- AutorOdp.
- 10 czerwca 2008 at 10:31
o tak pyfffko jest dobre na dolka 馃榾
10 czerwca 2008 at 13:55Zgadza si臋 – przyjaciele, rozmowy, a dla mnie jeszcze taniec. Wtedy czuj臋 si臋 wolna, a stres, wszystko co mnie boli to ucieka, odlatuje, znika. Polecam taniec w rytm muzzyki jak膮 lubicie 馃檪
23 czerwca 2008 at 19:18Ja na slabe samopoczucie dzis zrobilam sobie wieczor babski.
Ucieklam na chwilke na forum,ale zaraz ide grac w karty i popijac piweczko 馃槈
a facetow dzis a sioo25 czerwca 2008 at 21:13takie chwile jak ta teraz zdazaja mi sie z raz na rok
w kazdym razie jestem mega wkurzony i mam ochote cos rozwaliczazwyczaj w takich momentach ide wypic albo ewentualnie wypic i na parkiet (bo bez wypicia jestem za bardzo wkurwiony zeby poznawac nowe panie)
niestety dzis nie ma takiej opcji bo jutro mam 2 rozmowy o prace i musze byc „elegancja francja”
w zwiazku z tym chodze nabuzowany i nie bardzo mam pomysl co zrobic z ta negatywna energia
kobiety krzycza, tupia, placza i kij wie co jeszcze
ja bym cos rozpieprzyl ale troche lipa na swoim osiedlu a worka treningowego nie mam – chyba musze sobie sprawic26 czerwca 2008 at 11:44jeju musisz byc strasznie wkurzony..
Mam nadziej,ze dzis juz lepszy humorek:)26 czerwca 2008 at 12:14troche bo znalazlem calkiem niezla robote, do jutra mi minie jesli troche sobie pomoge napojem rozweselajacym ;p
27 czerwca 2008 at 14:41hihi to dobrze:0
ale z tymi napojami to bywa roznie(przynajmniej u mnie)
Raz poprawia humor,a raz zaserwuja jeszcze wieksza zwale niz sie ma..
Ja wczoraj wypilam 3piwka 馃槼 i nie wiem dlaczego,ale sprawy,ktore mnie od dawna smuca wrocily do mnie z podwojona sila i zaczelam beczec jak dziecko 馃檮 a dzis mi troche za ten „wyskok” wstyd 馃槼
Powinnam sie przejmowac..ee moze nie.23 maja 2010 at 10:03Ja mam kilka sposob贸w na walk臋 ze stresem, gdy jestem bardzo wkurzona to najcz臋偶ciej staram si臋 gdzie偶 wyj偶膰, gdziekolwiek…impreza, teatr, kino, aby tylko nie my偶le膰 o denerwuj膮cej mnie sprawie. Jednak je偶eli mam po prostu takiego strasznego do艂a to zajadam si臋 s艂odyczami, jak na pewno wiele z nas:) Cho膰 ostatnio wypr贸bowa艂 nowy spos贸b o kt贸rym dowiedzia艂am si臋 z facebook’a Sens’u, mianowicie szyde艂kowanie i robienie na drutach, jak na razie bardziej mnie to denerwuje (nie wychodzi mi) ni偶 odpr臋偶a, ale staram si臋 by膰 spokojna;)
27 maja 2010 at 21:35Ja cz臋sto id臋 po prostu spa膰;) Ale kiedy si臋 zaopowiada na co偶 d艂u偶szego, szukam sobie jakiego偶 zaj臋cia. Najlepiej wymagaj膮cego ma艂o my偶lenia:) Naukowcy udowodnili nawet, 偶e to dzia艂a:) zobaczcie:
[usuni臋to_link] post z 14 maja27 maja 2010 at 21:56[usuni臋to_link] wrote:
Ja cz臋sto id臋 po prostu spa膰;) Ale kiedy si臋 zaopowiada na co偶 d艂u偶szego, szukam sobie jakiego偶 zaj臋cia. Najlepiej wymagaj膮cego ma艂o my偶lenia:) Naukowcy udowodnili nawet, 偶e to dzia艂a:) zobaczcie:
[usuni臋to_link] post z 14 majahahahahahaha jak zacz臋艂am czyta膰 te posty to zachcia艂o mi si臋 spa膰;)mo偶e mama dzie艅 bez do艂a:)))mo偶e trzeba kupi膰 sens:)
15 grudnia 2010 at 09:19Jak mam deprech臋, to k膮piel, 偶wiece, kadzide艂ka, dobra muzyka i tak przez 3 godziny leniuchowa膰;)
28 marca 2011 at 19:37zalezy jakiego mam do艂a,
czasem reaguje p艂aczem i tabliczk膮 czekolady,
czasem id臋 do sklepu z ciuszkami, hmm tylko gorzej jak kasy nie mam,
czasem bior臋 gor膮c膮 k膮piel, robi臋 co偶 dla siebie,
czasem ukochany robi mi kolacje przy 偶wiecach,gorzej tylko jak si臋 na nim wy偶yje ;/
27 kwietnia 2011 at 16:29Dobra ksi膮偶ka potrafi zdzia艂a膰 cuda, je偶li o nastr贸j chodzi. 馃榾
24 pa藕dziernika 2011 at 12:51Gdy czuj臋, 偶e 艂api膮 mnie do艂y, znajduj臋 sobie jak najwi臋cej zaj臋膰, 偶eby zwalczy膰 te do艂uj膮ce my偶li zaj膮膰 czym偶 innym my偶li. 馃槈
15 sierpnia 2014 at 18:06Du偶o s艂odko偶ci
- AutorOdp.