- AutorOdp.
- 15 kwietnia 2008 at 18:06
wcale nie pokazuje brak szacunku dla kobiet, i nie mowi o tym ze kobiety nadaja sie tylko do rodzenia i wychwywania dzieci , tylko tez do innych rzeczy ze tak powiem ,, kobiecych.” delikatnych
15 kwietnia 2008 at 20:39To czy ta reklama podoba się kobietą czy nie,zalezy w dużej mierze od podejżcia.Np ja wiem,że nie poradziłabym sobie z pewnymi czynnożciami i niesamowicie mnie bawi ta reklama,bo to tak jakbym siebie widziała w akcji 😀 Nawet mi brat ostatnio powiedział,że jetsem pierwszą znaną mu kobieta,która nie bulwersuje się widząc ta reklamę 🙂 i nie czuję się z tego powodu ani trochę mniej wartożciowa niz kobiety,dzięki którym reklamę ocenzurowano 😉
16 kwietnia 2008 at 13:05ja bardzo sie ciesze ze pewne zawody z zalozenia sa meskie i nie oczekuje sie od kobiet ze beda sie w nich spelnialy, dlatego nie mam problemow z reklamami mobilkinga. moim zdaniem to kwestia przewrażliwienia i braku dystansu coponiektorych pan :>
a w tv sa teraz nowe reklamy tego operatora tez z obietami.16 kwietnia 2008 at 14:30ale przeciez sa tez inne reklamy gdzie sa pokazywane piekne kobiety, jak mezczyzna gra i chce sie pozbyc zony zeby sobie zagrac
ahh dziewczyny przesadzacie i zeby tyle zachodu o glupia reklame rece opadaja18 kwietnia 2008 at 20:24łojejku… to nic że kobiety z reguły bywają delikatniejsze od facetów… z reguły, bo przecież faceci też bywają tacy trochę delikatniejsi od innych facetów 😉 są też pewnie tacy co się nie nadają do tych „zawodów” z reklamy, ale to niekoniecznie znaczy ze nie są prawdziwymi mężczyznami-do czego odwołuje się reklama. to działa w obie strony.
a reklamy w ogóle? cóż… raczej nie odwołują się do uczuć wyższych, więc nie ma co się po nich spodziewać górnolotnożci… tak jak baba, która o niczym innym nie marzy, niż tylko sprać plamę po winie z bluzki… reklama… i tyle.
19 kwietnia 2008 at 16:47Wg mnie bez obrazy ,ale ta reklama jest zalosna i typowe nabijanie sie z kobiet az do przesady.Byc moze koels,ktory wymyslil ta reklame poprostu jest gejem…jestem szczera do bolu… Glupia reklama i tyle . 8)
21 kwietnia 2008 at 12:33ktos kto wymyslil [usunięto_link] scenariusz tej reklamy gejem nie jest napewno 🙂
22 kwietnia 2008 at 11:04Pomysł na reklame na pewno dobry, bo skupia swoja uwage i „rzuca sie w oczy” ale glebszy sens tej reklamy pffff. Do kitu!!!!!
22 kwietnia 2008 at 11:27pewnie dlatego do was nie trafia, bo nie jestescie grupa docelowa. ja mysle ze zakupienie sobie takiego startera nie pomoze mi w byciu mezczyzna 'bardziej’, ale byc moze wielu zakompleksionych panów sobie takie cos sprawi. prawo reklamy niestety jest nastawione na efekt końcowy czasem po tzw. trupach.
23 kwietnia 2008 at 08:34[usunięto_link] wrote:
ktos kto wymyslil [usunięto_link] scenariusz tej reklamy gejem nie jest napewno 🙂
gejem napewno nie, raczej nastolatkiem z pomyslem na wypromowanie sie na youtube 🙂
23 kwietnia 2008 at 12:29Hehehe
23 kwietnia 2008 at 15:10ja tam nie widze w tej reklamie nic strasznego – smieszna raczej nie jest ale zwraca uwage i o to chodzilo autorom
to tylko reklama i jak 99% reklam jest glupia – nic wyjatkowego
juz wole taka reklame niz gdyby film byl przerywany przez jakis Wisniewskich, Hajserow czy kij wie kogo bo Zygmunt H. w reklamie proszku do prania to najbardziej zalosna rzecz jaka widzialem ;p Ale takie sa prawa reklamy i nie ma co sobie drzec wlosow z powodu takich pierdol.24 kwietnia 2008 at 10:19zygmunt hajzer 😀 wiecznie zywa gwiazda polsatu – on jest moim idolem od dawien dawna jeszcze z czasow kota zonka.
co do mobilkinga napisane juz jest sporo, kazdy moze obejrzec i sam wyciagnac wnioski. - AutorOdp.