- AutorOdp.
- 18 kwietnia 2008 at 22:03
dla scisłosci nie ma czegos takiego jak wody smakowe.
Dodawanie czegokolwiek do wody jest niezgodne z prawem dlatego te „wody smakowe” to zwyczajne napoje na bazie wody mineralnej z dodatkiem góry chemikaliów. Nie polecam takich „wód” najlepsza jest zwyczajna czysta woda, no i oczywiscie jakiekolwiek soki sa lepsze od tych wód smakowych.19 kwietnia 2008 at 05:52no a np ice tea ? albo nestea ?
19 kwietnia 2008 at 08:45z tego co wiem nestea i ice tea to tez nie sa bynajmniej mrozone herbaty jedyne co to ma wspolnego z herbata to chyba smak i nic wiecej, kupa konserwantow, barwnikow i substancji słodzacych.
19 kwietnia 2008 at 09:49acha no ale prawde mowiac nei lubei za bardzo zwyklych mineralnych wód i dlatego pytam o „smakowe” wiec co bym mogla pic zamiast wlasnei tej wody mineralnej zwykłej ? macie jakies propozycje ?
19 kwietnia 2008 at 10:12uwazam to za totalny bezsens bo maja puste kalorie i zazwyczaj bardzo sztucznie smakuja.
19 kwietnia 2008 at 13:17nie smakuja sztucznie
19 kwietnia 2008 at 16:30to jak nie lubisz zwyklych wód to rob sobie sama wody smakowe kup wode mineralna i dodaj soku z cytryny na przyklad. Albo sa chyba juz takie wody z dodatkiem soku pasteryzowane jedna chyba Przybylska reklamowala nie pamietam jak sie nazywa.
19 kwietnia 2008 at 17:02ja nie mam czasu zeby sobie robic samej takie wody z sokiem .
19 kwietnia 2008 at 17:13jest tyle rodzai wody mineralnej nic nie wybierzesz dla siebie ?? jak niechcesz tyc to raczej niemasz wyboru
19 kwietnia 2008 at 20:03a ile to zajmuje zrobienie takiej wody z sokiem? wyciscniecie soku z cytryny – 1 minuta, zmieszanie z butelka wody – 5 sekund i gotowe, sama natura wystarczy wstac 2 minuty wczesniej rano czy to tak wiele?
20 kwietnia 2008 at 05:04poiwedzialam ze nie mm na to czasu ani ano ani po szkolel mnie praktyczni w oogle nie ma w domu tylko wiecozrem , no ale cos chyba bede kupowala wody mineralne smakowe zamiast soczkow
20 kwietnia 2008 at 18:55a ja uwazam ze bardziej nie chcesz niz nie masz czasu.
20 kwietnia 2008 at 20:07oj macku masz racje popieram
21 kwietnia 2008 at 11:58ta pierdolecie se co chcecei gowno wiecenie o tym , mam caly czas treeningi i nei mam czasu na robirnia jakiegos gowna
21 kwietnia 2008 at 14:29oleczka słownictwo masz bujne to widać. Ale skoro tak nie masz czasu to jak go znajdujesz na pisanie na forum?
Ja studiuje na dwóch kierunkach, pracuje na pelen etat i mieszkam sama. Komu jak komu ale mnie nie musisz tlumaczyć jak ciezko jest wygospodarować czas na odpoczynek. Ale jedzenie i tak musisz sobie kupic i przygotować… no chyba ze ktoż pod nosek podstawia…. - AutorOdp.