety"

Przewiń na górę