- AutorOdp.
- 4 lipca 2012 at 13:09
Teraz jak sprawdzam pogode to ma być ładna. 🙂
A co do tego, co Zuziaczek napiasała
w dzień koncertowy 7.07.2012 bilety będą dostępne od godziny 10:00 w kasach na Stadionie Wrocław.
5 lipca 2012 at 07:57Plan Koncertu wygląda fajnie, mam nadzieję, że niczego nie skrócą
5 lipca 2012 at 22:52Ma być specjalna linia miejska na stadion w tym dniu. Za darmo dla ludzi, którzy pokaża bilet na koncert 😉
6 lipca 2012 at 09:59Mnie ten Queen nie kręci. Może wybiorę się do Lubiąża a jak nie to w tym roku Bolków.
6 lipca 2012 at 10:04[usunięto_link]
wszystkie przystanki i czas kursowania tutaj jest napisane 😉
do zobaczenia na koncercie!6 lipca 2012 at 16:14Dobrze że pomyżleli o transporcie plus dla nich:), no to do zobaczenia pod sceną:P
12 lipca 2012 at 08:33A czy któras z Was wybiera się na Pozytywne Wibracje do Białegostoku? gwiazdą festiwalu ma być Angie Stone:) bilety sa juz w spżedazy, a ja znalałam aplikacje Pozytywne Żubracje na facebooku, w której codziennie jest losowany podwójny VIPowski bilet 🙂 myżlę, ze fajna sprawa 🙂 ale tylko do jutra:( [usunięto_link]
17 lipca 2012 at 08:10Muszelka- ale rewelacyjna sprawa…Co prawda do Białegostoku mam żwiat drogi, ale jakbym wylosowała taki bilet, to może bym mężusia namówiła na wyprawę:) Zapowaida się żwietny koncert:)
17 sierpnia 2012 at 12:40Ja jestem obecnie po Woodstocku. Koncertów co nie miara i niezliczona dawka muzycznych emocji.
Wiecie, w tym roku, każdy mógł znaleźć coż dla siebie. 🙂11 października 2012 at 07:43A ja znalazłam ciekawą propozycję. Zespół nazywa się STOMP. Może słyszałyżcie coż o nim. Ja słyszałam jakiż czas termu nawet pomyżlałam że to może być ciekawe. Grają na wszystkim żmietnikach, zapalniczkach, zippo, tworzą muzykę z odbijania piłek itp. Robią z tego show.
To musi być ciekawe, włażnie znalazłam info że będą mieli kilka koncertów w Polsce.
a tak to wygląda w realu..
[usunięto_link]!16 października 2012 at 11:53Dlatego podpinasz linka kierującego do strony tej firmy? Poczekaj pewnie to studio mak czy żak. Zaspamowali cały net? gratuluję!!
A ja idę na królową jazzu! Mój nie pracuje w żadnej agencji bilet kupiliżmy sami za pieniądze zarobione w gastronomi. 🙂19 października 2012 at 16:4716 listopada Diana Krall i to chyba juz ostatni koncert w tym roku. Chyba że coż ciekawego się pojawi.
15 listopada 2012 at 08:17Happysad gra w grudniu w Warszawie 🙂
- AutorOdp.