• Autor
    Odp.
  • Adusia
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 215
    • Zapaleniec

o tak pyfffko jest dobre na dolka 馃榾

Julia23
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

Zgadza si臋 – przyjaciele, rozmowy, a dla mnie jeszcze taniec. Wtedy czuj臋 si臋 wolna, a stres, wszystko co mnie boli to ucieka, odlatuje, znika. Polecam taniec w rytm muzzyki jak膮 lubicie 馃檪

Adusia
    Member
    • Zapaleniec

Ja na slabe samopoczucie dzis zrobilam sobie wieczor babski.
    Ucieklam na chwilke na forum,ale zaraz ide grac w karty i popijac piweczko 馃槈
    a facetow dzis a sioo

miszczu
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

takie chwile jak ta teraz zdazaja mi sie z raz na rok
    w kazdym razie jestem mega wkurzony i mam ochote cos rozwalic

zazwyczaj w takich momentach ide wypic albo ewentualnie wypic i na parkiet (bo bez wypicia jestem za bardzo wkurwiony zeby poznawac nowe panie)

niestety dzis nie ma takiej opcji bo jutro mam 2 rozmowy o prace i musze byc „elegancja francja”
    w zwiazku z tym chodze nabuzowany i nie bardzo mam pomysl co zrobic z ta negatywna energia
    kobiety krzycza, tupia, placza i kij wie co jeszcze
    ja bym cos rozpieprzyl ale troche lipa na swoim osiedlu a worka treningowego nie mam – chyba musze sobie sprawic

Adusia
    Member
    • Zapaleniec

jeju musisz byc strasznie wkurzony..
    Mam nadziej,ze dzis juz lepszy humorek:)

miszczu
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

troche bo znalazlem calkiem niezla robote, do jutra mi minie jesli troche sobie pomoge napojem rozweselajacym ;p

Adusia
    Member
    • Zapaleniec

hihi to dobrze:0
    ale z tymi napojami to bywa roznie(przynajmniej u mnie)
    Raz poprawia humor,a raz zaserwuja jeszcze wieksza zwale niz sie ma..
    Ja wczoraj wypilam 3piwka 馃槼 i nie wiem dlaczego,ale sprawy,ktore mnie od dawna smuca wrocily do mnie z podwojona sila i zaczelam beczec jak dziecko 馃檮 a dzis mi troche za ten „wyskok” wstyd 馃槼
    Powinnam sie przejmowac..ee moze nie.

marysia.czar28
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja mam kilka sposob贸w na walk臋 ze stresem, gdy jestem bardzo wkurzona to najcz臋偶ciej staram si臋 gdzie偶 wyj偶膰, gdziekolwiek…impreza, teatr, kino, aby tylko nie my偶le膰 o denerwuj膮cej mnie sprawie. Jednak je偶eli mam po prostu takiego strasznego do艂a to zajadam si臋 s艂odyczami, jak na pewno wiele z nas:) Cho膰 ostatnio wypr贸bowa艂 nowy spos贸b o kt贸rym dowiedzia艂am si臋 z facebook’a Sens’u, mianowicie szyde艂kowanie i robienie na drutach, jak na razie bardziej mnie to denerwuje (nie wychodzi mi) ni偶 odpr臋偶a, ale staram si臋 by膰 spokojna;)

joanna252
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Ja cz臋sto id臋 po prostu spa膰;) Ale kiedy si臋 zaopowiada na co偶 d艂u偶szego, szukam sobie jakiego偶 zaj臋cia. Najlepiej wymagaj膮cego ma艂o my偶lenia:) Naukowcy udowodnili nawet, 偶e to dzia艂a:) zobaczcie:
    [usuni臋to_link] post z 14 maja

jagoda4
    Member
    • Temat贸w: 21
    • Odp.: 863
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

Ja cz臋sto id臋 po prostu spa膰;) Ale kiedy si臋 zaopowiada na co偶 d艂u偶szego, szukam sobie jakiego偶 zaj臋cia. Najlepiej wymagaj膮cego ma艂o my偶lenia:) Naukowcy udowodnili nawet, 偶e to dzia艂a:) zobaczcie:
    [usuni臋to_link] post z 14 maja

hahahahahaha jak zacz臋艂am czyta膰 te posty to zachcia艂o mi si臋 spa膰;)mo偶e mama dzie艅 bez do艂a:)))mo偶e trzeba kupi膰 sens:)

Renata78
    Member
    • Odp.: 67
    • Sta艂y bywalec

Jak mam deprech臋, to k膮piel, 偶wiece, kadzide艂ka, dobra muzyka i tak przez 3 godziny leniuchowa膰;)

annie-rosa
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 9
    • Pocz膮tkuj膮cy

zalezy jakiego mam do艂a,
    czasem reaguje p艂aczem i tabliczk膮 czekolady,
    czasem id臋 do sklepu z ciuszkami, hmm tylko gorzej jak kasy nie mam,
    czasem bior臋 gor膮c膮 k膮piel, robi臋 co偶 dla siebie,
    czasem ukochany robi mi kolacje przy 偶wiecach,

gorzej tylko jak si臋 na nim wy偶yje ;/

MieRa
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 119
    • Zapaleniec

Dobra ksi膮偶ka potrafi zdzia艂a膰 cuda, je偶li o nastr贸j chodzi. 馃榾

marianna81
    Member
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Gdy czuj臋, 偶e 艂api膮 mnie do艂y, znajduj臋 sobie jak najwi臋cej zaj臋膰, 偶eby zwalczy膰 te do艂uj膮ce my偶li zaj膮膰 czym偶 innym my偶li. 馃槈

ewelinaa
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Du偶o s艂odko偶ci

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " moj sposob na dola :))"

Przewi艅 na g贸r臋