- AutorOdp.
- 28 maja 2017 at 10:19
Moim zdaniem golden rose ma fajne produkty do paznokci, lakiery jak i odzywki czy produkty do pielegnacji skorek. Mam ich diamentowa odzywke, ktora oddwalila swietna robote walczac z rozdwajaniem sie i lamliwoscia, ale tez mam olejek, beauty oil zmiekszajacy skorki, przez co nadaje im bardzo estetyczny wyglad.
12 czerwca 2017 at 13:48wpadlam tu zrecenowac, a wlasciwie pochwalic swietna nawilzajaca maseczke do twarzy, idealna do kazdego rodzaju cery. Nowosc bielendy-jelly mask, z woda rozana w skldzie, algami koralowymi i jagodami acai, czyli bogactwo witamin. Maska super nawiza nawet przesuszona cere, wygladza, zmiekcza skore i dodaje blasku.
15 lipca 2017 at 09:29a uzywala ktoras z was zestaw do brwi, eyebrow styling kit z gr? Bardzo go lubie, cienie sa super napigmentowane, idealnie sie osiadaja miedzy wloskami delikatnie przyciemniajac. Sa az 3 kolory do wyboru 🙂
16 sierpnia 2017 at 16:56ja miałam zawsze problem z wypadającymi włosami, chyba jak każda kobieta w mniejszym lub większym stopniu. Koleżanka powiedziała mi o kosmetykach z Dermastic, ja akurat stosowałam plastry bo dla mnie wygodniejsza forma i widzę bardzo dużą różnicę, a zawsze włosy to był mój kompleks, teraz widzę różnicę i to sporą
17 sierpnia 2017 at 10:15Napiszesz cos wiecej? Jak sie stosuje te plastry? sa widoczne? przeszkadzaja? Ja slyszalam o szamponie tej marki,ale z kolei znajoma [owiedziala ze szalu nie ma, z tym ze nieregularnie uzywala 😛 Napisz mi koniecznie o tych plastrach.
27 sierpnia 2017 at 11:22Jesli kiedy kolwiek bedziecie mialy problem z popekanymi pietami to polecam skarpetki zmiekczajace z bielendy. Zreszta kremy comfort tez sa bardzo fajne, ale skarpetki przynosza ulge niemal natychmiast. Stopy smarujemy kreme, nakladamy foliliowe skarpetki i po okolo 60 minutach czuc ukojenie. Bardzo wysokie stezenie mocznika oraz lanolina w polaczeniu z dpantenlem jest naprawde rewelacyjnym dzialaniem dla potrzebujacych stop.
31 sierpnia 2017 at 08:05Mój najnowszy, przetestowany hit to rajstopy w sprayu z st.moriz. Sprawdziły się idealnie, nie ubrudziły ubrań, ładnie zakryły pajączki na nogach i mają naturalny kolor. 🙂
31 sierpnia 2017 at 19:33To brzmi jak coś dla mnie. 🙂 Gdzie takie cudo kupić?
10 października 2017 at 10:11Jak lubicie pielegnacje produktami gdzie w skladzie jest miod pszczeli to polecam olejek bielendy pod prysznic z serii Twoja pielegnacja. Doladnie ten : [usunięto_link] w pomaranczowym opakowaniu. Bardzo fajnie, skutecznie wygladza i zmiekcza skore. Uwielbiam kapiele z jego uzyciem.
5 listopada 2017 at 17:42Moim hitem jest puder Tokyo z Bikora. Używam go niezależnie od pogody bo świetnie sobie radzi w każdych warunkach. Dobrze matuje a makijaż z nim jest elegancki, naturalny i prosty;)
12 listopada 2017 at 19:38Ja ostatnio sie zakochalam w paletce cieni do powiek z Alilli 🙂 naprawde niesamowita. Dlugo sie utrzymuja, nie zwijaja, nie krusza. Swietnie sie je naklada 🙂
15 listopada 2017 at 10:31Ja też uwielbiam firmę Bikor. Po Ziemi Egipskiej zdecydowałam się zainwestować w mój pierwszy puder transparentny. Wybór padł na Tokyo i jestem nim zachwycona. Poza tym, że super matuje strefę T i nie zawiera parabenów, to nie był testowany na zwierzętach, a ma to dla mnie ogromne znaczenie 🙂
24 listopada 2017 at 20:45Mój hit to obecnie jeśli chodzi o maseczki to te metaliczne bielendy, np blue detox jest idealna do cery wrażliwej i suchej a gold detox do dojrzałej i wrażliwie, stosuję je na zmianę
6 stycznia 2018 at 10:40Ostatnio mój hit to cienie do powiek Morocco z Bikora. Dzięki nim nauczyłam się malować cieniami, tak jak zawsze chciałam. Wieczorowo używam kolorów z paletki Stardust Secret – są piękne i trzymają się na powiekach całą noc 🙂
30 listopada 2018 at 03:58U mnie hitem jest balsam Oz z olejem CBD znalazłam go na Ozcometics i jestem zachwycona! Mam wrażliwą i suchą skórę, a balsam łagodzi podrażnienia i mocno nawilża, a kocham go za to że nie zostawia tłustej warstwy na skórze
- AutorOdp.