- AutorOdp.
- 5 marca 2008 at 20:08
Jaki jest wasz ulubiony sklep z ciuszkami? Gdzie najczężciej kupujecie ubranka?
5 marca 2008 at 20:15Mój ulubiony to bez wątpienia Bershka.Dalej,w maratonie shoppingowym biorę pod uwagę: H&M,New Yorker,Reserved,Cubus,Orsay a i do Terranovy zajrzę.Tak więc,jak widać,robię zakupy bez brawury 😉
5 marca 2008 at 20:16heh… ja na allegro
5 marca 2008 at 20:21H&M, Orsay, Pull&Bear
6 marca 2008 at 09:35ORSAY, H&M
6 marca 2008 at 10:50Wszystkie tak jak WarnGirl, po za Bershka czy jakos tak 😛 bo tego w poblizu u mnie nie ma 🙂
6 marca 2008 at 15:56nie mam ulubionego.. 😀 wchodzę wszędzie i jak coż mi się spodoba to kupuję 😛
6 marca 2008 at 18:04mango (najulubienszy ze wszystkich. wiekszosc moich ciuchow mam od nich), solar, jackpot, pepe jeans, zara, mexx, pull&bear.
zagladam tez do stradivariusa, h&m, reserved…
7 marca 2008 at 08:45H&M, Reseved ostatnio dorwałam się do Zara czasami zaglądnę do New Yorkera, Nike- lubuję się też w sportowych ciuchach:) 8)
7 marca 2008 at 20:14[usunięto_link] wrote:
H&M, Reseved ostatnio dorwałam się do Zara czasami zaglądnę do New Yorkera, Nike- lubuję się też w sportowych ciuchach:) 8)
nike ma swietna kampanie reklamowa ostatnio. oszalalam na jej punkcie;p nawet moj cytacik na dole z tego zerzniety;]
20 marca 2008 at 14:23Ja ostatnio bardzo lubie wyszukiwac przerozne rzeczy w internecie. szyte w pojedynczych egzemplarzach.jest mnustwo takich sklepow, a ostatnio znalazlam [usunięto_link]
calkiem niezly 😀20 marca 2008 at 19:02Ja n****ętniej kupuję w H&M, od ubrań przez dodatki po bieliznę. Czasami też Reserved, ale ostatnio rzadziej.
20 marca 2008 at 19:17czemu rzadziej?nie satysfakcjonuje Cie juz oferta Reserved?
26 marca 2008 at 11:42może poprzewracało mi się w głowie, ale….sklepy tzw. sieciowe, jak Reserved, H&M itp., mają bardzo jednolite kolekcje i promują jeden, obowiązujący w sezonie trend. Gorzej, jesli nie jest się poddańczo wiernym modzie i ma swoje preferencje. Np. jak moda na zielony – nigdzie nie znajdziesz fajnych ciuchów w innym kolorze…!
Wybieram lumpeksy, a ostatnio także allegro. Wpisuję „vintage” do wyszukiwarki i, oprócz nowych ubrań firmowanych tą nazwą, znajduję czasami fajne, używane ciuchy przywiezione np. z Londynu. Całkiem przystępne ceny i gwarancja niepowtarzalnożci:)
polecam
ps. ktoż zna jakież „niszowe” szmateksy w Łodzi lub Wawie?26 marca 2008 at 12:09wchodzę do Galerii i tam są wszystkie sklepy w kupie
w każdym znajdę coż dla siebie - AutorOdp.