Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 317 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Bizuteria-Magia
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

To zależy od nastroju, ale bardzo lubię malować paznokcie na czerwono oraz french- wymaga więcej zachodu, jednak strasznie mi się podoba. Poniosło mnie tez biało- czerwone szaleństwo i ostatnio zrobiłam sobie pół na pół 🙂

Biogaleria_pl
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 34
    • Bywalec

To zależy od okazji i jakim czasem się dysponuje. Kiedy nie mam czasu szybki manicure i bezbarwny lub perłowy lakier. Jednak ostatnio polubiłam intensywne energetyzujące odcienie, fiolety, czerwienie czy pomarańcze, idealne na lato:)

lubuszanka87
    Członek
    • Odp.: 80
    • Stały bywalec

Zależy od nastroju. Mam zestaw kilku kolorów i kieruję się zawsze impulsem 🙂

Kalia88
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 65
    • Stały bywalec

obecnie każdy paznokieć w innym kolorze 😀

djlevine
    Członek
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

A co złego w pisaniu postów? Jak Ci się nudzi to pewnie, że pisz i niech Ci wyjdzie na zdrowie :_)

tabletka
    Członek
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Mięta, mięta od stóp po dłonie.

carooo
    Członek
    • Tematów: 19
    • Odp.: 148
    • Zapaleniec

Mięta na dłonie, a na stopy koralowy 🙂

kredkowa
    Członek
    • Odp.: 47
    • Bywalec

dzisiaj jest classic – czyli french 🙂

Bizuteria-Magia
    Członek
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Ja chciałabym mieć długie, ale zawsze jakiż mi się połamie. Poza tym nie umiem ich fajnie wypiłować, żeby przybrały jakiż fajny kształt.
    French tylko na stópkach, bo na rękach mi nie wychodzi. A na rękach różnie? Lubie kolory, które są wyraziste, neonowe niemal!

Neutralizatory
    Członek
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Ja bardzo lubię tipsy, ale tylko okazyjnie je nakładam, bo strasznie niszczy paznokcie 😉 a maluję na różne kolory, jak mam ochotę to na pastelowe, albo jakież ciemne 😉 to zalezy!

kredkowa
    Członek
    • Odp.: 47
    • Bywalec

ostatnio jaram się ombre nails !

ana1
    Członek
    • Odp.: 5
    • Początkujący

czerwony u rąk i różowy u nóg:)

jadwinia
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Zależy od natchnienia 😉 na co dzień do pracy muszę mieć delikatny manicure ;p lekko różowe lub perłowe. Nie mogę mieć mocnego koloru :/ a w weekendy – każdy kolor tęczy ;D od czarnego, po niebieskie, czerwone i różowe 😉

a chcę zapytać o ten pękający lakier – kupiłam i zabieram się za niego … nie wiem tylko, czy to się maluje jedną warstwę czy jak??

Lilka83
    Członek
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja maluję przeważnie na wszelkie odcienie czerwieni- co jak co ale w czerwieni czuję się jakoż tak mega kobieco. Uwielbiam mieć pomalowane paznokcie na rękach i nogach na ten sam kolor. Niedawno malowałam na hit sezonu- miętę, ale czułam się jakoż tak hmm blado.

Wloczykij
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

Dzisiaj rózowo, zreszta jak przez niemal całe wakacje – fajnie wyglada do opalonych dłoni.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 317 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę