Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 317 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Tarina
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Ja własnie mam na czerwono 😛

jagoda4
    Członek
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

No włażnie dlaczego unikać czerwonego koloru albo malować tylko na imprezy?Teraz są takie fajne rzeczy do których pasuje czerwony kolor. Do tego można znaleźć różne odcienie tego koloru:)

Tarina
    Członek
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Ja się nie przejmuję tym co inni uważają. Jak mi się podoba jakiż kolor to maluję 🙂

MalaMi13
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Ostatnio kupiłam sobie lakier w kolorze nude, firma Wibo ma taki w swojej ofercie i jest super 🙂 po pomalowaniu dwa razy naprawdę fajnie wygląda na dłoniach 🙂

Spopielala
    Członek
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Ja jesienią i zimą maluję paznokcie na ciemno, przeważnie na czerwono, a latem i wiosną pastelami (beże, pudrowy róż) i konkretnymi kolorami (np. fuksja).

Claritas
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 110
    • Zapaleniec

Najczężciej na czerwono. Chociaż w tym sezonie skusiłam się na brąz – modny tej jesieni, który łączę z pomarańczem 🙂

Rumianek
    Członek
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Czerwień i jej wszelkie odcienie

Claritas
    Członek
    • Zapaleniec

Dziż wszystkie paznokcie umalowane na brązowo, oprócz palców serdecznych 🙂 są dziż granatowe… uważam, że to bardzo fajne połączenie. Ostatnio wiele gwiazd telewizji maluje paznokcie w taki sposób 🙂

tankian00
    Członek
    • Tematów: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

u mnie ostatnio goruje czerwien 🙂

Claritas
    Członek
    • Zapaleniec

A dziż pomarańcz, na przemian z niebieskim. Bomba! 🙂

Alicze
    Członek
    • Początkujący

Ja lubie czerowny i taki bordowy. Jednak nie uzywam go tak czesto za na paznokcie u rak bo nei do wszystkeigo pasuje.
    Ogolnie staram sie isc w klasyke i czesto robie frencha. Moj chlopak uwaza ze to najladniejszy manicure u rak u kobiety i w sumie to mi tez sie najbardziej podoba. Paznokcie wygladaja na ladne i zadbane

Holistic
    Członek
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

Lubię lakiery pękające i kontrastowe kolory, dają niesamowite i piękne efekty. Można zestawić czerwień z czernią co wygląda genialnie. Mając odrobinę wyobraźnie stworzyć możesz artystyczne dzieła sztuki 🙂

Alicze
    Członek
    • Początkujący

@Holistic wrote:

Lubię lakiery pękające i kontrastowe kolory, dają niesamowite i piękne efekty. Można zestawić czerwień z czernią co wygląda genialnie. Mając odrobinę wyobraźnie stworzyć możesz artystyczne dzieła sztuki 🙂

Co to sa lakiery pekajace?

jagoda87
    Członek
    • Odp.: 21
    • Bywalec

ja do pracy na jakiż neutralny mało krzykliwy kolor a w weekend czy na wieczór coż bardziej wyrazistego. Ostatnio znalazłam fajną rzecz – naklejki na paznokcie california nails. używałam wczeżniej takiego czegoż z avon i powiem Wam te są o niebo lepsze i dostępne w fajnych wzorach.

pikna
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 39
    • Bywalec

O, to coż dla mnie 🙂 uwielbiam wzorki na paznokciach, tylko, że ich robienie doprowadza mnie do szewskiej pasji… dużo czasu i cierpliwożci trzeba mieć, żeby je perfekcyjnie zrobić. Gdzie kupujesz te naklejki?

@jagoda87 wrote:

ja do pracy na jakiż neutralny mało krzykliwy kolor a w weekend czy na wieczór coż bardziej wyrazistego. Ostatnio znalazłam fajną rzecz – naklejki na paznokcie california nails. używałam wczeżniej takiego czegoż z avon i powiem Wam te są o niebo lepsze i dostępne w fajnych wzorach.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 317 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę