• Autor
    Odp.
  • macek10
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

dla scisłosci nie ma czegos takiego jak wody smakowe.
    Dodawanie czegokolwiek do wody jest niezgodne z prawem dlatego te „wody smakowe” to zwyczajne napoje na bazie wody mineralnej z dodatkiem góry chemikaliów. Nie polecam takich „wód” najlepsza jest zwyczajna czysta woda, no i oczywiscie jakiekolwiek soki sa lepsze od tych wód smakowych.

oleczka
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

no a np ice tea ? albo nestea ?

macek10
    Member
    • Zapaleniec

z tego co wiem nestea i ice tea to tez nie sa bynajmniej mrozone herbaty jedyne co to ma wspolnego z herbata to chyba smak i nic wiecej, kupa konserwantow, barwnikow i substancji słodzacych.

oleczka
    Member
    • Zapaleniec

acha no ale prawde mowiac nei lubei za bardzo zwyklych mineralnych wód i dlatego pytam o „smakowe” wiec co bym mogla pic zamiast wlasnei tej wody mineralnej zwykłej ? macie jakies propozycje ?

blue moon
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

uwazam to za totalny bezsens bo maja puste kalorie i zazwyczaj bardzo sztucznie smakuja.

oleczka
    Member
    • Zapaleniec

nie smakuja sztucznie

macek10
    Member
    • Zapaleniec

to jak nie lubisz zwyklych wód to rob sobie sama wody smakowe kup wode mineralna i dodaj soku z cytryny na przyklad. Albo sa chyba juz takie wody z dodatkiem soku pasteryzowane jedna chyba Przybylska reklamowala nie pamietam jak sie nazywa.

oleczka
    Member
    • Zapaleniec

ja nie mam czasu zeby sobie robic samej takie wody z sokiem .

malenka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

jest tyle rodzai wody mineralnej nic nie wybierzesz dla siebie ?? jak niechcesz tyc to raczej niemasz wyboru

macek10
    Member
    • Zapaleniec

a ile to zajmuje zrobienie takiej wody z sokiem? wyciscniecie soku z cytryny – 1 minuta, zmieszanie z butelka wody – 5 sekund i gotowe, sama natura wystarczy wstac 2 minuty wczesniej rano czy to tak wiele?

oleczka
    Member
    • Zapaleniec

poiwedzialam ze nie mm na to czasu ani ano ani po szkolel mnie praktyczni w oogle nie ma w domu tylko wiecozrem , no ale cos chyba bede kupowala wody mineralne smakowe zamiast soczkow

macek10
    Member
    • Zapaleniec

a ja uwazam ze bardziej nie chcesz niz nie masz czasu.

punia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 44
    • Bywalec

oj macku masz racje popieram

oleczka
    Member
    • Zapaleniec

ta pierdolecie se co chcecei gowno wiecenie o tym , mam caly czas treeningi i nei mam czasu na robirnia jakiegos gowna

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

oleczka słownictwo masz bujne to widać. Ale skoro tak nie masz czasu to jak go znajdujesz na pisanie na forum?
    Ja studiuje na dwóch kierunkach, pracuje na pelen etat i mieszkam sama. Komu jak komu ale mnie nie musisz tlumaczyć jak ciezko jest wygospodarować czas na odpoczynek. Ale jedzenie i tak musisz sobie kupic i przygotować… no chyba ze ktoż pod nosek podstawia….

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Mogę ?"

Przewiń na górę