- AutorOdp.
- 3 maja 2007 at 12:47
Kiedy mog臋 sobie na to pozwoli膰 – zanurzam si臋 w muzyk臋 i ksi膮偶ki i rozmy偶lanie. Ale mam te偶 pod opiek膮 swoje futro wi臋c kiedy teraz przychodzi d贸艂 po prostu z ni膮 艂a偶臋 wi臋cej – w艂贸cz臋 si臋 i rozmy偶lam.
3 maja 2007 at 21:24M贸j spos贸b na do艂a… mam ich kilka, najskutczniejszym jest sen… lecz przed nim musze sie wyp艂aka膰… innym, baaardzo kalorycznym, sa lody czekoladowe… do tego czasem zajadane chipsami… albo gumisie i chipsy… zale偶y od nastroju 馃槢
4 maja 2007 at 20:30sen jest bardzo dobrym sposobem na do艂a 馃檪
5 maja 2007 at 19:38Ja musz臋 sie porz膮dnie wyp艂aka膰,a potem pos艂ucha膰 g艂o偶no dobrej muzyki! 馃槢
6 maja 2007 at 17:12kiedy moj facet powiedzial mi ze wyjzedza na 11 miesiecy do roboty za granice najbardziej balam sie wlasnie tego ze nie bedzie mnie mila kto przytulic bo to zawsze bylo najlepsze na mojego dola….. i mialam przeczucie na mojego dola ktory zreszta teraz przychodzi coraz czesciej pomoca jest czekolada, kawa, dlugi spacer ale nic nie zastapi przytulenia….a na to jeszcze do sierpnia nie moge liczyc…
23 czerwca 2007 at 16:25a dla mnie ruch!
rower, si艂ownia, basen.jednak… nie pogardze te偶 … zakupami … a co, w ko艅cu dla kogo niby te wszystkie m臋skie dzia艂y w sklepach odzie偶owych? a jak sie tam jeszcze wejdzie ze „zwitkiem” banknot贸w i wybiera te najdro偶sze rzeczy, to mo偶na si臋 poczu膰 jak sam kr贸l 馃檪
23 czerwca 2007 at 16:33Ja sobie pop艂acze i mi przechodzi.
23 czerwca 2007 at 16:39Hmmm… ja siedz臋 w domu i do nikogo si臋 nie odzywam… kiedys jeszcze p艂aka艂am,ale teraz to ju偶 wolg贸le znieczuli艂am si臋 chyba totalnie,bo nie pami臋tam kiedy p艂aka艂am ostatni raz 馃槙
Oczywiscie 偶wietnym poprawiaczem humoru sa zakupy i czekoladki 馃榾23 czerwca 2007 at 20:51– Kiedy偶 chodzi艂am na si艂ownie, 3 lata sie uzbiera艂y. I to by艂 najlepszy lek na do艂a i stres. Po prostu wraca艂am do domu jak nowo narodzona, wszystkie z艂e emocje znika艂y.
– Macie racje dziewczyny, sen jest lekiem na wszystko, zaraz id臋 spa膰, bo mama do艂a…
– Moja ulubiona muzyka, kt贸ra czyni cuda.
– A rozmowa z moj膮 m艂odsz膮, bardzo m膮dr膮 siostr膮 zawsze mi pomaga, potrafi mi doradzi膰 i znale藕膰 rozwi膮zanie i dobre s艂owo na ka偶d膮 okazj臋. 呕e nie mo偶e by膰 teraz ze mn膮, to te偶 pow贸d mojego do艂a.
– 偶wieczki i kominki zapachowe, ciep艂a herbatka Hagebuttentee, co偶 s艂odkiego…25 czerwca 2007 at 20:34oczywi偶cie banalnie i babsko…. id臋 na zakupy albo zaszywam si臋 w domu z torb膮 smako艂yk贸w i pilotem w r臋ce… 馃檪
22 sierpnia 2007 at 17:44gdy mam do艂a…
kawka + dobra ksi膮偶ka 馃檪
gadu gadu na gadu z Sandy 馃槢 lub kt贸r膮偶 z moich real psiapsi贸艂
spacer
telefon do kt贸rego偶 z ch艂opaczk贸w 馃檪M贸j Skarb… w ostateczno偶ci 馃槢 bo jak ja mam do艂a to potrafi臋 doprowadzi膰 do k艂贸tni :/ o nic. Wrr
22 sierpnia 2007 at 18:45jesli chodzi o zwyklego przecietnego dola to trening mi pomaga, a jesli chodzi o dola w mojej chorobie DEPRESJI to nic poza lekami nie pomaga..!
23 sierpnia 2007 at 10:15[usuni臋to_link] wrote:
M贸j Skarb… w ostateczno偶ci 馃槢 bo jak ja mam do艂a to potrafi臋 doprowadzi膰 do k艂贸tni :/ o nic. Wrr
Dokladnie tak jak ja. Jestem wtedy przewrazliwiona i wrazliwa na jego slowa…
Choc czasem moj Misiek mi skutecznie potrafi poprawic humor np. przez rozsmieszenie mnie 馃榾23 sierpnia 2007 at 20:08[usuni臋to_link] wrote:
moj Misiek mi skutecznie potrafi poprawic humor
hehe mi m贸j dzi偶 poprawi艂 na maksa…
powiedzia艂, 偶e je偶eli jeszcze raz bede wymy偶lac takie g艂upoty i go „tyra膰” to skopie mi ten m贸j s艂odziutki ty艂eczek w tych cudnych bia艂ych portkach…
no i poleg艂am… 馃榾
i juz by艂o okeenie pozwole aby kopa艂 m贸j ty艂eczek 馃槢 buehehehe jest straszny 馃檪
24 sierpnia 2007 at 08:58No mysle ze nie ruszyl by pupci swojej ukochanej dziewczyny 馃槈
- AutorOdp.