- AutorOdp.
- 8 kwietnia 2008 at 18:05
No więc mam pytanko. Słończyłam się odchudzać i zaczynam normalnie jeżć i mam pytanko czy moge pić soczki ? takie jak np vitaminka albo jakis pomidorowy albo pysia lub kubusia ? maja kolo 50 kcal. ale czy nie przytyję od picia ich ? bo slyszalam ze mozna przytyć ? Co o tym wiecie ?
8 kwietnia 2008 at 20:09ja pije wszystko na co mam ochote i nie TYJE po tym a zastanawiałam sienie tak niedawno ile kcal ma kapuczinoo 😛 😛 hiehiehie ale nie słyszałam zeby ktoż UTYŁ od KUBUSIOW ;P lol
8 kwietnia 2008 at 20:29wiesz ze soczki maja mnoswto kaloorii ale i wartosci odzywczych najlepiej robic sobie soki w sokoworowce sa zdrowsze i mniej kaloryczne i wiesz z zczego je tak naprawde robisz:)
9 kwietnia 2008 at 04:54acha, ale niestety nie mam sokowirowki 🙁 nie chce przytyć wiec dlatego pytam czy moge normalnie pic soczki
9 kwietnia 2008 at 14:11możesz żmiało pić soczki 🙂 nie przejmując sie kaloriami 🙂
ja doszłam do wniosku a mam FOBIE dosłownie na tym punkcie ze sie po tym nie TYJE tylko chodzi czężciej SIKU 🙂 a nawet jak Ci sie odłoży te 50 kcal z soczku to co? nie spalisz w ciągu dnia?? 😛
9 kwietnia 2008 at 19:49acha no tak ale bardzo duzo osob iw necie i roznych gazetach jest napsiane ze soczki sa bardzo kaloryczne i tłuczą . bardzo lubie soczki ale nie chce od nich przytyć
11 kwietnia 2008 at 19:38to może przeżuć się na wode mineralna ??
12 kwietnia 2008 at 07:42ja zastąpiłam wszystkie napoje wlasnie woda niegazowana no i czasem robie sobie sama sok w sokowirówce warto sprubować
12 kwietnia 2008 at 08:14a ja pije hektolitry kapuczino ( nie jem do tego bo sie OCZYSZCZAM ;)) ) które jest kaloryczne bardzo i jakoż nie tyje, mój organizm zachowuje sie identycznie jak robiłam to samo tylko zamiast uwielbianego przeze mnie kapuczino piłam WODE 🙂 😛 wiec nie sądze ze musisz rezygnować z sokow na rzecz wody mineralnej 😛
12 kwietnia 2008 at 12:43?????????????????????/ yyyy. no może nie zauważasz różnicy na oko, ale Twój organizm na pewno odczuwa różnice…
To jakiż absurd co piszesz…12 kwietnia 2008 at 13:10nie chodzi o to ze nie ma różnicy tylko ze po SOCZKACH nie utyje prawda?! a dla organizmu chyba lepiej soczki no nie?
12 kwietnia 2008 at 16:53czy ja wiem … te soki ze sklepu to tak naprawde maja niewiele wspólnego z prawdziwym sokiem…
13 kwietnia 2008 at 08:16no to ja juz nie wiem czy moge pic te soczki . naparwde nie chce przytyć . ale 1 soczek dziennie mi nic nie zaszkodzi albo 2 ? ; bardzo też lubie napój „fresz”
13 kwietnia 2008 at 15:43probowalas te jednodniowe ??
13 kwietnia 2008 at 16:11nie
- AutorOdp.